This version of the page http://cvk.gov.ua/visnyk/index.php?mID=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-20. The original page over time could change.
Вісник Центральної виборчої комісії
Головна сторінка :: Про заснування :: Архів :: Редакційна колегія
 

Шановні читачі!

     "Вісник Центральної виборчої комісії" – загальнодержавне офіційне, нормативно-правове, інформаційне видання, засновником і видавцем якого є Центральна виборча комісія.
     Журнал засновано у вересні 2005 року з метою відкритого, повного і всебічного висвітлення діяльності Комісії, надання правової інформації щодо принципів і засад виборчого і референдумного процесів, забезпечення реалізації виборчих прав громадян України та права на участь у референдумі, а також, безперечно – підвищення правової культури учасників виборчого процесу.
     Постійні рубрики журналу: "Державотворення", "Суспільство і демократія", "Удосконалення законодавства", "Виборче право", "Конституційний розвиток", "Актуальні інтерв’ю", "Коментарі науковців", "Оцінки експертів", "Юридичні консультації", "Правова культура", а також "Територіальна організація влади", "Регіональна політика", "Місцеве самоврядування", "Зв’язки з регіонами", "Міжнародний досвід", "Історія виборчого права"  тощо..
     Дописувачами журналу є провідні науковці-юристи, фахівці у галузі виборчого права, конституційного процесу, народні депутати України, представники органів державної влади, безпосередні організатори виборів. Таким чином, у виданні поєднуються  наукові теоретичні напрацювання в галузі виборчого права та практика підготовки та проведення виборів.
     Запрошуємо до співпраці всіх небайдужих, хто у своїх матеріалах узагальнить досвід виборчих кампаній, поінформує читачів  про розвиток і використання електронних технологій та сучасних технічних засобів у виборчому процесі, популяризує досягнення юридичної науки, висвітлить зарубіжний досвід у галузі проведення виборів і референдумів, сприяючи підвищенню  правової  культури  виборів  в Україні.
 
 

 
[Головна сторінка] [Про заснування] [Архів] [Редакційна колегія]

© Центральна виборча комісія
Передрук опублікованих у «Віснику Центральної виборчої комісії» матеріалів чи використання зазначених у виданні відомостей здійснюється за умови обов’язкового посилання на джерело інформації. Факт подання автором матеріалів означає його згоду на їхнє опублікування після редагування. Журнал може публікувати матеріали, не поділяючи точки зору автора. Редакція, головний редактор не несуть відповідальності за недостовірну інформацію, подану автором.
Зауваження та пропозиції надсилайте на адресу: webmaster@cvk.gov.ua