This version of the page http://galp.com.ua/steel-lamina-couplings (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-01. The original page over time could change.
Муфти зі сталевим пружним елементом

Муфти зі сталевим пружним елементом

RADEX-N

Муфти RADEX®-N є беззазорними, жорсткими на кручення, повністю сталевими муфтами, що не вимагають обслуговування. Винятково суворі в напрямку кручення пакети пластин з нержавіючої пружинної сталі уможливлюють компенсацію значної неспіввісності при низькій відновлювальній силі. Оскільки муфти RADEX®-N виконані повністю із сталі, вони можуть застосовуватися в системах приводів при температурах до + 280 °С.

RIGIFLEX-N

RIGIFLEX®-N-муфти застосовуються скрізь, де потрібно надійна передача крутного моменту і одночасно компенсація неспіввісності валів без технічного обслуговування муфти.
Муфти RIGIFLEX®-N були розроблені спеціально для приводів насосів. Муфти виконані у відповідності зі стандартами API 610, опціонально можливе виготовлення відповідно до стандарту API 671 (API = American Petroleum Institute). Завдяки 15 типорозмірах можливо підібрати оптимальне технічне рішення для різних випадків застосування з передачею крутного моменту від 60 Нм до 280 000 Нм.

RIGIFLEX-HP

Муфти RIGIFLEX®-HP доступні в компактному виконанні C з передачею високих моментів, а також у виконанні L для великих діаметрів валів. Змонтована проставка, завдяки змінній довжині, дозволяє індивідуальний вигін у відповідному приводному механізмі. Обидві конструкції прості в монтажі і знижують міру завихрення і рівень шуму.
Крім того, вони відповідають вимогам API 671 American Petroleum Institute - і допустимі для міжнародного застосування в нафтохімії.

PHE...TG

text

Отримати детальну інформацію або прайс лист >>>

ГалПідшипник, 2016.
Усі права застережено.

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG