This version of the page http://jurist.ua/?news/298 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-10. The original page over time could change.
Український Юрист — ЮФ Kinstellar підтримала Kyiv Euro Marathon
Новини ринку, 16 Травня (Понеділок)

ЮФ Kinstellar підтримала Kyiv Euro Marathon

Юридична фірма Kinstellar взяла участь у міжнародному благодійному марафоні Kyiv Euro Marathon, що відбувся у Києві 15 травня 2016 року у рамках святкування Дня Європи в Україні.

Команда київського офісу Kinstellar змагалася у марафонській командній естафеті загальною довжиною 42,195 км. Естафета складалася з п’яти відрізків, від 6 до 12 км кожний, пролягаючи швидкісною комфортною трасою в центрі столиці. Стартували та фінішували команди на НСК «ÐžÐ»Ñ–мпійський» у Києві.

Спортивний захід світового рівня був організований біговим співтовариством TOP RUNNERS за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Міністерства молоді та спорту, Київської міської державної адміністрації. Захід об’єднав близько 1400 учасників з 16 країн світу, професіоналів та любителів, та мав на меті як популяризацію спорту на національному рівні, так і благодійність – збір коштів для фондів, що допомагають хворим на муковісцидоз та аутизм.

 

ЮФ Kinstellar є постійним учасником багатьох програм корпоративної соціальної відповідальності та активно підтримує корпоративне волонтерство, благодійність та різні pro bono ініціативи у всіх юрисдикціях фірми.