This version of the page http://www.bizreliz.com/internet/Page-54.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-09. The original page over time could change.
Інтернет | Page 54

 

Теле

Редагувати

Кількість коротких статтей:

Кількість посиланнь:

Вы можете поміняти порядок відображення перетягуванням элементів:

  • Теле
Зберегти
Скасувати
Відновити

Інтернет

Дальнейшее расширение ин

Компания Analysys Mason своей оценкой подчеркивает важность универсального принятия для дальн

Середа, 12.04.2017 COMMENTS

Ринок Медія

Новий продукт BIG DATA U

У п'ятницю, 21 квітня, відбулася закрита презентація нового продукту компанії BIG DATA UA. Са

Середа, 26.04.2017 COMMENTS

Ринок телекому

"Київстар" послухався АК

АМКУ рекомендував ПрАТ «Київстар» створити окремі тарифні плани, в яких прирівняти та

Середа, 26.04.2017 COMMENTS

Технології, Тарифи

Дешевше на стаціонарні н

Абоненти національного телеком-оператора Київстар зможуть дзвонити на номери фіксованого зв'я

Середа, 26.04.2017 COMMENTS

Інтернет

DJUCE ВКонтакте

Нові можливості порталу funs.djuice.ua — інтеграція з соціальними мережами DJUICE пропонує всім користувачам мобільного зв’язку інтегрований доступ до найпопулярніших соціальних мереж ВКонтакте, Facebook, Мой мир, Одноклассники, Twitter в одному акаунті на порталі funs.djuice.ua.


Відтепер учасники спільноти на funs.djuice.ua (розділ «Спілкування»), використовуючи свій мобільний,  можуть підключати інші соціальні мережі, у яких вони зареєстровані. Підключивши соціальну мережу, користувач зможе бачити списки своїх друзів, оновлення в їхніх акаунтах, переглядати їхні профілі і листуватися з ними, а також встановлювати свій статус одразу у всіх або в обраних мережах.


Щоб підключити нову мережу, треба перейти у вкладку «Стрічка» або «Друзі» і клікнути на іконці відповідної соціальної мережі. Далі слід ввести логін/e-mail та пароль до цієї мережі. Користувача буде перепроваджено на сайт мережі для авторизації. Після успішної авторизації користувач автоматично повернеться у вкладку «Стрічка», де вже з’являться оновлення з щойно підключеної соціальної мережі.


У вкладках «Стрічка» і «Друзі» є іконки інтегрованих соціальних мереж. Клікнувши на іконці, можна ввімкнути або вимкнути відображення відповідних статусів. Наприклад, можна одним кліком на іконці ВКонтакте приховати саме ці статуси й друзів і так само одним кліком повернути їх на місце. Через «Стрічку» легко оновлювати статус — за замовчуванням він оновлюється одночасно й автоматично у всіх підключених мережах!


Перший місяць від моменту реєстрації на порталі funs.djuice.ua (розділ «Спілкування») — безкоштовний. По закінченні 30 календарних днів щомісячна плата за доступ до порталу для абонентів DJUICE складає 3 грн., для абонентів «Київстар» — 4 грн. Плата за трафік не стягується. Абоненти інших мобільних операторів сплачують за трафік згідно з тарифними пакетами, на умовах яких вони обслуговуються.


У листопаді на порталі funs.djuice.ua (розділ «Спілкування») спілкувалися майже 100 тисяч унікальних користувачів. Протягом дня користувачі порталу надсилають понад 100 тисяч особистих повідомлень.


Warning: getimagesize(http://www.bizreliz.info/images/stories/food/klo_567_.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/bizreliz/bizreliz.com/www/plugins/content/smartresizer.php on line 187

"Екстра-Інтернет"

Шлях до економічного мобільного Інтернету стає простішим та зручнішим, завдяки новим додатковим пакетам послуг «Екстра» від Укртелекому!

Пакети «Екстра-Інтернет» - найкращий варіант для активних користувачів мобільного Інтернету заощадити на улюбленій послузі та отримати набагато більше трафіку для «подорожей» у мережі.

Відтепер 5 Гігабайт мобільного Інтернету в мережі Укртелекому можна замовити усього за 70 гривень в пакеті «Екстра-Інтернет 5», або за 120 гривень на місяць — 5 Гігабайтів універсального трафіку в мережі Укртелекому та у національному роумінгу при замовленні пакета «Екстра-Інтернет Універсальний 5». Користуйся мобільним Інтернетом з легкістю!

Пакети «Екстра-Інтернет» доступні для замовлення усім контрактним абонентам, крім користувачів тарифних планів «Всі по 20!», «ОГО!Мобільний 256» та «ОГО!Мобільний необмежений».

Пакети замовляються на умовах щомісячної передплати на один абонентський номер та не можуть бути розподілені на групу номерів на одному особовому рахунку. Для перевірки залишку пакету необхідно набрати на мобільному телефоні  та натиснути кнопку виклику.


Вартість пакетів наведена у гривнях з ПДВ. Додатково утримується збiр до Пенсiйного фонду в розмiрi 7,5% вiд вартостi послуги без урахування ПДВ.


КЛО в социальных сетях

   Столичная сеть АЗС КЛО проводит конкурс «Кинозаправка» для пользователей социальной сети Facebook.

Чтобы принять участие в конкурсе, необходимо вспомнить художественный или мультипликационный фильм, в котором появляется автозаправочная станция, и разместить соответствующий скриншот или видеоотрывок на странице КЛО.

За первую неделю конкурса участники вспомнили более 50-ти фильмов, герои которых так или иначе взаимодействуют с заправками! В призовом фонде конкурса – сертификаты на топливо, угощение в сети ресторанчиков «Борщ», фирменная сувенирная продукция (зонты, кепки, USB-накопители).
Победители конкурса определяются путем жеребьевки.

Киновоспоминания принимаются до 7 декабря.

Официальные правила конкурса и список фильмов, уже заявленных участниками, можно посмотреть на странице facebook.com/klo.oil

Безлімітний "МТС Коннект"

«МТС Україна» оголошує про початок продажів нового комплекту для доступу в Інтернет.

До складу комплекту входить USB-модем, що підтримує технологію GPRS/EDGE та UMTS/HSDPA (3G), а також SIM-картка передплаченого зв'язку з необмеженим обсягом нетарифікованого інтернет-трафіку на 60 днів.

Вартість комплекту складає 199 грн. (198 грн. – модем, 1 грн. – SIM-картка) з урахуванням ПДВ без ПФ.

Комплект можна придбати у фірмових салонах і дилерських магазинах «МТС Україна» з 1 грудня 2010 року.

Вікіпедія українською - в лідерах!

 За динамікою зростання відвіданих сторінок Вікіпедія українською мовою —
на третьому-четвертому місці у світі.

За інформацією статистичного сервера Фонду Вікімедіа http://stats.wikimedia.org/EN/TablesPageViewsMonthly.htm у жовтні 2010 в Українській Вікіпедії http://uk.wikipedia.org  було переглянуто рекордну кількість у 25,3 мільйони сторінок (10 сторінок щосекунди), що становить 0.19% від переглядів сторінок Вікіпедії усіма мовами, або 25-е місце у світі.

За динамікою зростання числа відвідувань (+31% у жовтні 2010 до жовтня 2009) Українська Вікіпедія вийшла на третє-четверте місце в світі серед 50 найбільших мовних розділів Вікіпедій. 

Серед 50 найбільших Вікіпедій найбільш динамічно зростав інтерес до Вікіпедій російською (+52%), індонезійською (+41%), українською (31%), арабською (+31%), іспанською (+27%), персидською (+26%) мовами.
 
За жовтень 2010 у світі було переглянуто 13 614 мільйонів сторінок Вікіпедії (сумарно усіма 273 мовами), або 5 300 щосекунди.
 
Список мовних розділів Вікіпедій за числом переглянутих у жовтні 2010 сторінок:
 
1) англійською - 7 192 млн., +19% до жовтня 2009
2) японською - 1 151 млн., +10%
3) іспанською - 1,005  млн., +27%
4) німецькою - 954 млн., +8%
5) французькою - 581 млн., +12%
6) російською - 512  млн., +52%
7) італійською - 395  млн., +16%
8) польською - 334   млн., +8%
9) португальською - 323 млн., +22%
10) нідерландською - 162 млн., +9%
11) шведською - 86 млн., +11%
12) турецькою - 76 млн., +3%
13) фінською - 62.5 млн., +11%
14) чеською - 55 млн., +3%
15) індонезійською - 53,3 млн. сторінок, +41%
16) арабською - 52.9  млн. сторінок, +31%
...
24) тайською - 25.4 млн. сторінок, +17%
25) українською - 25,3 млн. сторінок, +31%
26) датською - 23,9 млн. сторінок, +11%
27) перською (фарсі) - 18.0 млн. сторінок, +26%
 
За числом усіх створених статей (244 тисячі) Українська Вікіпедія поки на 16 місці у світі (впевнено наздоганяє фінську).
 
Вікіпедія є вільною енциклопедією, у якій створювати і редагувати сторінки може кожен. Програмні й організаційні механізми Вікіпедії ведуть до того, що обсяг інформації у Вікіпедії невпинно збільшується, а якість невпинно покращується. Завдяки збереженню усієї історії редагувань кожної статті вандальні редагування легко усуваються. Вандалів спочатку попереджують а потім блокують.
 
Вікіпедія вільна від реклами і утримується за рахунок добровільних пожертв. В Україні збором коштів на утримання і розвиток Вікіпедії займається громадська організація "Вікімедіа Україна", http://ua.wikimedia.org/wiki/donate
 
Українська Вікіпедія є найбільшим  енциклопедичним ресурсом  і найбільшим колективним твором українською мовою — за всю історію Української Вікіпедії її редагували 85 790 осіб, з них  4 065 зробили більше 10 редагувань. У жовтні 2010 року 560 осіб зробили більше 5 редагувань, з них 116 осіб зробили більше 100 редагувань.
 
За жовтень 2010 в Українській Вікіпедії було створено 7 149 статей (в середньому 231 нових статей щодня).
 

Держава

  • Співпраця Європарламенту і ВРУ
  • Створено Міжнародну Раду Палат
  • Перше рішення суду ООН
  • Український форум бізнесу

Соцiум

  • Знищення Білокузьминівських скель
  • Мини-пробег для начинающих
  • Церемонія нагородження "Людина року-2016"
  • Футболістів одягнуть у JOMA

 

Коментарі

Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...
Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 4.5.2017 II Енергетичний Конгрес: 30.05.2017
  • 4.5.2017 У метро з карткою і
  • 26.4.2017 Итоги
  • 22.4.2017 Кросы для модели Канье
  • 22.4.2017 Четвертий Київський
  • 12.4.2017 Открылся монобрендовый магазин Mi
  • 19.4.2017 Новий термінал аеропорту
  • 12.4.2017 Дальнейшее расширение
  • 10.4.2017 Мини-пробег для начинающих
  • 7.4.2017 Galaxy S8 -смартфон без
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені