This version of the page http://galp.com.ua/conveyor-belts-pvc (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-05-01. The original page over time could change.
Поліуретанові і ПВХ транспортерні стрічки

ПВХ та Поліуретанові стрічки

Конвеєрні стрічки для харчової промисловості

Транспортерні стрічки є термостійкі, стійкі до тваринних і рослинних жирів. Вони можуть поставлятися для будь-якого виду ковеєра: прямого, поворотного, нахиленого.
Неважко здогадатися, що потреби транспортування для харчової галузі різні, а значить і стрічки, призначені для переміщення на різних етапах обробки, повинні бути різні як за типом покриття, та і за конфігурацією, щоб краще відповідати вимогам виробництва. Представляємо серію стрічок, призначених для кондитерської, цукрової, кавової, молочної промисловості, а також хлібопекарського виробництва та транспортування заморожених продуктів: це стрічки з необробленою бавовняною поверхнею, зі змішаною поверхнею з бавовни, поліестеру і фетровою поверхнею, стрічки з поверхнею з ПУ, ПВХ і силікону для вирішення проблем транспортування, відділення, різання, накопичення продукції. Для цих промисловостей підходять такі серії стрічок як: F, P, H, E, R, V. Транспортерні стрічки харчової серії пройшли випробування санітарно-епідеміологічної служби України на можливість контакту з харчовими продуктами, в результаті чого отримано відповідний санітарно-гігієнічний висновок.

Конвеєрні стрічки для внутрішніх переміщень

Самозатухаючі стрічки згідно з нормами DIN - ISO - AFNOR з антистатичними властивостями і низьким рівнем шуму (аеропорти, сортування пошти, касові бокси).
Стрічки цієї серії застосовуються в аеропортах, на обладнанні для сортування пошти та на касових боксах в торгових залах супермаркетів, де необхідні особливі характеристики безпеки. За останні десять років компанія Sampla Belting S.R.L. при співпраці з найбільш відомими конструкторськими організаціями і завдяки інженерним дослідженням, розробила цілий асортимент стрічок з метою оптимізації важливих систем переміщення вантажів в аеропортах. Стрічки типу “N” придатні як для систем поштового сортування, так і для переміщення багажу в аеропортах, від реєстрації квитків і до завантаження на борт літака. Характеристики стрічок Sampla Belting S.R.L. відповідають міжнародним нормам що до переміщення вантажу.

Конвеєрні стрічки для тютюнової промисловості

Високі характеристики безпеки таких матеріалів покриття транспортерних стрічок, як поліолефін і Hytrel® забезпечують вищу якість кінцевої продукції відповідно до світових стандартів.
Компанія Sampla Belting S.R.L. випускає асортимент стрічок з поліолефіну і Hytrel® високої якості, що відповідає всім вимогам виробників обладнання в плані безпеки і надійності. Застосування стрічок для тютюну, що знаходиться в контакті зі стрічкою, завжди критичне, тому компанія Sampla Belting S.R.L. намагалася задовольнити ці особливі потреби. З цієї причини виробляються стрічки з підвищеною стійкістю до подряпин, які крім подовженого терміну експлуатації, забезпечують максимальну безпеку і захист текстильної основи. Серія стрічок з поліолефіновим покриттям затверджена всесвітньо відомою корпорацією Philip Morris International Inc. Для цієї промисловості підходять наступні серії: V, HY.

Конвеєрні стрічки для обробки мармуру і граніту

Особлива структура покриттів, деякі з яких є ексклюзивними і вже використовуються як кінцеве рішення в цій сфері дає оптимальне зчеплення з робочою поверхнею вироба на будь-яких етапах виробництва.
Стрічки Sampla Belting S.R.L. дозволяють вирішити будь-яку проблему різання, полірування, калібрування мармуру, граніту, мармурового цементу, литтєвого мармуру і керамічного каменю будь-якої товщини. До цього потрібно додати велику різноманітність текстильних основ з 100% поліестеру, що забезпечують широкий спектр робочих вантажів в залежності від потреб споживача. Всі стрічки призначені для кам'яної промисловості, мають поверхню переміщення, захищену глибоким просоченням з ПВХ або ПУ в залежності від застосування. Для цієї промисловості підходять наступні серії: L, U, MG.

Конвеєрні стрічки для деревообробної промисловості

Пропонуємо великий вибір стрічок для будь-якого застосування: від грубої обробки ствола до транспортування кінцевих виробів деревини.
Асортимент стрічок для деревообробної галузі передбачає комплектну серію для обладнання будь-якого типу від обробки ствола до кінцевої продукції: транспортерні стрічки для навантажувачів пресів MDF і стружкових транспортерів зі стійкістю до фарб і розчинників для машин нанесення покриття, стрічки для полірувальних та калібрувальних верстатів. Для цієї промисловості підходять наступні серії: D, B, G, L, P, R, SAM, U, V.

Перегородки, направляючі, гофробурти для конвеєрних стрічок

Гладких стрічок або стрічок з низькою профільованою поверхнею іноді не достатньо, щоб нести ковзкі або громіздкі матеріали і продукти на круті ухили. У цих випадках, застосовують перегородки і гофробурти різної висоти і форми.
Установка профілів і перегородок зазвичай проводиться шляхом приварювання на стрічку. Профілі або перегородки, що встановлюються на транспортерні стрічки забезпечують кращу подачу продукції або її рівномірне розміщення на стрічці. Широкий вибір типорозмірів і матеріалів поперечних перегородок, поздовжніх профілів і гофробортів дозволяє підібрати стрічку практично для будь-якого обладнання.

Металеві з'єднання для конвеєрних стрічок

Металеві з'єднання пропонуються як технічна альтернатива гарячій вулканізації, але іноді вимагають більшого діаметру шківа.
Застосовуються для швидкого і надійного з'єднання конвеєрних стрічок, бувають в 2-х виконаннях: нержавіюча і оцинкована сталь. Товщина з'єднання 0,5-5,8 мм. Використовуються на тих конвеєрах, де немає можливості встановити безкінечну стрічку, або не дозволяє конструкція обладнання.

Ковші для конвеєрних стрічок

Ковш використовується для захоплення, підйому, а також вертикального переміщення продукту.
Ковші дозволяють повне розвантаження на високій швидкості продуктів будь-якого типу, у тому числі важких і сипучих, завдяки зміні радіусу вигину і використанню різних матеріалів. Ковші прикріплюють до стрічки спеціальними болтами, які мають пласку голівку з двома шипами на внутрішній стороні.

Отримати детальну інформацію або прайс лист >>>

ГалПідшипник, 2016.
Усі права застережено.

Design by VitGroup
Powered by VitGroup CMSBLOG