This version of the page http://www.vlasnasprava.info/ua/information.html?fp=41 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-27. The original page over time could change.
VlasnaSprava.info :: Цікава інформація
 
Поиск


Русский
ГЉГўiГІГҐГ­Гј 27, 2017, Г—ГҐГІГўГҐГ°
ФІНАНСУВАННЯ БІЗНЕСУ БІЗНЕС від А до Я БІЗНЕС-НАВЧАННЯ ОГОЛОШЕННЯ БІЗНЕС-ПЛАНИ РЕКЛАМА КНИГИ ПЕРЕДПЛАТА ВИДАНЬ  
 

Прес-релізи

Огляд преси

Календар підприємця

Продаж бізнесу

Моніторинг законодавства

Довідники

Бізнес-інструменти

Інтернет-конференціі

Актуальне інтерв'ю

Цікава інформація

Запитання-відповіді

Форум

Енциклопедія підприємця

VlasnaSprava Блог

Виставки

пошук по сайту  
 
Логін  
   
  Пароль  
 
  зареєструватися
забули пароль?
Цікава інформація  

Радикал Банк для корпоративних клієнтів 
В 2014 был обнародован ежегодный рейтинг украинских банков. В ходе исследования эксперты проанализировали текущие услуги Банка Радикал, наряду с другими финансовыми учреждениями.

Оформлення залів для банкетів повітряними кульками 
Для того, щоб святковий захід, який ви затіваєте, було проведено успішно, потрібно добре обміркувати, як ви прикрасите те приміщення, в якому воно буде проводитися. Звичайно ж, жодне свято не обійдеться без оформлення святкового залу красивими повітряними кулями.

Яким чином вибрати дешеве і якісне таксі в Києві 
Київ дуже велике місто, а також величезна кількість компаній перевізників займаються послугами таксі, але вибрати якісне і недороге таксі в Києві не так вже й легко.

Мега-інтенсив з підготовки до MBA / Masters [MBA Workshop] 
Їдете навчатись за кордон, але не знаєте з чого почати? У пошуках кращого зарубіжного ВУЗу? Вирішуєте, який краще здати тест: TOEFL / IELTS або GMAT? Приходьте 25 жовтня о 11.00 на Інтенсив з підготовки до MBA / Masters.

Які курси краще вибрати для навчання моделюванню в 3D Max? Звичайно, з індивідуальним репетитором! 
3D Макс, насправді, не настільки вже проста програма. Щоб освоїти груповий курс, присвячений даному комп'ютерному додатком, потрібно, принаймні, бути вельми кмітливим і встигати за темпами навчання всього колективу.

Ремонт комп'ютерів на Борщагівці, Київ - PC-Мастер 
На Борщагівці, як і в інших районах і масивах міста Києва, проживають тисячі людей, велика частина яких щодня користується комп'ютерною технікою. Ясна річ, що будь-який комп'ютер або ноутбук з часом потребує якісного та ефективному ремонті.

Потужний інструмент в успішному просуванні бізнесу 
Потужним інструментом в успішному просуванні бізнесу є зовнішня реклама. Це ефективна зброя для боротьби з конкурентами.

Модні жакети 
Комбінування жакетів з сорочками, футболками та майками, пуловерами і будь-яким низом - шортами, брюками, джинсами, спідницями, сукнями та сарафанами робить цей предмет гардероба настільки популярним.

Відкриваємо студію по дизайну інтер'єру: тонкощі бізнесу 
Сьогодні більшість людей, які роблять ремонт у квартирі або будинку, намагаються грунтовно підходити до справи. Часто переклеюванням шпалер справа не закінчується - з'являється бажання переробити весь інтер'єр. Тут є два варіанти - продумати все самостійно або ж довіритися професійному дизайнеру.

Фірмові сувеніри: невід'ємний елемент успішної компанії 
Висока конкуренція змушує компанії постійно боротися за увагу клієнтів. Традиційно в бюджеті кожної фірми є стаття витрат на рекламу. Це може бути зовнішня реклама, публікація в ЗМІ, просування в соцмережах.

Business & Hotel Management School (BHMS) готує лідерів готельного бізнесу! 
Основні риси швейцарців - талановитість, надійність і працьовитість. Саме ці якості і прагнуть прищепити всім студентам в BHMS.

Скасування Свідоцтвa про державну реєстрацію: здешевлення ведення бізнесу чи нові проблеми на порожньому місці? 
Нагадаємо, що ще на початку квітня Верховна Рада прийняла Закон, яким передбачається скасування свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи й фізичної особи-підприємця та використання натомість виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців - Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи та фізичної особи – підприємця" (N 3205-VI від 07.04.2011 р.).

Перші наслідки дії Податкового кодексу 
Особливості сплати єдиного податку.

Перші «ластівки»Податкового кодексу 
Минуло всього чотири місяці з моменту вступу в силу багатостраждального Податкового кодексу, як з'явилися перші результати - причому аж ніяк не ті, на які розраховували його ініціатори. З початку 2011 року більше 56 тисяч (!) приватних підприємців закрили свій бізнес, що на 36% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Новий розрахунок страхового стажу для виплати лікарняних 
Страховий стаж розраховується тоді, коли потрібно виплатити допомогу з тимчасової втрати працездатності, інакше кажучи - лікарняні. Саме від періоду страхового стажу і буде залежати сума лікарняних.

Фінансування малого бізнесу в посткризовий період 
Стаття Голови Правління ВАТ «Російський банк розвитку» Сергія Крюкова в журналі «Деньги и кредит»

50 найбільш затребуваних професій майбутнього 
Проаналізувавши дані російських і зарубіжних джерел, думки експертів, я пропоную вам перелік з 52 спеціальностей, які будуть затребувані в майбутньому.

Бери ношу по собі, або Сага про кредитне навантаження 
Банкам вдалося на початку року знизити частку прострочення по кредитах, але кількість позичальників, які опинилися під непосильним борговим тягарем, ще дуже велике. І хоча банки розраховують співвідношення доходів і витрат потенційних клієнтів, споживачі повинні самостійно розуміти свої можливості.

Міжнародне фінансування - курс на диверсифікацію 
Цього року регіональні позичальники будуть прагнути максимально диверсифікувати джерела фінансування і зосередити пошук на міжнародних ринках капіталу.

Безкоштовний сервіс для підготовки і здачі електронної звітності 
Згідно з дослідженнями Світового банку самостійне ведення обліку і складання звітності забирає за рік у підприємця-єдинника більше 3500 гривень і близько 160 годин часу. Є про що замислитися не тільки тим, хто безпосередньо займається бізнесом ...

1-20 | 21-40 | 41-60 | 61-80 | 81-100 | 101-120 | 121-140 | 141-160  >>>




Головна сторінка  |  Веб-ресурси  |  Мапа сайту  |  Зворотній зв'язок  |  Партнери

Технологічна підтримка - Activemedia LLC
© 2002-2010, ЦРБТ. Всi права застережено. Жодна частина матерiалiв не може бути вiдтворена чи використана iншим способом у будь-якiй формi без письмової згоди осiб, якi мають авторськi права. Погляди, викладенi у матерiалах авторiв, можуть не збiгатися з поглядами Центру розвитку бiзнес-технологiй.