This version of the page http://galp.com.ua/social-activities (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-02. The original page over time could change.
Громадська діяльність компанії ТД «Галпідшипник»

Громадська діяльність

Підтримка захисників України

З початком бойових дій на сході України з 2014 року колектив та власники ПП ТД «Галпідшипник» активно беруть участь у підтримці захисників України. 
Протягом 2014 -2015 років солдатам ЗСУ, НГУ, БТрО передавались необхідні для збереження життя та для виконання бойових завдань речі.
В 2014 році компанія передавала допомогу у вигляді кевларових шоломів, бронежилетів українського виробництва, амуніції, оптики, аптечок зразку НАТО.

В 2015 році допомога йшла у вигляді спальників, теплого одягу, термобілизни, літньої та зимової форми, костюмів гортекс, розгрузок, якісних берців, приладів нічного бачення, продуктів харчування.

Передані нами літні, зимові, демісезонні берці українських виробників, водонепроникні та зручні, берегли та бережуть ноги наших солдат.

Ми передаємо солдатам лише якісну та надійну продукцію, в тому числі українських виробників.

Найбільше ресурсів було виділено для формування аптечок тактичної медицини за зразком НАТО, крім того, закуповувались сучасні кровозупинні турнікети САТ, за допомогою яких зручно і швидко надавалась допомога в бойових діях. Не забували ми і про протипростудні ліки.


Подяки та Грамоти

Особливо цінним для нас є слова подяки від героїчних військових підрозділів та самовідданих волонтерів.

Грамота від 72 ОМБр


Грамота колективу "ГалПідшипник" від 72 ОМБр за надання особовому складу бригади допомоги у вигляді амуніції, військового одягу, зимового та літнього взуття (берців), зимових спальних мішків, теплої білизни високої якості та продуктових наборів.

Подяка від Громадського об'єднання "Народний тил"

Подяка колективу "ГалПідшипник" від Громадського об'єднання "Народний тил" за плідну співпрацю по підтримці військових підрозділів

Подяка від 4 окремого мотопіхотного батальйону 128 гірсько-піхотної бригади

Подяка колективу  "ГалПідшипник"  від 4 окремого мотопіхотного батальйону 128 гірсько-піхотної бригади за підтримку та допомогу.

Подяка від 59 ОМБр


Подяка колективу "ГалПідшипник" від 59 ОМБр за надання постійної допомоги.

Подяка від батальйона патрульної служби особливого призначення "Львів"

Подяка колективу "ГалПідшипник" від Подяка від батальйона патрульної служби особливого призначення "Львів" за надання допомоги.

Подяка від окремої розвідувальної роти 24 ОМБр

Подяка колективу "ГалПідшипник" від окремої розвідувальної роти 24 ОМБр за надання допомоги.

Подяка від реактивного артилерійського дивізіону 128-ї ОГПБр

Подяка колективу "ГалПідшипник" від реактивного артилерійського дивізіону 128-ї ОГПБр за надану допомогу.

ГалПідшипник, 2016.
Усі права застережено.

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG