This version of the page http://www.velton.ua/ru/selfcare/useservice.shtml (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-16. The original page over time could change.
Порядок предоставления услуг через сайт самообслуживания: Велтон. Телеком
Проверка состояния счета Контакты Карта сайта Форум Компании
Поиск по сайту
Главная : Сайт самообслуживания
Порядок предоставления услуг через сайт самообслуживания

1.  Сайт самообслуговування «Мій Велтон» (далі - Система) дає абоненту можливість самостійно управляти своїми послугами в рамках укладеного Договору в режимі реального часу за допомогою персональної картки, керуючись Інструкцією з користування сайтом самообслуговування, наведеною на сайті www.velton.ua у розділі «Сайт самообслуговування».

2.  Послуги, що надаються Компанією згідно діючих в Компанії прейскурантів і не присутні на сайті самообслуговування, надаються тільки за письмовим зверненням абонента в Центр обслуговування абонентів Компанії.

3.  За допомогою Системи абонент отримує доступ до структурованої, узагальненої і деталізованої інформації про послуги, а також отримує можливість самостійно:

  • отримувати детальну інформацію про проведені ним платежі за телекомунікаційні послуги;
  • обирати вид і кількість телекомунікаційних послуг, відмовлятися від телекомунікаційних послуг;
  • переглядати деталізовані дані про вихідні дзвінки (дата, напрямок, тривалість, вартість) по телефонному номеру.

4.  Інформація про вартість отриманих абонентом послуг, присутня в Системі, є довідковою і може використовуватися абонентом тільки для оцінки та планування його витрат в рамках Договору.

5.  Термін підключення/відключення замовлених послуг (за винятком вихідних та святкових днів):

  • в м. Харків – протягом трьох годин з моменту внесення Абонентом інформації в Систему;
  • в м.м. Харків, Кременчук для абонентів УАТС Samsung iDCS-500 - протягом однієї доби з моменту внесення Абонентом інформації в Систему;
  • в м.м. Запоріжжя, Полтава, Кременчук, Суми, Дніпро - протягом однієї доби з моменту внесення Абонентом інформації в Систему;
  • для Абонентів універсальної телекомунікаційної мережі Компанії - протягом однієї доби з моменту внесення Абонентом інформації в Систему.
Увага! Замовлення і відмова від одного виду послуги можлива не частіше 1-го разу протягом доби! Система доступна 24 години на добу, 7 днів на тиждень.

6.  Абонент несе персональну відповідальність за замовлення та/або користування телекомунікаційними послугами, які надаються Компанією за допомогою Системи. Фактичне отримання абонентом телекомунікаційних послуг означає, що ці послуги були замовлені абонентом, що підтверджується діями, вчиненими з використанням персонального коду та паролю абонента в Системі. Всі ризики, пов'язані з безпекою передачі інформації в Системі, несе абонент, як користувач мережі Інтернет. Будь-які дії, вчинені з використанням персонального коду і пароля абонента в Системі, вважаються діями, які вчиняються безпосередньо абонентом, і не можуть бути інтерпретовані як дії третіх осіб.
Абонент несе персональну відповідальність за:

  • нерозповсюдження третім особам персонального коду та паролю, необхідних для доступу в Систему;
  • забезпечення конфіденційності будь-яких даних, які прямо або опосередковано, стосуються користування Системою.

7.  Для користування Системою абоненту необхідно мати доступ до мережі Інтернет або звернутися в Центр обслуговування абонентів Компанії.

8.  У разі втрати абонентом персональної картки, Компанія, на підставі письмової заяви абонента, повідомляє абоненту в письмовому вигляді його персональний код і новий пароль для входу в Систему. Видача персонального коду та нового пароля здійснюється:

  • фізичним особам - при пред'явленні оригіналу документа, що посвідчує особу;
  • юридичним особам - уповноваженому співробітнику за довіреністю.

 
Часто задаваемые вопросы
© 2005 «Velton. Telecom». Все права защищены.