This version of the page http://ranok.ictv.ua/24844-2/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-23. The original page over time could change.
Кіноманія: Чим дивуватиме ICTV у новому сезоні | Ранок у Великому Місті | Вмикай настрій на ICTV! Кіноманія: Чим дивуватиме ICTV у новому сезоні

Переглядів 902       09.09.2016
Комментувати

Ця осінь стане для телеглядачів клондайком гумору, адреналіну та захоплюючих пригод.  ICTV доведе  вам, що справжнє українське кіно – це круто.

«Пес»

З 19 вересня розірве на шматочки будь-яку осінню депресію вірний чотирилапий друг. Більше 20 мільйонів українців з захопленням слідкували за пригодами в першому сезоні «Пса», і  нарешті на екрани вийде продовження цієї дивовижної історії про справжню дружбу двох класних детективів. Новий сезон обіцяє бути ще більш захоплюючим: видовищні погоні та небезпечні перестрілки – це ще далеко не все.

«Пацики»

Втім, крім уже відомих улюбленців, ICTV готує глядачам і нових. Студія «Квартал 95» спеціально для ICTV випустить новий комедійний серіал «Пацики». Ця історія  про простих хлопців, яким доля подарувала шанс підкорити столицю! Акторами серіалу стали учасники комедійної команди «Заїньки».

«Невиправні»

Хто краще розкриє злочин, аніж сам злочинець? Ще одна новинка від геніального українського режисера Анатолія Матешка порадує глядачів цієї осені. У новому серіалі «Невиправні» стирають кримінальний світ у порох – самі ж ув’язнені. Стати справжніми детективами та розкрити жахливі злочини – їх єдиний шанс виправитися та отримати жаданий квиток у вільне майбутнє.

«Поганий хороший коп»

Втім, «Невиправні» – не єдиний кримінальний «свіжачок» на ICTV. Свою боротьбу зі злом у листопаді  розпочнуть і детективи із драми «Поганий хороший коп». Серіал – справа рук титулованого українського режисера Максима Литвинова – того самого, хто ставив переможний номер Джамали на Євробаченні! Тож, у видовищності багатосерійної стрічки годі й сумніватися!

«Нюхач» 

І останній, та точно не по значущості, тішитиме погляд той, хто вже встиг і так  полюбитися українському глядачеві.  Його звати Нюхач, і  він з першої хвилини знайомства  готовий розказати про будь-кого усю правду!  «Нюхач» – один з найдорожчих  у плані виробництва українських серіалів. І зараз вже тривають зйомки третього сезону. Тож  із 3 жовтня  зустрічайте: Нюхач  коротатиме осінні вечори разом з вами!

 

Loading...
Загрузка...
Читайте також:
Андрій Парубій придумав, як змусити депутатів-прогульників ходити на роботу
Українці можуть залишитися без питної води
Журналісти дізналися, хто викрадав школярок для Берії
У разі невиконання рішення суду ООН Росії фактично нічого не загрожує, – експерт




Останній випуск
Випуски
Випуск 458 – 20.04.2017
Випуски
Випуск 457 – 19.04.2017
Випуски
Випуск 456 – 18.04.2017
Випуски
Випуск 455 – 14.04.2017
ЩЕ