This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=5238 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-13. The original page over time could change.
Чи берете ви участь у торгових акціях? | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Чи берете ви участь у торгових акціях?

“Вісник Переяславщини”

Переяслав (Київська область) за кількістю магазинів та ринків і загалом бізнесовою активністю цілком заслуговує слави торговельного міста. Серед підприємців іде конкуренція за покупця. Найкраще ж його заохотити ціною. Тому в багатьох закладах торгівлі періодично чи й постійно діють якісь акції та знижки. Чи користуються переяславці такими пропозиціями, запитали журналісти «Вісника» у своїх земляків.

Олександр Петрик, 43 роки, Вінинці:

– Я із сусіднього Яготинського району, тут гостюю у товариша. Цінами в магазинах не цікавлюся, бо покупками займається моя дружина. Але заправляю автомобіль на сервісах одного бренду, то у них діє система накопичення балів за кожен куплений літр бензину. Їх зараховують на спеціальну картку. Потім з їхнього ж каталогу можна вибрати якийсь товар, вартість якого  відповідає певній кількості балів. Місяців зо два тому узяв 5-літрову каністру зимового омивача скла. Купити, то гривень сорок коштує, а мені вийшло безплатно! Ще в них діють різні акції, типу:  зітри штрих-код та відправ СМС і виграй автомобіль. Ну я в це не вірю, бо то звичайний «розвод» на гроші – есемески ж платні.

Тетяна Бабак, 20 років, Мазінки:

– Я ніколи не купую продуктів за зниженими цінами, бо, як правило, вони низької якості. На базарі звертаю увагу на оголошення про розпродажі одягу, взуття, інших товарів. Якщо мене задовольняє якість, можу купити. Останню покупку зі знижкою я зробила в київському магазині на минулому тижні. Це – сукня на кожен день. Її продавали зі знижкою в 20 відсотків, коштувала 300 гривень. Я задоволена, вона якраз на мене.

Вероніка Юхименко, 40 років, Стовп’яги:

– Я в акціях участі не беру, то нічого й не виграю, а ось моя донька Аня, було, в магазині «Царіна» придбала парфум за 230 грн., який до акції, яка проводилася там цього літа, коштував 460 грн. Анечка навчається в Києві, то часто й у столичних магазинах потрапляє на акційні знижки. В крамниці «New Look» купувала собі речі з акційними знижками до 70%. Сьогодні дзвонила і казала, що в «Макдональдсі», куди ходила з подружками, їй вручили сертифікат на безкоштовну каву. Нею вона зможе посмакувати, коли прийде туди наступного разу і щось там замовить.

Олег Коломієць, 63 роки, місто:

– Знаю, що є пільги для пенсіонерів у торговельній мережі, але користуюся ними мало. Хоча оце тижнів зо два тому в погребі травмував, було, ногу, то в центральній аптеці брав мазь. Так нею і не скористався, бо пішла якась алергія. Ще, буває, купую там в холодний період року препарати від застуди. В «ЕКО-Маркеті», де також діють знижки для пенсіонерів, буваю нечасто. Туди як зайдеш, хочеться потратити багато грошей, а я собі такого дозволити не можу.

Валерій Шевченко, 27 років, місто:

– У справах доводиться часто їздити до Києва. У мене інжекторний «Опель», тож до якості бензину ставлюсь з особливою увагою. Заправлюсь лише на АЗС «Шелл» та «Вог», маю від обох бонусні картки. Нещодавно за бонуси на одній з них взяв 5-літрову каністру оливи. А щодо інших пам’ятних акцій, то в лютому в бориспільському «Фокстроті» купив фотоапарат «Кодак», то мені дозволили сокодавку взяти за півціни.

Марина Лой, 15 років, Жовтневе:

– Нещодавно учні нашої школи зібрали гроші на колонки в зал для озвучування шкільних заходів. На них саме була акція в інтернет-магазині «Розетка». Тепер у нас гарний звук. Ми купуємо акційні товари в супермаркетах, але при цьому дивимося на дату виготовлення, чи вони не залежані, бува. Купую на базарі речі в кінці сезону, коли на них діють знижки. Наприклад, цієї весни придбала зимову куртку уже на 250 гривень дешевшу. Тепер на зиму в мене є вдяганка. Скористалася і акцією, яку пропонував мобільний оператор «Лайф». Спочатку я була на тарифному плані «Вільний лайф». А потім перейшла на «Шалений день». Ним користуються усі мої друзі. Я отримую на день 400 хвилин розмов, 40 мегабайт Інтернету та 40 есемесок. При цьому з рахунку знімається 1,50 грн. за день.

121 total views, 1 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.