This version of the page http://www.vlasnasprava.info/ua/information.html?fp=181 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-27. The original page over time could change.
VlasnaSprava.info :: Цікава інформація
 
Поиск



Русский
ГЉГўiГІГҐГ­Гј 27, 2017, Г—ГҐГІГўГҐГ°
ФІНАНСУВАННЯ БІЗНЕСУ БІЗНЕС від А до Я БІЗНЕС-НАВЧАННЯ ОГОЛОШЕННЯ БІЗНЕС-ПЛАНИ РЕКЛАМА КНИГИ ПЕРЕДПЛАТА ВИДАНЬ  
 

Прес-релізи

Огляд преси

Календар підприємця

Продаж бізнесу

Моніторинг законодавства

Довідники

Бізнес-інструменти

Інтернет-конференціі

Актуальне інтерв'ю

Цікава інформація

Запитання-відповіді

Форум

Енциклопедія підприємця

VlasnaSprava Блог

Виставки

пошук по сайту  
 
Логін  
   
  Пароль  
 
  зареєструватися
забули пароль?
Цікава інформація  

Корпоративне управління в банку. Вплив на економічну ефективність 
18 жовтня 2007г. в рамках IV міжнародного форуму «Банк-Розвиток-2007» відбудеться case study «Корпоративне управління в банку. Вплив на економічну ефективність»

Еліта готельного бізнесу збирається в Львові 
Однією з найостанніших і найбільш масових частин Міжнародного інвестиційного форуму «Євро-2012: Україна, вперед», який пройде в Львові 4-5 жовтня за підтримки міських властей, стане конференція Hotel Professionals Meeting 2007 «Розвиток ефективного готельного господарства».

Мобільні телефони, смартфони і коммуникатори в Україні: підсумки 2007 р. 
За підсумками 2007 р. в Україні кінцевими споживачами було придбано 8.55 млн. мобільних терміналів (телефонів, смартфонов і коммуникаторов), що на 14,5% менше, ніж в 2006 р. (10 млн.).

Корпоративна Соціальна Відповідальність: базовий курс для корпоративного сектору 
«Жіноча Професійна Ліга» www.lpw.org.ua за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та за участю Конфедерації роботодавців України представляють відкритий однодений тренінг: Корпоративна Соціальна Відповідальність (КСВ): базовий курс для корпоративного сектору.

Інформація про святкування 10 річниці ГО «Жіноча Професійна Ліга» у м.Києві 
27 жовтня 2007 р. громадська організація «Жіноча Професійна Ліга» www.lpw.iatp.org.ua, проекти основного сервісу якої створюються волонтерами, проводить у м.Києві десяті річні збори «Лігіонерки у колі близьких та колег: театральне дійство».

Бізнес середовище в Україні. 2007 
Міжнародна фінансова корпорація (IFC) за підтримки Європейської комісії (ЄС) презентує звіт про результати чергового, десятого, дослідження підприємницького середовища в Україні. Метою цього дослідження була оцінка стану підприємницького середовища в Україні в 2006 р. і розробка рекомендацій по її поліпшенню.

Конкурс історій "Технічне регулювання - захист споживача або перешкода для інновацій?" 
Проект Міжнародної Фінансової корпорації «Ділове середовище і розвиток підприємництва в Україні» спільно з порталом для підприємців www.VlasnaSprava.info і газетою «Частный предприниматель» www.chp.com.ua провів конкурс історій «Технічне регулювання - захист споживача або перешкода для інновацій?». Конкурс проводився з метою вивчення громадської думки і виявлення проблемних зон у сфері стандартизації і сертифікації, які перешкоджають розвитку вітчизняного бізнесу. Його результати будуть використані при розробці рекомендацій з реформування системи технічного регулювання в Україні.

Спорт і бізнес: що спільного? Як заробляють гроші у/на спорті 
Спорт вже давно перестав бути тільки захопленням або символом здорового способу життя. В даний час це окрема індустрія зі своєю інфраструктурою, гравцями і правилами гри.

Несвідоме і колективне від Ольги Ареф'євої 
У Києві в рамках концерту Ольги Ареф'євої було представлено перший прозаїчний твір легендарної російської співачки і музиканта, лідера групи "Ковчег" - книга «Смерть и приключения Ефросиньи Прекрасной».

Корпоративна Соціальна Відповідальність (КСВ): базовий курс для лідерів третього сектору 
ГО «Жіноча Професійна Ліга» www.lpw.iatp.org.ua за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні за участю Конфедерації роботодавців України, Британсько-Української Професійної Мережі (UUPN) при Британській Раді, МГО «Інтернюз Україна» представляють відкритий однодений тренінг: Корпоративна Соціальна Відповідальність (КСВ): базовий курс для лідерів третього сектору

Держава і бізнес: час долати бар'єри для росту 
Зі здобуттям незалежності українці знову отримали можливість реалізовуватися як вільні підприємці. Проте ефективні рівноправні стосунки між громадянами та державою лише створюються. Результати залежатимуть від зусиль, помножених на компетенцію

Стан, перспективи розвитку інноваційних процесів в Україні та можливості їх впливу на формування ВВП 
Інноваційна система України переживає не найкращі часи свого становлення та розвитку, що пов'язано, перш за все з політичними подіями та постійними процесами перерозподілу влади на рівні Кабінету Міністрів України.

ОБНАДІЙЛИВИЙ КАЛЕНДАР ДЛЯ ВЛАСНИКІВ МАЛОГО БІЗНЕСУ 
Колись будь-який Великий Бізнес був маленьким: всі з чогось починали. Для тих, чий бізнес поки що малий, був виданий обнадійливий календар від «Екопромбанка».

IBM змінить життя людей інноваціями 
Компанія IBM опублікувала дані звіту IBM Next Five in Five - список п'яти інновацій, які протягом п'яти років змінять життя, роботу і дозвілля людей на планеті.

Перші місця по "індексу мережевої готовності" як і раніше займають скандинавські країни. Чи надовго? 
Новий аналітичний звіт, підготовлений за замовленням компанії Cisco на основі матеріалів Всесвітнього економічного форуму і організації INSEAD, показує, що по рівню поширеності інформаційних технологій як і раніше лідирують скандинавські країни.

Економічний розвиток регіонів: специфічні й універсальні критерії 
Про основні критерії й особливості державної регіональної політики розвитку малого бізнесу – в інтерв’ю голови Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва Олександри Кужель.

<<< 161-180 | 181-196 




Головна сторінка  |  Веб-ресурси  |  Мапа сайту  |  Зворотній зв'язок  |  Партнери

Технологічна підтримка - Activemedia LLC
© 2002-2010, ЦРБТ. Всi права застережено. Жодна частина матерiалiв не може бути вiдтворена чи використана iншим способом у будь-якiй формi без письмової згоди осiб, якi мають авторськi права. Погляди, викладенi у матерiалах авторiв, можуть не збiгатися з поглядами Центру розвитку бiзнес-технологiй.