Доповідачі 2011

 

Максим Терешко


Генеральний директор Pozitiff, заступник директора Metro night club.

Леся Оробець


Депутат Верховної Ради України, голова підкомітету з питань базової освіти Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти.

 

Найбільш авторитетний та популярний блогер-політик. Її активність у блогосфері вже давно перетворилися на джерела інформації для традиційних медіа, а екаунти – у майданчики для мобілізації людей та обговорення суспільно важливих тем.

Роман Вінтонів


Журналіст. 29 років.
Місця роботи: ТРК “Люкс”, “К1”, “Інтер”, ВВС, ЗІК, 1+1.

 

Закінчив Львівську журналістику у Франка. У медіа працював копірайтером, журналістом, шеф-редактором новин. В журналістиці з 2004-го року. Цікавиться темою громадських протестів. В кінці 2010-го прийшов у Верховну раду в костюмі зайця.

Денис Олейников


Керівник інтернет-сервісів ProstoPrint.com, ProstoBook.com, FUTBOLKA.ua, засновник і перший власник кількох успішних вітчизняних інтернет-компаній.

Вадим Машков


Зібрав перший комп’ютер в 1987 році, з того часу вважає себе ІТ-ішником.

З 1998 року користується вільним програмним забезпеченням, розповідає про переваги вільного ПЗ і вважає себе ІТ-філософом.  Спеціалізується в побудові SaaS рішень і кластерних систем.

Роман Россов


З 18-ти років займається розвитком різноманітних інтернет-проектів. Має досвід роботи на європейських ринках в сфері інтернет-сервісів, зокрема в розробці відомого в Європі порталу дата-центру Pionen, в розробці методології гарантії якості і менеджменту проектів, а також розробка інноваційного біллінгy по оплаті ІР-телефонії та інтернет-послуг Bahnhof Kundservice.

 

З 2010 року – ведучий спеціаліст по розвитку продукту, проектуванні користувацьких інтерфейсів та юзабіліті порталу Prom.ua.

Руслан Савчишин


Директор та засновник компанії MagneticOne. Руслан – це генератор ідей, який не дає нікому зупинятись в розвитку. Його високі вимоги, як до самого себе, так і до кожного працівника дозволили досягти компанії успіху – цього року MagneticOne святкує 10 років.

 

Руслан веде активну участь не лише в комерційній діяльності, але й у створенні та підтримці громадських організацій.

Ольга Трофімова


Керівник проекту Yaware в компанії MagneticOne.

 

Маркетолог, досвід роботи у професії 7 років.

З 2010 року працює у компанії MagneticOne у відділі маркетингу.

Костянтин Ільїнський


Директор ТОВ “Чумацький Шлях – Консалтинг Українською”; експерт-дорадник Мінагрополітики України.

 

Спеціалізація: консалтинг для малого бізнесу, управління проектами, фінансовий менеджмент, управлінський облік, цінні папери.

Досвід роботи – понад 7 років.

Станіслав Гладков


Очолює напрям маркетингу в соціальних медіа в холдингу digital ventures (портал tochka.net) і курує роботу двох команд: SMM та email marketing.

 

Автор популярного блогу про український маркетинг і соціальні медіа www.socialwave.com.ua, доповідач на багатьох українських конференціях.

Стаж в SMM і оналйн маркетингу – більше 4-ох років.

Єгор Ланько


Генеральный директор агентства Legendary digital agency.

За рік існування агентства, яке розпочало свою роботу з нульовими інвестиціями, побудував виробництво повного циклу, яке тепер підтримує діджитал напрям клієнтів мультинаціонального масштабу.
Не вірить в креативні ідеї, ефективність яких не можна помацати в грошовому еквіваленті.

 

Активний доповідач на різних галузевих заходах, читає семінари для власників українських брендів у сфері діджитал та інтернет-маркетингу.

Денис Суділковський


Cпеціаліст з електронної комерції, практикуючий бізнес-консультант, автор книги «Интернет решает».

 

Креативний директор в агенції цифрових комунікації Legendary, співзасновник компанії Grow Line.

Микита Семенов


CEO маркетингової компанії SECL GROUP, головний ідеолог соціальної бізнес-платформи Офіон, член Мерітократичної партії України, спеціаліст в галузі соціальних мереж і маркетингу, автор низки публікацій в тематичних ЗМІ.

Юрій Висовень

 

Аккаунт-директор агенції UaMaster.

 

Перший в Україні сертифікований спеціаліст з Google Analytics, займається інтернет-маркетингом з 2004 року.

Виступав з доповідями по web-аналітиці на багатьох українських конференціях.

Петро Нек

 

Інтернет оглядач, співзасновник порталу про події у Львові LvivOnline, блогер.

Леся Прус


Працює в компанії Gemius Україна з 2007 року. Відповідає за реалізацію онлайн маркетингових ринкових досліджень.

Віктор Фомін


Працює в компанії Авеб, блогер та копірайтер.

 

У сфері інтересів – інтернет-маркетинг, соціальні науки (соціологія, психологія особистості), українська та російська блогосфери, здоровий глузд.

Олеся Єдинак


Маркетолог провідного новинного інтернет-видання в Україні – Корреспондент.net.

 

Протягом 5 років працює маркетологом у новинних медіа. До того займала позицію Директора з маркетингу новинних проектів в компанії KP Media та керівника відділу маркетингу журналу Корреспондент. Є засновницею та партнером «Майстерні соціальних проектів “Yedynka” та проекту для мандрівників AutoTravel.ua.

Станіслав Матюшенко


Керівник відділу WEB-розробок компанії Seo-Studio. У цій сфері працює з 2000 року.

 

Спеціалізація – проектування та розробка інтернет-магазинів і корпоративних сайтів. Сертифікований спеціаліст з управління проектами.

 

Вікторія Бондар


Спеціаліст з маркетингу та комунікацій холдингу KP Media (korrespondent.net, bigmir.net)

 

Вже більше 4 років працює в сфері інтернет-реклами, журналістики, розробки стратегій спілкування з клієнтами та побудови позитивного іміджу компаній перед аудиторією. Останні 2 роки активно розвиває напрям SMM та Direct-mail для українських проектів. Останній проект, яким займалась Вікторія – найпопулярніший в Україні сервіс колективних знижок Покупон.

Олег Череватий


Провідний спеціаліст в області електронної комерції: від електронних магазинів до потужних веб-сервісів агрегації замовлень. Має багаторічний практичний досвід створення сайтів, інтернет-магазинів, підтримки клієнтів та інтернет-маркетингу. Комерційний директор MagneticOne.

Ельдар Нагорний


Очолює департамент онлайн-маркетингу в холдингу United Media Holding і курує напрямки web-аналітики, партнерських програм, SMM і SEO ресурсів Bigmir.net, Korrespondent.net, Focus.ua, Kp.ua, Football.ua, iSport.ua, Vgorode.ua, aif.ua, gloss.ua, tv.ua, Dengi.ua та інших.

 

Стаж в онлайн-маркетингу – близько 4-ох років. PM у web-розробці – більше 7-ми років.

Павло Рязанов


У сфері інтернет-розробки з 2001 року. Пройшов шлях від розробника до директора з маркетингу.

 

З 2005 року керівник групи розробки рішень для інтернет-магазинів з можливістю прокату. Брав участь у розробці більше 50 проектів для інтернет-магазинів з можливістю прокату. З 2008 року займається просуванням рішень на західний ринок. Спеціаліст-практик у розробці систем електронної комерції. Виступав з доповіддями на Lviv Ecommerce Forum, SEMcamp. Сертифікований Scrum-майстер.

Дмитро Лаппо


Головний ідеолог проекту Kniga.biz.ua

Денис Арисмятов


Спеціаліст в галузі інтернет-маркетингу.</p> <p style=”>Має великий досвід в сфері SEO. Учасник та доповідач багатьох семінарів та конференцій по інтернет-маркетингу. Керівник відділу просування в Seo-studio. Більше 5 років займається просуванням та дослідженням в пошукових системах.

Алекс Рябцев


Випускник “Києво-Могилянскьої Академії”, з 2001 по 2005 рік працював у відділі маркетингу компанії UMC/MTS, де відповідав за підтримку і розвиток корпоративних веб-сайтів.

 

З 2005 року приватиний підприємець у сфері інтернет з фокусом на електронній комерції та стартапах. Засновник проекту Startup.In.UA

Олексій Федько


Директор з розвитку інтернет-холдингу “Українська правда”
Працює в галузі інтернет-технологій з 2001 року. Основна спеціалізація – інформаційні ресурси, персональні сайти політиків та політичних сил.

 

Є партнером “Майстерні соціальних проектів “Yedynka” та проекту для мандрівників AutoTravel.ua.

Любомир Плотніков


Web Developer Stepix

Ігор Яковець


Працює в галузі SEO та інтернет-маркетингу 3 роки.

 

“Досвід роботи в сфері взаємовідносин з клієнтами і знання інструментів маркетингу дозволяють мені чітко зрозуміти потреби клієнта, та знаходити шляхи для ефективного їх вирішення”

Кузьмін Віталій


Провідний розробник напрямку електронної комерції в компанії QuartSoft – бронзового партнера Magento в Україні.

 

У сфері web-програмування з 2005 року, з 2009 займається розробкою проектів та розширень, використовуючи платформу MagentoCommerce. Брав участь в розробці великих проектів, що потребували нестандартного підходу і спеціалізованої конфігурації Magento. Активний учасник Magento руху в соц. мережах, учасник конференцій MageConf, ZFConf.

Дмитро Кохманюк


Співзасновник компанії “Хостмайстер”, адміністратор домену .UA.

 

Дмитро Тимчук


SEO-Аналітік. Спеціаліст з просування сайтів.

 

Працює в галузі SEO більше 4-х років. Займається дослідженням пошукових систем та автоматизацією процесів просування в компанії SEO-Studio.

Оксана Краснопольська


Співвласник Центру бізнес-розвитку «RTC», бізнес-тренер та консультант.

 

Займала різні позиції в сфері управління персоналом (від рекрутера до директора з персоналу), останні роки переважно працює в рамках консалтингових проектів для служб відділів персоналу різних компаній. З 2005 року проводить перший в Україні тренінг з IT-рекрутингу.

Сергій Даценко


Співвласник, директор з розвитку ТОВ “Синергія”, бізнес-тренер.

 

Багаторічний досвід у сфері навчання, розвитку та оцінки персоналу в таких компаніях, як ІП “Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед», “Бріджтаун фудз”, “Троянда”.

Оксана Джус


Директор з розвитку мережі ресторанів “A lа minute”.

 

Багаторічний досвід роботи на позиціях директора з персоналу в компаніях різних галузей, до цього – успішний рекрутер.

Дмитро Суслов


Дмитро очолює український офіс компанії «1С-Бітрікс» – провідного розробника професійних систем для управління веб-проектами та корпоративними порталами: «1С-Бітрікс: Управління сайтом» та «1С-Бітрікс: Корпоративний портал».

 

До цього протягом шести років очолював веб-студію «Forbis-art», яка спеціалізувалася на розробці сайтів та впровадженні інтранет-порталів на платформі «1С-Бітрікс».
Вважає, що запорукою вдалого бізнесу є міцна технологічна платформа, щирі партнерські відносини та особисте людське спілкування.

Віта Кравчук


Керуючий партнер SMM Group і Business.People.

Дмитро Ткаченко


Керуючий партнер SMM Group і Business.People.

Анатолій Денис


Менеджер проекту “Cart2Cart” компанії MagneticOne.

 

В ІТ-сфері – більше 15 років, у галузі веб-розробок – 12 років. Пройшов шлях від фрілансера до керівника інтернет-сервісу Cart2Cart. Займався розробками рішень електронної комерції як для іноземних, так і для українських компаній. Досвід створення інтернет магазинів, їх оптимізації, просування та розвитку.

Олег Гаврилюк


Спеціаліст з пошукової оптимізації та контекстної реклами в компанії Aweb – одного з лідерів інтернет-маркетингу в Україні.

 

Сертифікований спеціаліст по програмамі Google Adwords Individual Qualified та Google Analytics Individual Qualification. Працював з рекламними кампаніями для Хедхантер Україна (hh.ua), Бош Сервіс (boschservice.com.ua), Медисвіт (medisvit.com), Квитки (kvytky.ua).

Юлія Чудінова


Web-designer в агенстві інтернет-реклами adPrime.

Микола Сюсько


SMM-manager в PRP Group.

 

Під час роботи в інтернет-агенстві Brainberry приймав участь у створенні двох соціальних мереж Jeans Invaders и Frendid. Клієнти: Jeans, Nemiroff, Tuborg, Vichy, Kiyvstar, Sony Pictures.

Максим Лук'яненко


MBA, співвласник інтернет-магазинів dvorniki.ua та rayban.ua.

Олег Мішин


Директор з пошукового маркетингу в redrocket.com.ua.

 

Приватний підприємець. Досвід в пошуковому маркетингу та електронній комерції більше 4 років.

Михайло Чеверда


Молодий, енергійний та цілеспрямований поціновувач фрейморку Ruby on Rails.

 

Програмуванням займається з 17 років, з 19 – розробкою під веб із застосуванням RoR. Мріє максимально реалізуватися в кар’єрному плані і поділитися своїм професійним досвідом на Lviv iCamp 2015.

Анна Боднарчук


З квітня 2007 року є директором супермаркету ліцензійного програмного забезпечення «Софткей-Україна», та відповідає за роботу компанії в області продажів, маркетингу та просування проекту в Україні. У цьому їй допомагає 6-річний досвід роботи в галузі маркетингу, управління продажами та розвитку бізнесу в сфері інформаційних технологій і консалтингу.

 

Анна Боднарчук є автором більше 60 статей в ЗМІ (ділових, суспільно-політичних, спеціалізованих). Модератор і доповідач конференцій, круглих столів та презентацій.

Михайло Свистун


Маркетолог, засновник та автор “Блогу про інтернет-маркетинг“.

 

В Інтернет бізнесі з 2007 року: спеціалізується по email-маркетингу та B2B інтернет-маркетингу. Сертифікований професіонал з вхідного маркетингу. Проживає і працює у Львові.

Андрій Сабанський


Засновник і керівник інтернет-сервісу email-маркетингу FEEDGEE.

Андрій Ярошенко


Директор з розвитку групи компаній New Strategies Group.

 

Експерт в галузі стратегії, монетизації та маркетингу он-лайн проектів. Розробив та впровадив стратегію для ТМ Huggies (проект «Світ Мам» отримав бронзу на Propeller Digital 2011), реалізував інтернет проекти для таких компаній, як MSD, АХА, WBD.

Світлана Ткаченко


Керівник департаменту розробки та впровадження компанії “Хостмайстер”.

Дмитро Костюк


Технічний директор компанії HostPro.

 

Досвід роботи в сфері хостинг-послуг більше 7 років. Розробив першу публічну хмару в Україні Cloud-HostPro і успішно реалізував цей проект.

Олександр Васильєв


Засновник таких проектів, як Конгреси підприємців ПРИЗМА 24, Об’єднання Клубів Підприємців, Харківський Клуб Підприємців, Групи Компаній БІНЕКС – bineks.ua, neposeda.ua, topkadr.com.

 

Наталка Шпот


HR професіонал, організаційний консультант в гештальт підході.

 

В галузі з 1996 року, починала як веб-дизайнер, з 2007 року працювала HR директором ІТ компанії. Любить спостерігати закономірності розвитку різних систем, починати нові проекти, визначати потенціал та допомагати його розкривати. Продовжує вчитися.

 

Олександр Архипов


Центр Електронного Бізнесу ПриватБанку

Олена Білозерська


Український журналіст, блогер та громадський діяч.

 

Працювала прес-секретарем Української Національної Асамблеї. У квітні 2010 року спільно з одеським журналістом Олексієм Ярославцевим заснувала інформаційне агентство «Поряд з вами».

 

Сергій Пішковцій


Блогер, social-media активіст. Є автором блогу Blogoreader та дописувачем сайту Watcher.com.ua.

 

В блогосфері – з 2007 року, активно досліджує соціальні медіа та вплив, який вони здійснюють на суспільство. Ініціатор конкурсу UA Webstar (2007-2009) та акції UA DAY (2009-2010).

Вірить в те, що інтернет-технології можуть зробити світ кращим.

 

Галина Вітюк


Менеджер сервісу Яндекс.Маркет в Україні.

Ганна Сінькова


Голова мистецького об’єднання Братство святого Луки.
Журналіст.
Член Спілки театральних діячів України.
Працює на посаді провідного спеціаліста у Інституті проблем міжрегіональної політики та сучасної політології.

Тетяна Солнцева


Тетяна Солнцева, шеф-редактор Zaxid.net.

 

Очолювала перший серед регіональних медіа-компаній України мультимедійний ньюзрум (газети + ТБ + інтернет), що був створений у Рівному на базі Видавничого дому “ОГО” і ТРК “Рівне 1”. Здобутий досвід продовжила застосовувати, керуючи в 2010-2011 роках мультимедійною редакцією медіа-групи “Промінфо” у Львові. Постійна учасниця Medianext та інших численних тренінгів з нових медіа.

Leave A Comment Скасувати відповідь

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *