This version of the page http://easysoft.ua/perevagi/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-17. The original page over time could change.
перекази
з карти на карту

0 800 60 45 61

Стати партнером

Переваги EasyPay

Система прийому платежів EasyPay надає високий сервіс супроводження клієнтів та партнерів і веде підприємницьку діяльність відповідно до всіх юридично-правових вимог українського законодавства. Ми пишаємося довірою наших партнерів та користувачів.

10 роківна ринку

8550терміналів

500успішних
дилерів

1400провайдерів
послуг

20банків-
партнерів

1880послуг
для сплати

450 000платників
щодня

власний банк
в структурі

відповідність
нормам
законодавства

24/7служба
підтримки

Довіра партнерів

Довіра наших партнерів - найвища оцінка результатів діяльності компанії. EasyPay виступає ефективним і надійним партнером для Вашого бізнесу. Маючи багатий досвід і фінансову стабільність, ми завжди йдемо назустріч партнеру, допомагаючи розвивати його бізнес. Побажання і пропозиції постійно реалізуються у вигляді нових сервісів, консультаційної допомоги з правових, фінансових питань та інших рішень, спрямованих на економію часу та коштів партнера.

Кваліфікований персонал

Команда професійних фахівців групи EasyPay постійно стежить за змінами в законодавстві України. Виступаючи активним учасником на семінарах і переговорах з регуляторами ринку з прийому платежів і електронної комерції, EasyPay гарантує відсутність ризиків в правовій формі взаємодії всіх партнерів системи.

Безпека

Робота згідно з міжнародними сучасними технологіями в області криптографічних захистів інформації забезпечують безпеку роботи з фінансовими транзакціями (PCI DSS, 3D Secure, Sysnet і т.д.).

Технологічний процесинг

Технологічний процесинг компанії дозволяє обробляти мільйони платіжних транзакцій щодня. Наявність власного штату розробників надає можливість кастомізувати платіжні рішення під найвибагливіші та найскладніші потреби партнерів.

Цілодобовий контакт-центр

Служба клієнтської підтримки EasyPay працює в режимі 24/7 для максимального комфорту користувачів сайту та терміналів самообслуговування EasyPay. Спеціалісти контакт-центру обслуговують користувачів за допомогою телефону гарячої лінії, онлайн-чату та електронної пошти.

Гнучкі комерційні умови

Ми гнучкі в тарифах для наших партнерів та дуже уважно підходимо до питання цінової політики.





стати
партнером





Наші співробітники нададуть відповіді на всі Ваші запитання

Для отримання детальної консультації звертайтесь до Центру обслуговування партнерів:

Тел: 0 800 60 45 61

Email: support@easypay.ua, sales@easypay.ua

Viber: 067 524 96 49