This version of the page http://pem.com.ua/zahodi/programa-zahodiv (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-02. The original page over time could change.
ДІЛОВА ПРОГРАМА

Парус Экспо Медиа - выставочная компания

Русский языкEnUa

Главная Контакты Карта сайта

+380 44 484-68-91Online заказ

  • Новини
  •  
  • Програма заходів
  • Конкурси
  • Хіт-парад
  • Про журнал
  • Рекламодавцям
  • Передплата
  • Передплата ON-LINE
  • Архів
  • Календар провідних виставок
  •  
  • Пост-реліз
  • Акредитація
  • Фотозвіт виставки
  • Медіа-партнери
  •  
  •  
  • Перейти к содержимому

ДІЛОВА ПРОГРАМА

10.02.2017

1-4 лютого в Міжнародному виставковому центрі в Києві пройшла провідна Міжнародна виставка подарунків і товарів для дому ProMaisonShow, яка є основною закупівельної платформою для представників оптових і роздрібних мереж, магазинів подарунків і товарів для дому.

Традиційно, виставку супроводжувала насичена ділова програма. Бізнес-консультант Світлана Прохоровська на семінарі висвітлила роздрібні тренди 2017
року, акцентувала увагу слухачів на скриптах продажів. З успіхом пройшов дводенний лекторій від Європейської Школи Дизайну. Так, Юлія Іваницька розповіла відвідувачам про PR як про інструмент просування для дизайнерів і декораторів. Марія Западинская поділилася трендами в дизайні аксесуарів. Ольга Терефеєва продемонструвала 10 способів швидкого редизайну інтер'єру, а про особливості дизайну квартир для здачі в оренду розповіла Лара Герман. Дизайнерські «таємниці» оформлення інтер'єру розкрила Олена Боженко, а ось про колір в інтер'єрі і навколо нас можна було дізнатися на семінарі Наталії Буг. Дизайнер-декоратор Олександра Штаній розповіла про трендовий колір 2017 року Greenery, про те як і де правильно його використовувати. Тенденціями в оформленні вітрин на 2017 рік поділилася Леся Максаева, а також спільно зі Світланою Мельник провела огляд трендів, ідей і концепцій з виставки Christmasworld. Про магію 3D технологій розповів відвідувачам Олександр Денисенко.


Керівник салонів T-Studio Олена Талапа представила тренди текстильного декору. Не залишили байдужими відвідувачів майстер-класи по флористичному мистецтву від флориста компанії UFL Марії Семків. Ольга Знак - переможниця Всеукраїнського конкурсу "Акценти осені-2013" провела майстер-клас зі створення композицій до Дня закоханих, а також розповіла як правильно оформляти подарункову коробку з квітами для чоловіків. Власниця Floridance Floristic Studio Марія Кривобок поділилася секретами створення міні-саду в флораріумі, розповіла як правильно підбирати рослини і групувати їх. Флорист Тетяна Нечипорук продемонструвала прості прийоми створення Великодніх флористичних композицій.



В рамках виставки в режимі нон-стоп проходили майстер-класи Володимира Довгана, Руслана Друк, Сергія Івашківа, Сергія та Світлани Погонец, які демонстрували відвідувачам тонкощі гончарного ремесла і народження посуду. Всі бажаючі мали можливість власноруч попрацювати з гончарним кругом і глиною.

      Одночасно в ці дати відбулася спеціалізована виставка садово-паркового благоустрою Outdoor Trade Show. В рамках виставки відбувся семінар «Майбутнє українського ландшафту», який провели 
Анатолій Дмитрович Жирнов - професор, почесний президент Гільдії ландшафтних архітекторів, Наталя Мороз - магістр дизайну, ландшафтний архітектор,
член ДЛАУ та Катерина Соколова - ландшафтний архітектор. На семінарі були розглянуті нові підходи в проектуванні ландшафтів, проблеми відсутності стилістичної єдності українських парків і садів, а також був представлений проект об'єднання молодих ландшафтних архітекторів України та унікальна методика побудови національних парків і садів. Також спікери запропонували різні шляхи створення бренду українського ландшафтного мистецтва, обґрунтованого природними, культурними, архітектурними та образотворчими, технологічними аспектами. Організатори: Кафедра ландшафтного мистецтва НАКККіМ, YoungLandscapeArchitectsOfUkraine, ДЛАУ, ArchiBlog, компанії Парус Експо Медіа. Засновник компанії EMQ Solutions Ельман Мусаєв провів лекцію «Висвітлення як інструмент ландшафтного дизайну», де розповів про особливості підсвічування різних об'єктів, які необхідно освітлювати в першу чергу на ділянці, про типи ландшафтного освітлення і про їх застосування. Андрій Одуд поділився з аудиторією досвідом створення меблів і декоративних об'єктів для саду з бетону, а також розповів де і як правильно застосовувати їх в екстер'єрі.
Компанія «Парус Експо Медіа» - провідний оператор високоефективних виставкових та медіа проектів України, висловлює щиру подяку спікерам за корисні поради і цінні рекомендації, які безсумнівно 
будуть реалізовані в майбутньому слухачами.

 

 

 

 

ПАРТНЕРИ