This version of the page http://ranok.ictv.ua/26039-2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-23. The original page over time could change.
ТОП найкращих місць для відпочинку з дітьми | Ранок у Великому Місті | Вмикай настрій на ICTV! ТОП найкращих місць для відпочинку з дітьми

Переглядів 254       09.10.2016
Комментувати

Шикарні готелі, блискучі хмарочоси, тепле море – це Дубай. Тільки уявіть десь 40 років тому це була пустеля. Сьогоднішній Дубай – рай для туристів з усіх куточків землі, навіть для маленьких мандрівників.

«Ранок у Великому Місті» підготував ТОП кращих місць для відпочинку з дітьми.

Дельфінарій, магазин солодощів, містечко професій- маршрут дитячих місць в Дубай, які будуть цікаві навіть дорослим. Поплавати поруч з дельфінами можна в Dolphin Bay. Знаходиться на острові Пальма Джумейра на території готелю Atlantis. Для цих милих створінь відтворили природнє середовище – три лагуни з морською водою. Вони залюбки покатають вас, пограють у м’яч, обіймуть та навіть поцілують у щічку. А в кінці зустрічі на вас чекає весла фотосесія. А ці бешкетники ох як люблять фотографуватися.

Candylicious – найбільший магазин солодощів у світі! Це солодка казка для дітей. Знаходиться в торгівльно-розважальному центрі Dubai Mall. Тільки уявіть скільки можна купити солодкого, якщо його тут понад п’ять тисяч видів: яскраві цукерки, шоколадки, гумки, морозиво. Останнього приблизно 50 видів. Але найприємніше – всі бажаючі можуть безкоштовно спробувати перед покупкою будь-що.

Містечко з дитячим самоврядуванням – Кідзанія в Dubai Mall. Діти працюють на реально існуючих професіях – пожежників, поліцейських, лікарів, кухарів та інших. Тут навіть є Кідзос – це гроші за добре виконану роботу. Витратити їх також можна. У Кідзанії працюють кафе та магазини, салони краси та автомийки. Ось так ваша дитина легко може опинитися на день у дорослому житті.

Більше дивіться у відео

Loading...
Загрузка...
Читайте також:
Три з чотирьох кандидатів у президенти Франції виступають за дружбу з Путіним
Трамп здивував своєю жорсткістю на міжнародній арені
Умланд розповів, чому Європу накрила хвиля тероризму
Російські спецслужби можуть оприлюднити компромат на Трампа, – Березовець




Останній випуск
Випуски
Випуск 458 – 20.04.2017
Випуски
Випуск 457 – 19.04.2017
Випуски
Випуск 456 – 18.04.2017
Випуски
Випуск 455 – 14.04.2017
ЩЕ