This version of the page http://galp.com.ua/couplings (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-02. The original page over time could change.
Еластичні і втулочно-пальцеві муфти (МУВП)

Еластичні та Втулочнопальцеві муфти

ROTEX

ROTEX® - муфти відрізняються малими розмірами, малою масою і низькими маховими моментами при передачі значних крутних моментів. Точна машинна обробка муфти, позитивно впливає на її робочі характеристики і значно збільшує термін служби. 
Муфта ROTEX® гарантує передачу крутного моменту з гасінням крутильних коливань і з пом'якшенням ударних навантажень, викликаних нерівномірною роботою двигуна.

POLY-NORM

POLY-NORM®- це крутильно-пружна, стійка на злам муфта для з'єднання валів. Муфти відрізняються осьовим штепсельним з'єднанням і короткою довжиною. 
Муфти POLY-NORM® застосовуються майже у всіх галузях машинобудування і насосної промисловості.
POLY-NORM®-муфти передають крутний момент і компенсують зміщення з'єднуються валів.

POLY

POLY - це крутильно-пружна, не стійка на злам муфта для з'єднання валів і застосовується в загальному машинобудуванні. Муфти відрізняються осьовим штепсельним з'єднанням і хорошою демпфіруючою здатністю. Особливістю муфти є наявність пружних еластичних елементів (пакет-еластомерів), які розташовуються в обох напівмуфтах.
Перевага муфти POLY - велике число пружних еластичних елементів, і таким чином, більша ефективна маса еластомеру для сприйняття роботи пружного деформування, порівняно з муфтами, де еластомери знаходяться в одній напівмуфті.

REVOLEX KXD

REVOLEX® KX - це крутильно-пружна, стійка на злам втулочно-пальцева муфта. Муфти відрізняються осьовим штепсельним з'єднанням і короткою довжиною. Заміна пальців в зборі з кільце-еластомірами у REVOLEX® KX можлива в змонтованому стані. Передача крутного моменту у муфт REVOLEX® KX здійснюється аналогічно муфтам POLY-NORM®.

PHE FLEX

text

PHE FRC

text

PHE L

text

Отримати детальну інформацію або прайс лист >>>

ГалПідшипник, 2016.
Усі права застережено.

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG