This version of the page http://1991.vc/kyivsmartcity/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-17. The original page over time could change.
Програма Kyiv Smart City | 1991

Програма Kyiv Smart City

Інкубаційна програма Kyiv Smart City має на меті розвиток smart-city проектів для міста Києва. Подайте свій проект і вас може бути запрошено до участі у наступній інкубаційній програмі.

Переваги для стартапів

МЕНТОРСЬКА ПРОГРАМА

У 1991 ви отримаєте доступ до найкращих менторів та закордонних експертів у сфері smart-city та роботи з даними, і пройдете інкубаційну програму світового класу, що навчить вас і вашу команду постійному розвитку та монетизації у сфері smart-city.

ІНВЕСТИЦІЇ

Ми сприяємо трьом напрямкам розвитку проектів після інкубатора: інкорпорація у державне підприємство, залучення інвестицій (якщо проект має модель монетизації), створення громадської організації і співпраця з міжнародними грантодавцями.

ДЕРЖАВНА ПІДТРИМКА

1991 єдиний в Україні інкубатор, що заручився підтримкою держави і успішно співпрацює з державними органами, що гарантує прозору взаємодію з українськими державними структурами всіх рівнів (національного та місцевого) та доступ до державних даних.

СПІЛЬНОТА

У складі 1991 ви отримаєте доступ до спільноти професіоналів та ентузіастів: резидентами інкубатору, засновниками, менторами, держсектором, а також ІТ-волонтерів, які хочуть потрапити у ваш стартап.

ПАБЛІСІТІ

PR-підтримка інкубатора 1991 забезпечить максимальну увагу українських ЗМІ до вашого стартапу.

ОФІСНА ІНФРАСТРУКТУРА

Офісне приміщення в новому Kyiv Smart City Hub на ВДНГ.

Проекти, що приймаються до участі

До участі в інкубаційній програмі Kyiv Smart City запрошуться проекти, що мають на меті інтеграцію ІТ у життя та менеджмент міста Київ. Сфери впровадження таких проектів включають, але не обмежуються наступними: ІТ системи для муніципалітета, школи та освіта, транспорт та інфраструктура, лікарні та медицина, енергоефективність, громадські сервіси тощо. Пріоритет надаватиметься проектам, що активно використовують відкриті дані, розпорядником яких є КМДА та підпорядні структури.

Подати проект до участі у програмі 1991 Kyiv Smart City

Програма 1991 Kyiv Smart City проходитиме у новоствореному Kyiv Smart City Hub, що на ВДНГ у Києві.