This version of the page http://www.stb.ua/ua/host/masha-efrosinina/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-17. The original page over time could change.
Маша Єфросініна | Телеканал СТБ

Маша Єфросініна

Коментарі

Маша Єфросініна – українська телеведуча з 18-річним досвідом роботи.
Вона яскраво і шумно увірвалася до світу телебачення. І з тих пір все, за що береться Маша Єфросініна, стає Подією в українському суспільстві. Маша пробувала себе в театрі та кіно. А також активно займається благодійністю. Влітку 2014 року почала співпрацю з фондом «Твоя Опора», дії якого спрямовані на допомогу дітям і сиротам, які мають проблеми зі здоров’ям. Разом з фондом Єфросініна створила проект «Charity weekend» – це цикл зустрічей, тематичних заходів, майстер-класів та інтерв’ю з відомими людьми. За три роки роботи фонду і Charity weekend було зібрано 9 627 154 грн, які були витрачені на купівлю дорогого обладнання та медикаментів.

У 2017 році Маша стала ведучою нового соціально-розважального проекту «Сюрприз, сюрприз!» на телеканалі СТБ, який виконуватиме заповітні бажання українців.

— Для мене велика честь та колосальна відповідальність бути ведучою цього шоу. Я не шанувальник гучних заяв, але таких проектів на українському ТБ ще не було. Це шоу про життя та про усі емоції, на які здатна людина, – коментує свою роботу над новим проектом Маша.

Маша Єфросініна народилася 25 травня 1979 року в Криму, у Керчі. Творчий потенціал та невгамовна енергія проявилися у Маші дуже рано: вона займалася бальними танцями, англійською, а вдома, як багато дівчаток у її віці, співала під бобінний магнітофон. Хоча сама зі сміхом визнає, що «це було жахливо», у майбутньому телезірці став у нагоді і цей досвід: в одному зі своїх телевізійних проектів ведуча дійсно заспівала.

Освіта
Головний спогад Машиного дитинства – це «навчання-навчання-навчання». Тож не дивно, що школу дівчинка закінчила із золотою медаллю, після чого вирушила на штурм одного з найвідоміших і шанованих ВНЗ України – київського університету ім. Т. Шевченка. Щоб вступити, Маші було досить співбесіди. Після п’яти напружених років вона отримала диплом професійного перекладача. І сьогодні вільно володіє англійською та іспанською мовами.

Кар’єра
Як каже Маша, у неї «не було мети завоювати столицю, була мета – тут вижити». Щоб не розчарувати батьків, як можна швидше стати самостійною і матеріально незалежною, Маша вже в студентські роки почала підробляти. Все почалося з роздачі флаєрів на виставках, а в 19 років Маша вже дебютувала в програмі «Щасливий дзвоник». Юну телеведучу помітили, і зовсім скоро вона отримала запрошення на кастинг ведучої ранкового шоу «Підйом». Пара Юра Горбунов-Маша Єфросініна буквально підірвала світ вітчизняного телебачення. У 2005 Маша Єфросініна стала ведучою ювілейного, п’ятдесятого конкурсу «Євробачення», фінал якого проходив у Києві.

На рахунку ведучої багато проектів: «Лінія конфлікту», «Один у полі», «Модний вирок», «Фабрика зірок 3», «Фабрика. Суперфінал», «Україна сльозам не вірить», «Співай, якщо можеш», «Зроби мені смішно», «Знайти крайнього», «Серця трьох», «Мрії здійснюються» та «Прокинутися знаменитим», де Маша виступила також у якості продюсера, а в 2012 році Маша стала не тільки ведучою, але й керівником грандіозного шоу перевтілень «Шоумастгоуон».

У 2016 році на ТБ вийшов проект «Відверто з Машею Єфросініною» – цикл інтерв’ю з відомими особистостями, які вперше відверто говорили «про головне» – про те, про що мріяли раніше, про ті переломні моменти, які назавжди змінили їхнє життя.