This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=26388 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-13. The original page over time could change.
Які телепередачі ви переглядаєте найчастіше? | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Які телепередачі ви переглядаєте найчастіше?

Цілком природнім є те, що саме взимку найбільше зростають рейтинги різноманітних телевізійних передач. Адже о цій порі і в господарстві роботи небагато, і день короткий та й погода на вулиці часто така, що для багатьох найкращий відпочинок перед телевізором. Тим більше, серед десятків телеканалів з їхніми насиченими програмами вибрати нібито є що. Що саме вибирають жителі міста й району, цікавилися наші журналісти.

Любов Сидоренко, 59 років, Виповзки:

– Взагалі полюбляю дивитися серіали, бажано, аби вони були “життєві”. Тільки починаються новини, я відразу відходжу від телевізора. Не можу спокійно їх дивитись. У мене відразу піднімається тиск. Нехай би та війна скоріше закінчувалась. Раніше показували всілякі концерти. Я співала сама у фольклорному ансамблі, то люблю дивитись, як і інші співають. Іноді, аби якось підняти настрій, дивлюсь концерт “95 кварталу”.

Микола Ясько, 52 роки, місто:

– Надаю перевагу перегляду інформаційних телепередач, ввечері починаю дивитися «Факти» на телеканалі ICTV, потім ТСН на 1+1, завершую «Подробностями» на «Інтері». Під час футбольного сезону дивлюся матчі за участю київського «Динамо» та збірної України. Взимку цікавлять прямі трансляції з біатлонних трас Кубку світу та чемпіонати Європи та світу, вболіваю за українських дівчат, які часто мене радують. Буває, дивлюся вдесяте чи вдвадцяте старі фільми, заважають рекламні паузи – під час них дрімаю, а коли прокидаюся, то і фільм давно закінчився…

Валентина Кушнір, 51 рік, сільський голова Поліг-Яненок:

– Скільки й живу, ніколи не цікавили теленовини так, як оце зараз, коли на Сході йде війна. А загалом мені подобаються художні фільми, в яких ролі грає Людмила Гурченко. А оце нещодавно колежанки підсадили на серіал «Поверни моє кохання». Коли є час, ще дивлюся по «Мега»-каналу про дику природу та маловідомі місця нашої планети. А ось моя мама любить дивитися на «1+1» мультфільм «Маша і ведмідь». Він заряджає позитивом на день.

Дмитро Мельник, 27 років, місто:

– Особисто мені найбільше подобаються спортивні програми. Зараз от, взимку, змагання з біатлону на Першому національному. Вболіваю, звичайно ж, за наших. Особливо вдало виступають жінки. Шкода лише, що не завжди є час подивитися ці змагання. Також зараз увечері не пропускаю випусків новин. Думаю, події на сході країни те, що цікавить всіх. А от різні розважальні програми чомусь перестали бути цікавими. Можливо, через цю війну.

Лідія Павленко, 56 років, село Шевченкове:

– Я сама з Черкас, а в Шевченкове переїхала, щоб доглядати за батьками. Раніше ніколи не захоплювалася серіалами, а це стала дивитися «Корольок – пташка співоча». Терпіння не вистачає, бо дуже затягують сюжет, але дивлюся. Новини не пропускаю. Хоча іноді не можу їх дивитися, бо кричати хочеться. Вважаю себе патріоткою, націоналісткою, тому перестала дивитися російські передачі й фільми. Минаю й телеканал «Інтер», де мелькають проросійські артисти. Люблю програми «Зважені та щасливі» та «Мастер-шеф» на телеканалі «СТБ». Із музичних шоу дивлюся «Х-фактор». А ще мені подобаються програми про природу, Землю.

Ніна Охріменко, 77 років, місто:

– Я найчастіше включаю канал «Інтер». Там дивлюся новини. Що відбувається в країні мені зрозуміло. Ясно одне – обстановка погана. І схоже, війна ця не скоро закінчиться, бо ніхто не йде назустріч один одному. А різні там серіали я дивлюся дуже рідко.

404 total views, 1 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.