This version of the page http://www.stb.ua/ua/tvproject/h-f-anna-german/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-24. The original page over time could change.
Х/ф «Анна Герман» | Телеканал СТБ

Х/ф «Анна Герман»

Режисери: Вальдемар Кшистек, Олександр Тименко

Виробництво: Star Media за участю Film Production Service Open Ltd., Yes To Film, Zielono Mi. (Польща), MP Film Production (Хорватія)

Рік: 2012

Актори: Йоанна Моро, Шимон Сендровскі, Марія Порошина, Марат Башаров, Катерина Васильєва, Ігор Вілевскій-Собчик, Костянтин Мілованов та ін.

Історія про співачку, яка на піку своєї слави потрапила в автокатастрофу і опинилася прикутою до лікарняного ліжка. 12 днів зірка Анна Герман не приходила до тями. У ті дні їй довелося знову пережити трагічні події свого дитинства – арешт батька, звинуваченого в шпигунстві, скитання їх осиротілої сім’ї по Середній Азії, смерть маленького брата, війну і втечу в Польщу в надії сховатися від переслідувачів з НКВС … Першу любов і перший успіх … Ніхто з лікарів не вірив, що вона виживе. А якщо навіть це трапиться, їй пророкували повну нерухомість до кінця життя. Однак, після 12 днів коми небо дарувало їй шанс почати життя заново. І вона зробила неможливе, ставши «білим ангелом» радянської естради …