This version of the page http://jurist.ua/?news/309 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-11. The original page over time could change.
Український Юрист — PwC Legal посилює практику вирішення спорів
Новини ринку, 1 Вересня (Четвер)

PwC Legal посилює практику вирішення спорів

Адвокатське об’єднання PwC Legal посилює практику супроводу господарських спорів, збільшуючи штат юристів. З 1 вересня 2016 р. до команди приєдналися Сергій Паперник, Марина Павленчик та Лідія Жовтяк, які складатимуть основу команди супроводу господарських спорів.

Очолить напрям Сергій Паперник, який володіє дванадцятирічним досвідом супроводу судових проектів у різних сферах господарської діяльності. Зокрема, Сергій спеціалізується на судовому супроводі у сферах банківського та фінансового права, нерухомості, земельних правовідносинах, трудових спорах, а також корпоративному захисті бізнесу та вирішенні корпоративних конфліктів; володіє значним досвідом в галузі супроводу інвестиційних проектів та корпоративного структурування.

Досвід Сергія включає роботу в юридичних департаментах крупних міжнародних банків, а протягом останніх двох років – у складі команди практики вирішення спорів однієї з провідних юридичних фірм українського ринку.

Протягом останнього року Сергій успішно представляв інтереси групи компаній індустрії важкого машинобудування в судовому спорі з банківською установою; супроводжував корпоративний конфлікт між акціонерами однієї з провідних компаній хімічної промисловості; відстоював інтереси групи власників земельних ділянок у спорах за позовами прокуратури щодо землевідводу; а також брав участь у врегулюванні конфлікту між забудовником житлового комплексу та представниками громадських організацій.