This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=8600 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-13. The original page over time could change.
На які події ви очікуєте в 2014 році? | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

На які події ви очікуєте в 2014 році?

“Вісник Переяславщини”

З приходом нового року люди завжди чекають змін на краще. В суспільстві, в особистому житті. Що порадує переяславців, які в них сподівання, – запитали журналісти «Вісника».

Ольга Сахно, 53 роки, с. Велика Каратуль:

– Думаю, що й далі мене чекає багато роботи: працюю звіроводом у «Вікінгу», обслуговую понад 3 тисячі норок. А з радісних подій… Та кожен приїзд моїх внучок (вони в Києві живуть) – радісна подія. Цікаво і весело спостерігати, як вони ростуть, дорослішають, розумнішають. Буде й приємний клопіт – треба збудувати новий сарай. У ньому буде гараж, щоб синові, коли приїжджає, було де машину ставити.

Юрій Сердюк, 49 років, місто:

– Що стосується нашої родини, то найбільші наші очікування пов’язані з народженням онука чи онуки. Як Бог дасть. Наша дочка з чоловіком живуть у Москві. Одружені вже давно, а дітей не мали. Та ось у січні вона таки має народити. То зараз і дружина, і теща тільки про це і говорять. Вже накупили різних речей для немовляти. Кожного дня спілкуються з дочкою по телефону, розпитують, як вона себе почуває, і таке інше.

Микола Муха, 63 роки, с. Помоклі:

– Головне, щоб в Україні було мирно та спокійно і щоб справдилася надія на краще життя і для нас, і для наших дітей. У нас із дружиною дві дочки та дві внучки: одна ще в школі навчається, а друга – в інституті. Старшій 20 років, то час такий, що і заміж би пора – хотілося б і весілля відбути, і правнуків діждати. Але то не від нас залежить. Але і в самого ще різних задумок є багато, перше – поставити баньку. Вже воду провели, а з теплом почну її робити. Сподіваюся, що встигну і то теж стане гарною подією для моєї родини наступного року. 

Костянтин Ядченко, 42 роки, с. Стовп’яги:

– У цьому році хотілося б добудувати дачу в Чубуках. Два роки тому моя Світлана зробила мені приємний сюрприз. На моє 40-річчя подарувала путівку в Туреччину. За це я їй дуже вдячний, проте відпочивати із сім’єю значно краще. Тож цьогоріч прагнутиму поїхати в теплі краї разом з дружиною, донькою Олечкою та сином Віталієм. А загалом хочеться, щоб цей рік був не гіршим за минулий. Щоб син і надалі радував нас успіхами у навчанні в Кіровоградській льотній академії, а донька – в школі, а також під час виступів на сцені. У неї виходить гарно співати.

Ольга Устименко, 54 роки, місто:

– У минулому році одружився наш старший син. Тож цього року очікуємо поповнення в родині. Оскільки вже маємо внука, хотілося б ще побавити й внучку. Я і мій чоловік народилися і тривалий час проживали в Києві. Зараз нам боляче спостерігати за тим, що відбувається у центрі столиці. Очікуємо, що в Україні настануть часи миру, стабільності й процвітання. А центральна площа Києва знову стане його окрасою. Ми з чоловіком  молимося за це кожного дня. У Переяславі ми знімаємо житло. Будинок у зручному місці, але старий, виникає чимало побутових проблем. Дуже хочемо, щоб цьогоріч у нас з’явилося комфортне житло.

Любов Кабаняча, 62 роки, місто:

– У цьому році очікую лише позитивних подій, бо негативу за останній рік було достатньо. Хочу, аби у моїх дітей та внуків було все добре, щоб всі були здорові.  Хочу, аби у нашому місті, яке я дуже люблю, нарешті відремонтували дороги. На міських клумбах з ранньої весни до пізньої осені щоб буяли квіти, як це було раніше. Хочу, аби люди, які стоять на Майдані, таки домоглися виконання своїх вимог.

148 total views, 1 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.