no consumer

Подання заявки


Знайдіть вакансії

  • Вакансії
  • Робочі групи та ролі
  • Початківцям
  • Наша компанія
  • Представництва
  • Наш процес

Робота в Canon — запорука блискучої кар’єри.

Ми знаємо, що пошук роботи може бути стрибком у невідоме, тому ми спростили прийняття на роботу, щоб зробити процес якомога зручнішим. Від світу виняткових можливостей вас віддаляє лише кілька кроків... На цій інфографіці показано процес подання заявки.

Пошук

Знайдіть на нашому сайті свою ідеальну роль.


Знайдіть вакансії

Подати заявку

Подайте заявку, і ми відреагуємо на вашу зацікавленість протягом 24 годин.

Подати заявку

Інтерв’ю

Ми інформуватимемо вас про розгляд вашої кандидатури. Ми намагатимемося проводити із запрошеними на співбесіду не більше 2 раундів відбору, які зазвичай складаються з презентації та, можливо, технічного тесту.

Зворотний зв’язок

Ми зв’яжемося з вами (сподіваємося, усно) протягом 48 годин після заключної співбесіди.

Пропозиція

Протягом 3–5 днів ви отримаєте електронною або звичайною поштою письмову пропозицію, вітальний пакет і всі відомості для адаптації.

Адаптація

Ми будемо на зв’язку перед початком роботи. Якщо у вас є які-небудь запитання, зверніться до нас, і ми зробимо все можливе, щоб на них відповісти й забезпечити вам максимальний комфорт. Ми дуже раді, що ви до нас приєдналися.

Поради щодо заявок і співбесід

Поширені запитання

З. Що відбувається з моєю заявкою?

В. Ви маєте отримати повідомлення електронною поштою, щойно ми отримаємо вашу заявку. Наші фахівці з найму персоналу звертатимуться до вас на ключових етапах протягом всього процесу, щоб організувати співбесіди та інформувати вас про стан справ. За подробицями зверніться до фахівця з найму персоналу Canon.

З. Чи оплачуєте ви візи або переїзд?

В. Кількість Ми намагаємося підвищувати власний персонал або набирати місцевих працівників. Переконайтеся, що у вас є відповідні візи, дозволи або права на роботу в країні, на вакансію в якій ви претендуєте, оскільки наші фахівці з найму персоналу попросять надати докази їх наявності.

З. Як мені дізнатися про майбутні вакансії в Canon?

В. Підпишіться, і ми повідомлятимемо вам про майбутні вакансії Canon у регіоні EMEA.

З. Де можна дізнатися про вакансії Canon в інших частинах світу?

В. На цьому сайті міститься інформація та відомості про вакансії в Європі, на Близькому Сході й в Африці. Щоб отримати додаткові відомості про вакансії, продукти та послуги підтримки в інших частинах світу, відвідайте офіційний сайт компанії Canon у своїх країні або регіоні.

З. Де знайти інформацію про заробітну плату й переваги?

В. Canon пропонує умови оплати праці, адаптовані до місцевих ринків по всьому регіону EMEA. Ці відомості може надати фахівець із найму персоналу або працівник відділу кадрів у вашій країні під час обробки вашої заявки.

Знайдіть вакансії

Дізнайтеся, що вам підходить


Перегляньте ролі

  • Canon
  • Вакансії в Canon
  • ...
  • Процес подання заявок