This version of the page http://www.0312.ua/list/4137 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-15. The original page over time could change.
Меблі для спальні - Інформація від компаній - 0312.ua
Встановіть розширення «Новини Ужгорода - 0312.ua» для і читайте міські новини першими Встановити!
  • Сайт міста Ужгорода /
  • Інформація від компаній /
  • Меблі для спальні

Меблі для спальні

00:1722.12.2015

Хоч інтер'єр спальної кімнати включає досить невелика кількість предметів меблів, все ж до їх вибору варто підходити з особливою ретельністю. Спальня – це те місце, де людина відпочиває, а уві сні ми проводимо близько третини свого життя. І щоб відпочинок був повноцінним, а засинати і прокидатися було приємно, вибору меблів для спальні потрібно приділяти максимум уваги.

Вчені довели, що інтер'єр спальні безпосередньо впливає на психіку людини, навіть коли той перебуває з закритими очима, а вже сперечатися з тим, що від вибору ліжка безпосередньо залежить якість сну і здоров'я людини, явно не варто. Тому підбираючи кожен предмет меблів, потрібно звертати увагу на ряд факторів: зручність, колір, розмір, функціональність, екологічність і т. д. Якщо ви бажаєте обставити спальню товарами з салону меблів "Люкс-Меблі", вам потрібно перейти на сайт магазину, та обрати найстильніші предмети інтер’єру.

Ліжко – це серце спальні, і говорити про те, що вона повинна бути зручною і практичною, напевно, буде зайвим, так як це розуміє навіть школяр. Краще перед походом в магазин провести необхідні заміри, щоб ліжко напевно помістилася в кімнаті. При виборі непогано було б переконатися у надійності, міцності і безпеки ліжка. Важливо, щоб ви повністю поміщалися на ній, і щоб повертатися там можна було б без небезпеки впасти на підлогу, тобто ліжко повинна бути ергономічною та просторою настільки, наскільки це дозволяє площа кімнати.

В залежності від того, велика спальня або, навпаки, мініатюрна, підхід до вибору ліжка буде трохи відрізнятися. Так, для просторого приміщення можна розглядати будь-які варіанти, навіть з масивними узголів'ям, а ось в маленькій кімнаті, швидше за все, доведеться обійтися без них. Що ж стосується матеріалу каркаса ліжка, то найбільш міцними є металеві, дерев'яні, і, що дивно, плетені. Звертайте увагу і на основу ліжка: краще всього, якщо воно буде виконано з гнучких ламелей, а не з сітки або пружин.

Але основна частина комфорту лежить все-таки не на каркасі, а на матраці, тому до його вибору краще поставитися максимально продумано. Матрац повинен бути в міру пружним і твердим, а перед покупкою краще прилягти на нього і спробувати, наскільки він ергономічний. Тим, у кого є якісь проблеми з опорно-руховим апаратом, краще придбати ортопедичний матрац.

Природно, якщо в спальні буде стояти тільки одне ліжко, то це не додасть приміщенню функціональності і затишку. Саме тому при виборі ліжка відразу ж потрібно придбати і так званий приліжковий набір, складається з пари тумбочок і столика.

 

Останні новини

Черный цвет дивана, как креативное решение в гостиной

11 квітня 2017

Полезные рекомендации по выбору дивана для гостиной

11 квітня 2017

Регистрируем торговую марку без ошибок

10 квітня 2017

Кровать от мебельной компании «Signal»

7 квітня 2017

Запчасти для Порше

6 квітня 2017

Базовый гардероб, или как всегда оставаться модной

6 квітня 2017

Екологічне очищення водойму за допомогою торфу

6 квітня 2017

Летние шины б/у от компании «Евро колесо»

6 квітня 2017

Модные тенденции весны 2017

5 квітня 2017

Котел газовый настенный – классическое решение для любого дома

4 квітня 2017

Покупаем запчасти на разборке. Выбор магазина

4 квітня 2017

Ведение бухгалтерского и налогового учета

3 квітня 2017