This version of the page http://www.stb.ua/ua/tvproject/h-f-osennij-val-s/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-18. The original page over time could change.
Х/ф «Осінній вальс» | Телеканал СТБ

Х/ф «Осінній вальс»

Режисер: Олег Філіпенко

Виробництво: «Стар Медіа»

Рік: 2008

Актори: Сергій Горобченко, Агнія Дітковскіте, Наталія Рогоза, Олег Гущин, Марина Анисович, Василь Фролов, Римма Зюбіна, Олександр Кобзар та ін.

У нічному клубі «король танцполу» Максим знайомитися з молодою провінційною дівчиною Машею. Вони вальсують, викликаючи захоплення присутніх. Незабаром, волею випадку, Маша приходить найматися на роботу в столичне ріелторське агентство, яким керує Максим. Він не тільки бере дівчину на роботу, але і закохується в неї. Розлучившись з усіма своїми численними подругами, він вирішує одружитися. Але Маша раптом зникає … Максим бігає містом у пошуках коханої дівчини. Коли ж він все таки знаходить Машу в її рідному місті, виявляється, що та встигла вийти заміж, більше того, у неї є п’ятирічна дочка. Максим у розпачі повертається додому. Незабаром приїжджає Маша, вони разом проводять романтичну ніч, а на ранок вона повідомляє, що з чоловіком та донькою переїжджає до Америки – чоловік Жені – лікар, а дочка важко хвора, і там, за океаном, Маша сподівається вилікувати дівчинку.