This version of the page http://7days-ua.com/news/130760/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-05. The original page over time could change.
7 ДНІВ-УКРАЇНА » ТОП-7 книг червня
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

ТОП-7 книг червня

«Шовкопряд», «Містер Мерседес», «Пригоди Кості Дзю та його друзів»

Рейтинг по скачуванню очолили книги про передвиборчих технологіях і кримських татар.

1. «ШОВКОПРЯД»

Джоан Роулінг

Авторка Гаррі Поттера випускає 19 червня другий детектив під псевдонімом Роберт Гелбрейт, в якому сищик Корморан Страйк розслідує вбивство письменника Оуена Куайна. За сюжетом Оуен закінчив перед смертю рукопис роману, висміявши у ньому всіх своїх знайомих. Якби твір було опубліковано, то були б зруйновані життя багатьох прототипів його книги. Природно, що кожен тепер стає підозрюваним.

Кому читати: Тим, хто любить закручені детективи і намагається вгадати ім’я злочинця.

Навіщо читати: Потренувати свою уважність і дедукцію.

2. «МІСТЕР МЕРСЕДЕС»

Стівен Кінг

Днями у продажі з’явиться новий роман майстра жахів, в якому відставний поліцейський розслідує нерозкритий в минулі роки злочин, вчинений якимсь водієм «Мерседеса». Поступово наближаючись до розгадки, він виявляється залученим в небезпечну гру і жертвою може стати сам.

Кому читати: Тим, хто стежить за новинками Кінга і любить попсувати собі нерви, особливо на ніч дивлячись.

Навіщо читати: Хороша можливість не тільки повправлятися в розслідуванні небезпечних справ, але і дізнатися, як далеко зайде майстер жахів, щоб утримати нас на гачку.

3. «ПРИГОДИ КОСТІ ДЗЮ ТА ЙОГО ДРУЗІВ»

Костянтин Дзю

Колишній чемпіон світу з боксу вирішив стати письменником… Причому дитячим. Днями вийшла його книга коміксів. Сам автор говорить: «У всіх дітей бувають страхи. Наприклад, я сам в дитинстві боявся темряви і висоти, але зміг подолати ці страхи. У книзі є факти з мого життя».

Кому читати: Книжка буде цікава і корисна не тільки дітям, але і їхнім батькам.

Навіщо читати: Хороша допомога дорослим, які не знають, як допомогти дитині, коли у нього виникають якісь фобії, проблеми з однокласниками і просто оточуючими.

4. «ІНША ІСТОРІЯ»

Ксенія Симонова

Вже кілька днів, як з’явилася у продажу книга пісочної художниці, яка перемогла в першому шоу «Україна має талант». Ксенія з самоіронією описує свій шлях: від простої євпаторійської дівчинки-матроса до всесвітньо відомого художника і артиста. Будуть там і секрети телепроектів, а також причини, що підштовхнули її піти на шоу.

Кому читати: Для любителів історій self-made woman і тих, хто планує спробувати свої сили на ТБ.

Навіщо читати: Коли всі ці шоу йдуть на літо у відпустку, можна заново пережити інтриги навіть без «ящика».

5. NO NAME

Хілларі Клінтон

Колишня держсекретар США обіцяє поділитися одкровеннями про те, як їй працювалося в Білому домі, про Барака Обаму і про події, що відбулися в той час. Наприклад, ліквідація Кадаффі. До речі, книга вийде англійською 10 червня, але назва до цих пір тримається в секреті.

Кому читати: Для тих, хто бачить в тому, що відбувається зараз в Україні руку Америки і тих, хто вважає себе американистом.

Навіщо читати: Дізнатися про закулісні інтриги в Білому домі і як потрібно реагувати на виклики XXI століття.

6. «КИЇВСЬКІ БОМБИ»

Андрій Кокотюха

1907 рік. В Російській імперії відбувся конституційний переворот, і Київ стає ареною бойових дій. Головний герой — студент Андрій Волох, відрахований з університету за участь в протестах, стає бойовиком по кличці Полтава. Його оточенням тепер терористи і революціонери.

Кому читати: Цікаво буде прочитати всім, хто стежить за подіями в Україні.

Навіщо читати: Спробувати розібратися, чи прийнятний тотальний терор в боротьбі за волю своєї держави, особливо, якщо до тебе застосовуються такі методи.

7. «ІСТОРІЇ ТАЛАНОВИТИХ ЛЮДЕЙ»

Юрій Андрухович, Юрій Макаров та ін

У продажу з’явилася книга українських письменників, телеведучих, музикантів і журналістів, в якій кожен розповідає свою життєву історію. Наприклад, Андрухович згадує про свою службу в армії і як це йому допомогло надалі брати участь у публічних читаннях…

Кому читати: В історії відомих людей можете знайти відповіді на свої питання, адже вони у всіх однакові, незалежно від статусу.

Навіщо читати: Звертатися за порадою, коли виникає якась проблема.

ЧИТАЮТЬ, ЯК СТАТИ ДЕПУТАТОМ І ПРО КРИМСЬКИХ ТАТАР

У травні народ скачував книги так чи інакше, які стосуються виборів і виборчих технологій. А з приходом економічних проблем людей зацікавили формули успіху реальних мільйонерів. Ну а історія про кримськотатарську дівчинку, написана британською письменницею, що прожила вісім років в Україні, після анексії Криму добре читається не тільки у кримських татар.

ТОП-5 СКАЧУВАНЬ

Юрій Щербатий / «Психологія виборів» (корисні поради психолога та іміджмейкера тим, хто йде в депутати, і тим, хто допомагає їм — як протидіяти чорного піару, як зібрати команду однодумців і як контролювати хід голосування).

Дональд Трамп, Роберт Кійосакі та ін. / «Чому ми хочемо, щоб ви були багаті» (мультимільйонери дають небанальні поради, наприклад, чим керуються при укладанні угод тощо).

Гарік Корогодський / «Як витратити мільйон, якого немає» (автобіографія українського мільйонера, але бізнес-порад тут немає, а просто цікаві епізоди з життя, починаючи з дитинства: походів з батьком на футбол, нелюбові до моря…).

Джерело: Вести

 


 

Мітки: "7 Днів-Україна", 7 днів, книги, кращі книги
Поділитись новиною з друзями в соціальних мережах

КОМЕНТУЙ У FACEBOOK

КОМЕНТУЙ VKONTAKTE

    Коментарі закриті.

Facebook