This version of the page http://nung.edu.ua/node/1910 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-26. The original page over time could change.
Інформаційний день «Особливості проектів освітнього і наукового співробітництва Erasmus+ і Horizon 2020» | ІФНТУНГ

Інформаційний день «Особливості проектів освітнього і наукового співробітництва Erasmus+ і Horizon 2020»

9 грудня 2014 року в Івано-франківському  національному технічному університеті нафти і газу проходив Інформаційний день «Особливості проектів освітнього і наукового співробітництва Erasmus+ і Horizon 2020». Захід проводився на базі Національного контактного пункту (НКП) «Безпечна, екологічно чиста та ефективна енергетика» рамкової програми ЄС «Горизонт 2020» та відділу міжнародних зв’язків ІФНТУНГ.

Метою проведення заходу було проінформувати науковців, викладачів, аспірантів та докторантів ВНЗ про можливості реалізації їхнього наукового потенціалу в рамках міжнародних проектів, що фінансуються Європейською Комісією.

Розпочався захід зі вступного слова проректора з наукової роботи та міжнародної співпраці Олега Карпаша, який представив учасників заходу, серед яких  були керівник НКП «Горизонт 2020» «Інформаційні та комунікаційні технології» Іван Кульчицький (м. Львів), делегація з ПНУ ім. В. Стефаника – керівник НКП «Горизонт 2020» «Нанотехнології, сучасні матеріали та передові промислові виробництва» Володимир Коцюбинський та керівник міжнародних програм, які реалізуються в ПНУ Любомир Никируй. Міжнародну діяльність ІФНТУНГ представляли керівник НКП «Горизонт 2020» «Безпечна, екологічно чиста та ефективна енергетика» Максим Карпаш та завідувач сектору міжнародних зв’язків ІФНТУНГ Любов Зінюк.

Інформаційний день проходив у форматі семінару, умовно розділеного на дві частини: перша присвячена науковій співпраці, друга – розвитку потенціалу в галузі вищої освіти. Іван Кульчицький, керівник Львівського НКП, розповів про особливості участі в міжнародних проектах рамкової програми «Горизонт 2020». Представники ПНУ ім. В. Стефаника – Любомир Никируй та Володимир Коцюбинський поділилися досвідом участі університету в міжнародних проектах. Завідувач сектору міжнародних зв’язків ІФНТУНГ Любов Зінюк проінформувала присутніх про проекти Erasmus+, а керівник НКП «Горизонт 2020» «Енергетика» Максим Карпаш виступив з презентацією про виграні проекти, які вже реалізуються в ІФНТУНГ.

Презентації Інформаційного дня «Особливості проектів освітнього і наукового співробітництва Erasmus+ і Horizon 2020».

Детальніше про програму Erasmus+ Ви зможете дізнатись за посиланням:

http://www.erasmusplus.org.ua/

Детальніше про програму Horizon 2020 Ви зможете дізнатись за посиланням:

http://inno.nung.edu.ua/uk/ncp/front/

        

 

News category: 
Міжнародна співпраця
Українська