This version of the page http://www.vlasnasprava.info/ua/information.html?fp=61 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-27. The original page over time could change.
VlasnaSprava.info :: Цікава інформація
 
Поиск


Русский
Êâiòåíü 26, 2017, Ñåðåäà
ФІНАНСУВАННЯ БІЗНЕСУ БІЗНЕС від А до Я БІЗНЕС-НАВЧАННЯ ОГОЛОШЕННЯ БІЗНЕС-ПЛАНИ РЕКЛАМА КНИГИ ПЕРЕДПЛАТА ВИДАНЬ  
 

Прес-релізи

Огляд преси

Календар підприємця

Продаж бізнесу

Моніторинг законодавства

Довідники

Бізнес-інструменти

Інтернет-конференціі

Актуальне інтерв'ю

Цікава інформація

Запитання-відповіді

Форум

Енциклопедія підприємця

VlasnaSprava Блог

Виставки

пошук по сайту  
 
Логін  
   
  Пароль  
 
  зареєструватися
забули пароль?
Цікава інформація  

Поняття «індикатори Форекс». Їх основне призначення 
Технічні індикатори - важливі інструменти, якими повинен вміти користуватися кожен професійний трейдер. Їх застосування гарантує успіх у проведенні торговельних операцій.

Форекс для новачків - від недосвідченого учасника до професіонала! 
Форекс для початківців може здатися справжньою таємницею за «сімома печатками». Однак перші успішні кроки допомагають зробити досвідчені гравці. Вони дають слушні підказки і навіть створюють навчальний відеокурс.

Форекс вікіпедія та її застосування. Oпис ресурсу 
Всім відомо, що таке "Вікіпедія" в Інтернеті - своєрідна енциклопедія - словник, в якій можна отримати роз'яснення практично з усіх питань. Так ось, аналогічна енциклопедія є і для користувачів валютної та фондової біржі Форекс.

Відкриваємо інтернет-магазин спортивного харчування 
Відкриттям бізнесу в сфері торгівлі зацікавлена безліч підприємців-початківців. Разом з тим, багато хто розмірковує над питанням: яку ж сферу вибрати для бідуючого бізнесу.

Натуральне мило ручної роботи 
Натуральне мило завжди користувалося великим попитом і ніколи не затримувалося на прилавках магазинів. В такий виріб додані всілякі природні компоненти, такі як рослинні масла і ароматичні композиції, мінерали, вітаміни, соки, молоко, мед та інше.

Стратегії Форекс. Види стратегій, як вибрати 
Стратегії Форекс є ключовим поняттям в досягненні прибутку для будь-якого трейдера, який трудиться на біржі Форекс. Торгова стратегія - це своєрідна поведінка і тактика, дотримання якої дозволить домогтися успіху на біржі.

Лабораторія замірів параметрів електробезпеки 
Згідно ПУЕ в цілях безпеки вимір контуру заземлення повинне проводитися щороку.

Робота в святкові дні – оплачуємо за подвійним тарифом 
Ось вже і прийшли травневі свята і такі довгоочікувані "понаднормові" вихідні дні. Але в цей час, коли хтось буде відпочивати, декому доведеться попрацювати. Тому справедливо було б оплатити таку роботу за подвійним тарифом.

Розраховуємо вихідну допомогу - як зробити все правильно 
Відповідно до ст. 47 Кодексу законів про працю України, у день звільнення працівникові обов'язково необхідно видати належно оформлену трудову книжку та провести з ним остаточний розрахунок. Працівнику видається заробітна плата за відпрацьований час, компенсація за дні невикористаної щорічної та додаткової відпустки і вихідна допомога (в деяких випадках).

Оподаткування прибутку по-новому. Особливості визначення прибутку 
Дива не сталося, і новий порядок оподаткування прибутку з 1 квітня в дії. У даному матеріалі розглянемо особливості обчислення оновленого податку на прибуток, проаналізувавши його основні складові компоненти.

Податок на доходи фізосіб: погляд ДПАУ 
Ось і закінчився перший квартал роботи за ПКУшними правилами, та, на жаль, деякі моменти оподаткування так і залишаються до кінця нез’ясованими. В запропонованій консультації ми підібрали для вас найбільш значущі роз’яснення податківців, які необхідно взяти на озброєння для своєї подальшої роботи. Їх не так багато, як хотілось, та разом з тим є такі, без яких не обійтись.

Відповідальність в сфері єдиного соціального внеску 
Мета цієї консультації - проінформувати бухгалтерів про можливі фінансові санкції за порушення норм Закону "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування" (N 2464-VI від 8.07.2010 р.). Як то кажуть: "хто проінформований – той озброєний".

Боржник платить двічі або щодо відповідальності за прострочення виконання грошового зобов'язання 
Тим, хто хоч раз у житті мав справу із стягненням заборгованості за цивільно-правовим чи господарським договором у судовому порядку, відомо, що отримати судове рішення на свою користь - це ще тільки півсправи. Зазвичай після винесення судом рішення про задоволення вимог кредитора боржник не поспішає виплачувати борг, і кредитору доводиться докладати неабияких зусиль, щоб отримати те, що належить йому за законом.

Інформаційний центр Райффайзен Банка Аваль 
Інформаційний центр Райффайзен Банка Аваль - історія успіху одного з найбільших контакт-центрів у групі Райффайзен Інтернаціональ

Робін Шарма в Києві. Репортерські замітки з семінару одіого з найвідоміших в Америці фахівців з питань лідерства 
Що таке неформальне лідерство? Чи може кожний з нас стати лідером не за назвою, а за покликанням, людиною, що проживає своє життя повністю, а не наполовину?

Навчання співробітників ЦОА в стилі funk 
Успіх будь-якого бізнесу сьогодні - це інновації в організаційній структурі, в лідерстві і управлінні, як центрі уваги на кожному рівні. Про систему навчання, що побудована в Центрі Обслуговування Абонентів МТС і постійно поліпшується завдяки команді Центру в статті керівника групи з набору та навчанню ЦОА

Готель - справа вигідна, але клопітна 
Готельний бізнес в Україні перебуває на етапі зростання. Передумови для цього забезпечує зростання добробуту в країні та рівня довіри до неї зі сторони іноземців.

Макропровал. Володимир Лановий стверджує, що Нацбанк зруйнував грошову систему 
В інтерв'ю Контрактам екс-міністр економіки Володимир Лановий розповів про те: чому в Україні замість класу ефективних власників створені олігархічні клани; як Нацбанк зруйнував грошову систему; що буде, якщо МВФ не дасть Україні кредит.

Чому бізнес прагне до саморуйнування? 
Існує широко розповсюджена омана, що люди, які виступають за вільний ринок, також підтримують все, що творить великий бізнес. Ніщо не може бути далі від істини.

Підводимо підсумки опитування на тему місяця «Лояльність персоналу» 
Редакція Botexpert провела опитування на тему «Лояльності персоналу». Ми вже публікували окремі думки наших респондентів. Зараз, завершуючи тему «Лояльність персоналу», підводимо підсумки і публікуємо узагальнені дані по питання інтерв'ю.

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160  >>>




Головна сторінка  |  Веб-ресурси  |  Мапа сайту  |  Зворотній зв'язок  |  Партнери

Технологічна підтримка - Activemedia LLC
© 2002-2010, ЦРБТ. Всi права застережено. Жодна частина матерiалiв не може бути вiдтворена чи використана iншим способом у будь-якiй формi без письмової згоди осiб, якi мають авторськi права. Погляди, викладенi у матерiалах авторiв, можуть не збiгатися з поглядами Центру розвитку бiзнес-технологiй.