This version of the page http://www.0312.ua/list/59111 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-15. The original page over time could change.
Переваги зимового весілля - Інформація від компаній - 0312.ua
Встановіть розширення «Новини Ужгорода - 0312.ua» для і читайте міські новини першими Встановити!
  • Сайт міста Ужгорода /
  • Інформація від компаній /
  • Переваги зимового весілля

Переваги зимового весілля

21:1502.12.2016

Дуже мало пар планують своє весілля зимою. Переживають, що буде холодно, не буде сонячних фото та довго не погуляєш на природі. Проте, якщо задуматись, чудові та яскраві фото можна зробити і зимою, додавши відповідного декору. Щодо холоду – восени теж бувають дні, коли не тільки холодно, але й дощ падає.

Тепер щодо переваг святкування весілля зимою, однією є те, що ціни значно дешевші і на ресторан, і на весільний декор, і на білосніжне плаття. Наступна перевага - новорічний декор. Зимою можна використати багато варіантів: починаючи із новорічної ялинки, гірляндів, закінчуючи свічками на столах.

Які ж кольори найкраще підійдуть для зимового весілля?

Можна обирати із таких варіантів:

Весілля в червоному та зеленому кольорі - доволі урочиста подія. Новорічний настрій гарантовано. Більше того, можна створити відповідну атмосферу – зробити із весілля новорічну казку. Новорічні ялинки, хвойні гілки, червоні букети із шишками. Не забувайте й про відповідний аромат апельсин та кориці. Зверніть увагу на віконні шибки, мороз за Вас придумав оригінальний декор.

Для фотозони можна використати декоративну лавку із ліхтарем на фоні засніженого міста.

Весілля у золотому та білому кольорі – чарівна казка для наречених. Найкращий варіант для тих, які мріють перенестись у справжню казку, де принцом буде наречений, а принцесою – наречена. Тут потрібний правильний підхід до вибору ресторану: із каміном, красивою великою залою, можливістю прикрасити стіни та стелю. Вдалим доповненням до декору будуть крижані скульптури. Якщо буде можливість, замовте карету. Уявіть, в’їзд карети із кіньми на подвір’я ресторану, принц допомагає вийти із карети своїй принцесі. Дуже романтично та казково. Також, феєрверки на подвір’ї будуть вдалим завершенням незабутнього казкового весілля.

Весілля у голубих тонах із сріблом. Найкраще підходить ніжним та юним парам. Для прикраси залу можна використати елементи драпіровки у сріблясто-блакитних тонах, живі квіти, кульки та свічки.

Для фотозони можна використати декоративну лавку із ліхтарем на фоні голубого неба.

Пари, що вирішили святкувати своє весілля зимою ніколи завжди будуть задоволеними, їхні весілля будуть завжди зачаровувати своєю атмосферою. Адже, зима дарує свій чудовий настрій та багато приємних несподіванок.

І пам’ятайте, найкращою прикрасою весілля є щасливі наречені. Любіть та будьте романтичними.

Останні новини

Черный цвет дивана, как креативное решение в гостиной

11 квітня 2017

Полезные рекомендации по выбору дивана для гостиной

11 квітня 2017

Регистрируем торговую марку без ошибок

10 квітня 2017

Кровать от мебельной компании «Signal»

7 квітня 2017

Запчасти для Порше

6 квітня 2017

Базовый гардероб, или как всегда оставаться модной

6 квітня 2017

Екологічне очищення водойму за допомогою торфу

6 квітня 2017

Летние шины б/у от компании «Евро колесо»

6 квітня 2017

Модные тенденции весны 2017

5 квітня 2017

Котел газовый настенный – классическое решение для любого дома

4 квітня 2017

Покупаем запчасти на разборке. Выбор магазина

4 квітня 2017

Ведение бухгалтерского и налогового учета

3 квітня 2017