This version of the page http://www.bizreliz.com/gurman/Page-3.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-08. The original page over time could change.
Гурман | Page 3

Гурман

"ЯпонаХата" відкрилася в Гулівері

Фуд-корт торгово-развлекательного центра Gulliver пополнился новым арендаторов. Суши-бар «ЯпонаХата» открылся на пятом этаже в совершенно новом для себя формате. Впервые компания представила суши бар с открытой кухней, внедрив в интерьер уникальную технологию тепан-яки. Теперь все блюда из основного меню будут готовиться на глазах у посетителей с помощью большой плиты «тепан».

И благодаря этому нововведению, в обновленной «ЯпонаХата» в Gulliver, будут представлены не только традиционные суши, сашими, роллы, салаты, супы и закусок, но и эксклюзивное тепан-меню.

 «Как только было принято решение об открытии нашего заведения в Gulliver, мы сразу поняли, что у нас будет совершенно другой формат. Новый, уникальный и непохожий ни на один из существующих торговых центров, он вдохновляет на нестандартные решения. Мы хотим удивлять наших гостей, потому предлагаем им наблюдать за приготовлением блюд японской кухни» - комментирует открытие Виталий Каленик, маркетинг-директор сети.

Одно из основных преимуществ сети «ЯпонаХата» — это качественные блюда по доступной цене. К примеру, суши можно приобрести от 16 грн за штуку, супы и роллы от 24 грн, салаты от 32 грн, горячие блюда от 17 грн. Особой популярностью пользуются ассорти для большой компании. «ЯпонаХата» также предлагает сезонные новинки.

По словам Ирины Круппы, генерального директора ТРЦ Gulliver: «Наше преимущество в многофункциональности. Важную роль отыгрывает синергия ТРЦ и БЦработники офисной части здания могут в любое время перейти на фуд-корт и вкусно пообедать, устроить бизнес-ланч или отдохнуть. Именно таким местом может стать «ЯпонаХата», которая не просто предложит посетителю сытно поесть, но и даст возможность посмотреть, как зрелищно готовится его еда»

На сегодняшний день сеть «ЯпоноХата» насчитывает более 20 заведений в таких крупнейших городах Украины, как Киев, Харьков, Львов, Днепропетровск и Ивано-Франковск и продолжает стремительно развиваться.

Третій ресторан у Львові

8 лютого 2016 року мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» відкрила новий ресторан в центрі Львова.

Новий ресторан «Сушия» став 40-м закладом мережі в Україні та третім у Львові. Перший ресторан «Сушия» в Західній столиці України було відкрито в 2010 році, другийвосени 2015 року.

Ресторан розташований в історичному центрі в безпосередній близькості від основних визначних пам'яток Львова, що робить його привабливим не лише для мешканців міста, а й для туристів. Приміщення площею 285 м² розраховане на 94 посадочних місця.

«Відкриття третього ресторану мережі у Львові є відповіддю на тренд популярності цього прекрасного старовинного міста для туристів і важливим кроком на шляху розширення присутності« Сушия »в Західному регіоні, – зазначив Антон Ходисько, директор Департаменту розвитку« Сушия». – Для нас ця подія дуже очікувана, оскільки досвід відкриття попереднього ресторану декількома місяцями раніше виявився більш ніж успішним. Жителів такого мультикультурного міста як Львів необхідно постійно дивувати чимось новим і незвичним. І ми з радістю вносимо екзотичну східну ноту в багатонаціональну кулінарну палітру Західної столиці».

На честь відкриття третього ресторану «Сушия» 11 лютого о 12:00 буде проходити дегустація найпопулярніших страв меню: ролів Філадельфія Де Люкс зі свіжим лососем, Зелений Дракон, Червоний Дракон, Золотий Унаги Дракон, Каліфорнія в ікрі зі свіжим лососем, Хауз рол, Cмайл рол, Ролл з лососем. Крім того, найменших відвідувачів чекає невеличкий сюрпризфірмовий магнітний пазл «Сушия».

Відкриття ще одного ресторану дозволить збільшити потужності сервісу «Точна доставка» у Львові і скоротити час обробки замовлень для центральних районів містасвіжі страви японської кухні додому та в офіс стануть ще доступнішими.

 

 

"Сушія" відкриє два ресторани

Мережа ресторанів сучасної японської кухні «Сушия» підвела підсумки 2015 року9-го року успішної роботи на українському ринку. Свій ювілейний рік компанія починає з 39 ресторанами в 12 містах України (23 в Києві і 16 в регіонах), більше 1500 співробітників, новими планами і перспективами.

 

У 2015 році «Сушия» продемонструвала стабільний розвиток. Компанія відкрила нові ресторани в Києві (ТЦ «Апрєль», просп. Л. Курбаса, 19а) та Львові (ТРЦ «Forum Lviv», вул. Під Дубом, ), інвестувавши в них близько 6,8 млн. грн.

 

Також компанія вже вклала близько 1,8 млн. грн. в два нових ресторани, відкриття яких заплановане на перший квартал 2016: у новому київському торгово-розважальному центрі «NewWay» (вул. Архітектора Вербицького) і у Львові за адресою пр. Т. Шевченка, 3. При цьому з незалежних від компанії причин в 2015 році «Сушия» змушена була закрити 3 київських ресторани –  в ТРЦ «Гулівер», ресторани на вул. Грушевського та Городецького.

 

Розвиток мережі торкнувся і сервісу «Точна доставка»: на сьогоднішній день послуга доставки від «Сушия» доступна не лише в містах присутності мережі, але також в передмістях, кількість яких вже становить 17. Зростання замовлень «Точної доставки» склало 8,64% по відношенню до 2014 року – компанія обробила 486 275 замовлень доставки. У 2015 році до існуючих каналів замовлення доставки страв «Сушия» – за допомогою офіційного сайту, мобільних додатків і call-центру – додалася можливість замовлення через мобільний додаток для онлайн-банкінгуПриват24.

 

В рамках постійного підвищення стандартів мережі в грудні 2015 року в партнерстві з «Міжнародною фінансовою корпорацією» (IFC) – членом Групи Світового банку і найбільшим глобальним інститутом розвитку – «Сушия» першою серед ресторанів України запустила комплексну піврічну програму підготовки з харчової безпеки. У рамках цього проекту експерти міжнародного рівня проводять комплексну діагностичну оцінку мережі, перевіряють безпеку всіх ресторанів «Сушия» і вносять рекомендації щодо удосконалення системи контролю харчової безпеки. По закінченні проекту наступним кроком стане міжнародна сертифікація FSSC 22000.

 

Компанія також продовжує працювати над розвитком системи логістики та власного імпорту, які дозволяють забезпечувати найвищу якість і зберігати демократичні ціни. Сьогодні часткавласного імпорту в структурі закупівель «Сушия» становить понад 80% і продовжує зростати. Компанія закуповує ключові інгредієнти в США, В'єтнамі, Китаї та Латвії.

 

«Сушия» постійно розширює своє меню, пропонуючи гостям не тільки улюблені страви класичної японської кухні, які користуються незмінним попитом, а й креативні сезонні пропозиції. У 2015 році в меню «Сушия» було 3 сезонних спешіалза – мережа представила 16 нових страв і 11 напоїв. На даний момент в ресторанах мережі доступна спеціальна зимова пропозиція «Чарівна зима».

 

Прагнучи власноруч вирішувати проблему відсутності кваліфікованого персоналу ресторанної галузі, «Сушия» інвестує у власну програму підготовки кадрів. Так, у 2015 році компанія провела 40 шкіл офіціантів і 66 шкіл кухарів, навчивши більше 1000 нових офіціантів і кухарів японської кухні. Компанія також інвестує в професійний розвиток співробітників, забезпечує їм комфортні умови праці та соціальні гарантії. У 2015 році «Сушия» вперше потрапила до рейтингу кращих роботодавців України за версією журналу «Фокус», зайнявши в ньому друге місце.

 

Вважаючи своїм обов'язком не лише стабільно розвивати бізнес, підвищувати стандарти ресторанної справи в Україні, вирощувати професійні кадри, забезпечувати робочі місця і надходження до бюджету країни за рахунок сплати податків, «Сушия» також бачить свою місію в підтримці суспільства та різних соціальних проектів. Так, в 2015 році в рамках сприяння вітчизняному автоспорту компанія почала проект з підтримки гоночної команди – дебютанта Чемпіонату України з шосейно-кільцевих перегонів. У 2016 році проект буде продовжено і розширено.

 

«2015 рік був непростим для українського бізнесу взагалі і для ресторанів зокрема. Ми всі відчули на собі наслідки нестабільної економічної і політичної ситуації в країні, і «Сушия» не сталавинятком, – зазначив керівник мережі «Сушия» Роман Романчук. – При цьому до кінця року позитивна динаміка ставала все більш відчутною, і в цілому я можу оцінити минулий рік як досить успішний. У 2016 ми увійшли з новими амбітними планами, які вже починаємо втілювати. Ми відкриваємо нові ресторани, плануємо розширювати географію присутності, розвиваємо доставку, розробляємо концепцію оновлення «Сушия 2.0». Ми починаємо новий рік з оптимізмом – так, в 2016 нас чекає багато роботи, але це робота яку ми дуже любимо, – годувати наших гостей якісною та смачною японською кухнею і постійно перевершувати їхні очікування».

Майстер-клас BEKO у Kartata Potata

23 грудня, компанія Beko провела майстер-клас у кулінарній школі Kartata Potata та презентувала нові продукти, які допомагають заощаджувати час та перетворюють приготування їжі у легкий та приємний процес. Під час майстер-класу шеф-повар школи, Даша Малахова, підготувала новорічну вечерю, використовуючи техніку від компанії Beko: вбудовану духову шафу BIRT 24400 GMS та варильну поверхню HII 63402 ATBG.

На заході гості скуштували смачні та корисні страви: ароматний рататуй, апетитний кіш та солодку новорічну випічку, що прикрасили вечір. Крім того, усі гості на власному досвіді переконалися, що приготування святкової вечері за один час – абсолютна реальність!

Й це все завдяки розумним технологіям, якими обладнана побутова техніка від компанії Beko.

Перевагою духової шафи від компанії Beko є рівномірне приготування страв на усіх рівнях, що стало можливим завдяки новій технології SURF. Ця технологія дозволяє рівномірно розповсюджувати тепло та прискорює процес приготування їжі на 30% в порівнянні із іншими багаторівневими електричними духовками. Крім того, оскільки повітря рухається по колу на кожному рівні, це дозволяє готувати одночасно 3 різні страви без змішування запахів.

Стильна та практична вбудована духова шафа BIRT 24400 GMS має 72 літрів в об’ємі, та цифровий тип управління. Модель підтримує 12 робочих режимів.

Побутовий пристрій також обладнаний телескопічною системою висувних полиць, що полегшує доступ до дек духовки, а також зручними скляними дверцятами, що дозволяє плавно закривати пристрій.

Завдяки технології Nano Coating, що представлена у моделях побутової техніки, жири та масло відштовхуються від поверхні пристрою, що дозволяє легко його очищувати. А задня стінка духовки абсорбує бруд, що зменшують вірогідність використання матеріалів для абразивного очищення та агресивних хімікатів.

Духовка обладнана рожном та має функцію грилю, що дозволяє готувати в духовці великі шматки м’яса та навіть цілу курку.

Компанія Beko також продемонструвала холодильник RCNK 400E21 ZX. Він підтримує функцію Everfresh+, що зберігає свіжість фруктів та овочів протягом тривалого періоду часу. Технологія NoFrost дозволяє повітрю розповсюджуватися рівномірно, що усуває появу інію у зв'язку зі зниженням вологості. А це, у свою чергу, допомагає заощаджувати електроенергію, покращує продуктивну здатність приладу до заморожування та зберігає продукти свіжими.

Вбудована духова шафаBIRT24400GMS, варильна поверхня HII 63402 ATBG, холодильник RCNK 400E21 ZXзручні та практичні доповнення на будь-якій кухні. Вони допоможуть приготувати новорічну вечерю та заощадять ваш час для спілкування із друзями та родиною.

Вартість салату"Олів'є" в регіонах

Новорічний стіл українця традиційно не обходиться без класичного салату "Олів’є" з притаманною йому вітчизняною рецептурою
На Закарпатті, наприклад, цього року приготування салату "Олів'є" за традиційним рецептом обійдеться господиням у 73 гривні 80 копійок. Про це повідомляє кореспондент УНН, який здійснив моніторинг цін торгових мереж Ужгорода.
Горошок продають в Ужгороді у середньому по 16 гривень за баночку. Заправка для “Олів’є”, майонез, обійдеться у середньому 4,85 грн за 250 грамів, морква — 12 гривень за кілограм, картопля — 5,75 гривень, цибуля — 9,75.
Ковбасанайдорожчий інгредієнт і його ціна теж варіюється. В середньому за неї просять від 60 гривень за кілограм. Огірки можна використати як свіжі, що обійдеться взимку в копієчку, так і солені: 4 штуки в середньому 6 гривень. За десяток яєць потрібно буде викласти з гаманця щонайменше — 23,5 грн.
Отож підраховуємо вартість інгредієнтів:
- яйця – 4 шт. по 2,35 грн. = 9,4 грн.;
- картопля – 4 шт. = 2,15 грн;
- зелений консервований горошок – 16 грн. за баночку;
- морква – 2 шт. = 4 грн;
- майонез – 250 г = 4,85 грн;
- ковбаса варена – 500 г = 30 грн;
- огірки мариновані – 4 шт. = 6 грн;
- цибуля – 1 шт. = 1,4 грн.
Зауважимо, що салат зі свіжими огірками здорожчає на 12 грн, а з вареною свининою замість ковбаси і сметаною замість майонезу – ще на 20 гривень. Отже, новорічний салат "Олів’є" класу "преміум" обійдеться пересічному закарпатцю у 105 гривень 80 копійок.
 
Запоріжжя
 
Інгредієнти для приготування салату «Олів’є” у Запоріжжі коштують майже 97 гривень. Про це інформує кореспондент УНН, який здійснив моніторинг цін на центральному Малому ринку в Запоріжжі.
Як виявилося, головний інгредієнт “новорічного салату” зелений горошок в середньому коштує 16 гривень. Чотири яйця для салату коштують рівно 10 грн, адже за десяток курячих яєць просять від 25 гривень.
Ще до салату господині додають варену картоплю та моркву. За чотири картоплини та дві морквини на запорізькому ринку ми сплатили 6,5 грн та 4,5 грн. Ще 1 гривню віддали за цибулину.
Аби додати салат не був сухим ми купили ще чотири маринованих огірка. За них сплатили 11,5 грн.
Найдорожчим інгредієнтом стала варена ковбаса. Ціни на неї в середньому коливаються від 70 до 120 гривень. Ми ж за півкілограма сплатили 36,5 грн.
Щоб заправити салат ми купили дві упаковки майонезу 180 грам по 7 гривень, але використаємо ли 300 грам, тож витратимо 10,5 грн.
Отож підраховуємо вартість інгредієнтів:
— яйця — 4 шт (25 грн за десяток) = 10 грн;
— картопля варена — 4 шт ( 8 грн за кіло) = 6,5 грн;
— горошок зелений консервований = 16 грн за банку;
— морква — 2 шт. (12 грн за кіло) = 4,5 грн;
— цибуля — 1 шт (10.5 грн за кіло) = 1 грн;
— майонез — по 7 грн за 180 гр , тож 200-300 г = 10,5 грн;
— ковбаса варена " докторська " - 500 г = 36,5 грн;
— огірки мариновані ( можна свіжі ) - 4 шт = 11,5 грн.
Таким чином, за інгредієнти для повноцінного "Олів’є" ми сплатили 96,5 гривень. Це без урахування комунальних послуг, які ми використаємо під час приготування страви.
До того ж, досвідчені продавчині Малого ринку попередили нас, що ближче до 31 грудня ціни можуть піднятися майже у півтора рази.
 
Херсон
Інгредієнти для приготування салату «Олів’є” за традиційним рецептом у Херсоні коштують 81 гривню. Про це інформує кореспондент УНН, який здійснив моніторинг цін у торгових мережах Херсона.
Традиційний новорічний салат “Олів’є” — обов’язковий атрибут свята. Є універсальне мірило того скільки подавати Олів’є до столу: економні господині ріжуть рівно стільки салату, скільки потрібно на банку консервованого горошку.
Горошок продають в Херсоні у середньому по 15 гривень за баночку. Заправка для “Олів’є”, майонез, обійдеться у середньому 10 гривень за 400 грамів, морква — 11 гривень за кілограм, картопля — 6 гривень, цибуля — 10.
Ковбаса — найдорожчий інгредієнт і його ціна теж варіюється. В середньому за неї просять 70 гривень за кілограм. Огірки можна використати як свіжі, що обійдеться взимку в копієчку, так і солені: 4 штуки в середньому 7 гривень. За десяток яєць потрібно буде викласти з гаманця щонайменше — 25 гривень.
Отож підраховуємо вартість інгредієнтів:
— зелений консервований горошок — 15 грн. за баночку;
— майонез — 250 г = 6,25 грн;
— картопля — 4 шт. = 2,40 грн;
— цибуля — 1 шт. = 1,5 грн;
— морква — 2 шт. = 3,90 грн;
— ковбаса варена — 500 г = 35 грн;
— огірки мариновані — 4 шт. = 7 грн;
— яйця — 4 шт. = 10,00 грн.;
Тож бюджетний варіант салату цього року обійдеться херсонцям у 81,00 грн. Ближче до свят, прогнозують самі продавці, вартість продуктів зросте.
 
Джерело: УНН

Держава

  • Співпраця Європарламенту і ВРУ
  • Створено Міжнародну Раду Палат
  • Перше рішення суду ООН
  • Український форум бізнесу

Соцiум

  • Знищення Білокузьминівських скель
  • Мини-пробег для начинающих
  • Церемонія нагородження "Людина року-2016"
  • Футболістів одягнуть у JOMA

 

Коментарі

Седрик Германн: "В Україні низький рівень агрострахування"
15.03.2017
Агрострахування наразі залишається мало запитаним серед українських... Подробнее...
Хен Ліхтенштейн:"Сільське господарство - складний бізнес"
14.03.2016
Президент і Генеральний директор компанії Adama Agricultural Solutions Хен Ліхтенштейн... Подробнее...
Гжегож Гайда:"Житлова реформа хворіє на популізм"
11.03.2016
Чи повинна держава ремонтувати будинки в приватній власності? Відповідь на таке... Подробнее...

 

Новини у фотографіях 

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/539601_MG_2234.JPG

Повнолітня "Людина року"

Цієї весни на всіх, причетних до створення загальнонаціональної програми «ЛЮДИНА РОКУ», на її незмінних друзів і прихильників чекає подвійне свято. По-перше, це урочисте дійство вшанування переможців і володарів титулу «ЛЮДИНА РОКУ-2011», See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134157bilyk_.jpeg

Перша музична премія "Yuna"

 8 лютого 2012 року в НПМ «Україна», відбулась перша щорічна музична премія YUNA – національна церемонія нагородження найкращих в музичній сфері. Перша церемонія нагородження премії «Yuna» відзначила найкращих діячів музичного мистецтва See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/508028marafon_058.JPG

Найдовший телемарафон

З 5:30 29 березня  до 19:30 2 квітня 2012 року в он-лайн трансляції на сайті та в ефірі Першого Національного й ТРК «Ера»  тривав телемарафон «Пісня об’єднує нас!», який зробив See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/784436bovych_.jpg

Язичницькі символи Бовича

Понад 80 робіт, вирізьблених з дерева та присвячених прадавній язичницькій  та християнській духовності українців, покажуть у Києві з 5 по 17 квітня. Виставка «Дідизна», на якій будуть представлені твори одного з See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/565483fashion_04.JPG

Український EuroFashion

19 березня показом колекцій України та Іспанії відкрився проект EuroFashion ювілейного UFW. З цього показу стартував унікальний проект «модної» Європи, присвячений проведенню в Україні Євро-2012. Окрім численних гостей, показ відвідали See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/795012Devid_Spryit_Stefan_Kaltemberger.jpg

Презентация ультрабуков в Киеве

Одна из самых ожидаемых новинок первого квартала 2012 года, ультрабук Dell XPS 13 был презентован в культурно-развлекательном центре ATMASFERA 360. В атмосфере технологий третьего тысячелетия звезду ультрабука Dell XPS 13 в See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/134095hluschenko_.jpg

Графика Николая Глущенко

С 6 по 18 апреля 2012 года в залах Киевского национального музея русского искусства пройдет выставка коллекции графики 1930 – 1970-х гг. выдающегося  украинского художника, непревзойденного колориста – Николая Глущенко. See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/841692mak_donaldz_.JPG

Стояти за касою не просто...

11 листопада 2012 року відомі українські спортсмени, музиканти та громадські діячі відвідали МакДональдз на Хрещатику в Києві, де взяли участь у цьогорічній благодійній акції «День Щастя». Кожен небайдужий може також See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/377310RadissonBluHotelKyivPodil_.JPG

На древнем Подоле - новый Radisson

The Rezidor Hotel Group, одна из наиболее динамично развивающихся компаний в мировой гостиничной индустрии, входящая в составTheCarlsonRezidorHotelGroup, открыла второй отельв Киеве– Radisson Blu Hotel Kiev, Podil. Новая гостиница на 164 See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/699123lg_tv_.jpg

Перший у світі 84-дюймовий телевізор

Компанія LG Electronics спільно з мережею магазинів побутової техніки COMFY представила перший у світі 84-дюймовий CINEMA 3D Ultra HD телевізор на українському ринку. CINEMA 3D Ultra HD телевізор LG був уперше See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/550710576_predTalant.JPG

Мастера предпринимательства

Компания «Эмвей Украина» вместе с Украинским союзом промышленников и предпринимателей открыла «Мастерскую предпринимательства». 16 ноября 2012 года прошла конференция «Мастерская предпринимательства». В рамках конференции состоялось три события: награждение победительниц первого национального See details

http://www.bizreliz.com/components/com_gk3_photoslide/thumbs_big/113953pampers_.jpg

Тато-мама

30 января 2013 г. в научно-развлекательном центре «Атмасфера» в Киеве прошел первый всеукраинский Trendy Mama Forum, посвященный самым актуальным трендам и инновациям в уходе за малышами. Послушать экспертов и известных See details

Партнери

 

Заголовки передовиць

  • 4.5.2017 II Енергетичний Конгрес: 30.05.2017
  • 4.5.2017 У метро з карткою і
  • 26.4.2017 Итоги
  • 22.4.2017 Кросы для модели Канье
  • 22.4.2017 Четвертий Київський
  • 12.4.2017 Открылся монобрендовый магазин Mi
  • 19.4.2017 Новий термінал аеропорту
  • 12.4.2017 Дальнейшее расширение
  • 10.4.2017 Мини-пробег для начинающих
  • 7.4.2017 Galaxy S8 -смартфон без
Предыдущая Следующая


Контакти

 

 

 Інформаційна агенція "Бізреліз" (Bizreliz)

 КИЇВ - ПОЛТАВА

 e-mail: biz@bizreliz.com

e-mail: bizreliz@ukr.net

 e-mail: bizreliz@gmail.com

  • Fashion, Шопінг
  • TV, Аудіо, Відео, Фототехніка
  • Інвестиції, Пенсії
  • Бізнес
  • Банки, Ломбарди
  • Будівництво та нерухомість
  • Гурман
  • Держава
  • Екологія
  • Енергетика
  • Здоров'я та Краса
  • Комп'ютери, Планшети, Монітори
  • Культура
  • Медицина, Фармація
  • Оргтехніка
  • Освіта, Наука, Стартапи
  • Події, Люди, Соціум
  • Політика
  • Право
  • Промисловість, Металургія, Хімія
  • Спорт
  • Страхування
  • Телефони, Смартфони
  • Торгівля, Ритейл
  • Транспорт та Логістика
  • Туризм, Готелі, Краєзнавство
  • Україна і світ
  • Фінансовий ринок

Copyright © 2010. Бізреліз    Усі права захищені