This version of the page http://www.stb.ua/ua/jury/dzidzo/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-14. The original page over time could change.
Дзідзьо | Телеканал СТБ

Дзідзьо

Коментарі

Дзідзьо – музикант, фронтмент гурту DZIDZIO.

Дзідзьо – двоюрідний брат Святого Миколая, народився 20 листопада у селі Бортники, Львівської області. Дзідзьо навчався у музичній школі в Новояворівську  і з дитинства знав, що буде артистом.

Закінчив Львівське державне музичне училище ім. С. П. Людкевича за спеціалізацією хорове дириґування. Має вищу освіту за спеціалізацією естрадний вокал.

У 2009 році Дзідзьо та Лесик  за підтримки Кузьми Скрябіна заснували музичний гурт «Дзідзьо», за що Дзідзьо дякує Кузьмі на кожному концерті, адже саме він підтримав хлопців на початку кар’єри.

У 2012 році Дзідзьо та Лесик почали свою співпрацю з продюсером Анатолієм Безухом, разом вони офіційно заснували гурт DZIDZIO та продюсерську компанію «Мейсон Ентертеймент».

На сьогодні у складі гурту троє веселих музикантів – Дзідзьо, Лесик і Юлік, яких надихає чарівна муза – Надя, яка знімається у всіх їхніх кліпах.

Дзідзьо є режисером та сценаристом більшості короткометражних DZIDZIOFILM, серед яких є фільми для сімейного перегляду: «Лист до Миколая», «Ангели чудяться» та «Я їду до мами».

18 травня 2013 року відбувся сольний концерт гурту на стадіоні «Арена Львів», що зібрав більше 25 000 глядачів.

Телевізійний дебют Дзідзя в якості ведучого відбувся в шоу «Співай, якщо зможеш» на Новому каналі – сезон осінь-зима 2013 року.

В середині літа 2015 року офіційний канал гурту DZIDZIO під назвою DZIDZIOTube набрав 100 тисяч підписників, і з цієї нагоди гурт отримав почесну відзнаку від всесвітнього відео-сервісу YouTube – «Срібну кнопку».

Гурт DZIDZIO є переможцем музичної премії M1 Music Awards 2015.

З 27 лютого 2016 року на каналі СТБ стартує прем’єра шоу «Україна має талант. Діти» (8 сезон), де Дзідзьо є новим членом жюрі. На думку Дзідзя, йому добре вдається потоваришувати з  маленькими учасниками проекту, бо він і сам велика дитина.