no consumer

Проектори

Проектори формату Full HD

Установіть HD-проектор і насолоджуйтеся винятковою якістю бездоганно контрастних і яскравих зображень. Неймовірна гнучкість розташування та зручність у поєднанні з входом HDMI забезпечують розширені можливості для яскравого, точного й реалістичного проектування відео, мультимедіа, презентацій PowerPoint та інших даних із високою роздільною здатністю. До складу лінійки входять проектори формату Full HD (1080p).

Підтримка форматів HD та HD Ready завдяки порту HDMI

Наші HD-проектори забезпечують виняткову якість завдяки власній роздільній здатності WUXGA (1900 x 1200). Ці проектори оснащено входами DVI і HDMI™, що робить їх ідеальним варіантом для проеціювання відео під час презентацій і в інсталяціях, а також у будь-якому місці, де потрібні згладжені та водночас деталізовані зображення.

Панелі LCOS із технологією AISYS

В HD-проекторах Canon використовуються LCOS-панелі (Liquid Crystal on Silicon — рідкі кристали на кремнії), які в поєднанні з унікальною технологією AISYS забезпечують відтворення винятково згладжених і деталізованих зображень як із комп’ютерів, так і з відеоджерел. Навіть у яскраво освітлених приміщеннях кольори залишаються природними, а на зображеннях немає небажаних ефектів «решітки» та «веселки», які притаманні проекторам із панелями, виготовленими за іншими технологіями.

Гнучкість і керованість

Насолоджуйтеся гнучким і керованим процесом презентації зображень. Розширені функції, зокрема згладжування країв устаткування, дають змогу легко з’єднувати зображення з кількох проекторів, створюючи вражаючі композитні демонстрації. Функція корекції трапецієподібних спотворень за чотирма точками забезпечує чітке й точне відтворення зображення під час проеціювання під кутом, а можливість пересування міток суміщення по горизонталі й вертикалі дає змогу досягати ідеального вирівнювання панелей RGB з точністю до одного пікселя.

Роздрукувати цю сторінку

Доступ

  • Canon
  • Проектори
  • ...
  • Проектори формату Full HD