This version of the page http://cvk.gov.ua/visnyk/index.php?mID=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-20. The original page over time could change.
Вісник Центральної виборчої комісії
Головна сторінка :: Про заснування :: Архів :: Редакційна колегія
 

УКРАЇНА
ЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ
ПОСТАНОВА

30 вересня 2005 року
№125

Про заснування друкованого органу Центральної виборчої комісії "Вісник Центральної виборчої комісії"

     З метою повного висвітлення діяльності Центральної виборчої комісії, оперативного забезпечення органів державної влади, підприємств, установ і організацій та громадян правовою інформацією щодо принципів і засад виборчого і референдумного процесів, реалізації виборчих прав громадян України та права на участь у референдумі, однакового застосування законодавства України про вибори і референдуми на всій території України, керуючись частиною шостою статті 4, статтями 10-13 Закону України “Про Центральну виборчу комісію”, Центральна виборча комісія постановляє:

     1. Заснувати друкований орган Центральної виборчої комісії "Вісник Центральної виборчої комісії" з дня видачі свідоцтва про його державну реєстрацію – 20 вересня 2005 року (серія КВ №10423) з періодичністю випуску один раз на квартал.

     2. Затвердити:

     Положення про друкований орган Центральної виборчої комісії "Вісник Центральної виборчої комісії";

     персональний склад редакційної колегії "Вісника Центральної виборчої комісії".

     3. Управлінню інформатизації Секретаріату Комісії та редакційно-видавничому відділу Секретаріату Комісії у термін до 15 жовтня 2005 року забезпечити створення WEB-сторінки "Вісника Центральної виборчої комісії" на офіційному WEB-сайті Центральної виборчої комісії.

Голова Центральної виборчої комісії Я. ДАВИДОВИЧ

 
[Головна сторінка] [Про заснування] [Архів] [Редакційна колегія]

© Центральна виборча комісія
Передрук опублікованих у «Віснику Центральної виборчої комісії» матеріалів чи використання зазначених у виданні відомостей здійснюється за умови обов’язкового посилання на джерело інформації. Факт подання автором матеріалів означає його згоду на їхнє опублікування після редагування. Журнал може публікувати матеріали, не поділяючи точки зору автора. Редакція, головний редактор не несуть відповідальності за недостовірну інформацію, подану автором.
Зауваження та пропозиції надсилайте на адресу: webmaster@cvk.gov.ua