Обіцянка політика

Костусєв Олексій Олексійович
  • Член Президії Політради Партії регіонів

Тарифи на послуги ЖКГ будуть економічно обгрунтованими

Олексій Костусєв у своїй передвиборчій програмі на посаду Одеського міського голови обіцяє, що тарифи на послуги ЖКГ будуть економічно обгрунтованими.
Архів
Сказано 12 жовтня 2010 р.

Джерело

Результат

З 1 липня 2011 року вартість послуг з утримання будинків і прибудинкових територій знижено на 10 відсотків. На думку мера Одеси Олексія Костусєва, це дуже важливе рішення, яке передбачає низку заходів щодо поліпшення їх якості.

Як повідомили 8 лютого 2013 року в Одеській міській раді, тарифи на послуги опалення та гарячого водопостачання для кінцевих споживачів, які надаються комунальним підприємством "Теплопостачання міста Одеси", були встановлені рішенням виконавчого комітету Одеської міської ради від 18.01.2011р. № 34 та від 21.06.2012р. № 191 з урахуванням тарифу на теплову енергію, який встановлений Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері комунальних послуг.

У разі, якщо тарифи на теплову енергію для комунального підприємства "Теплопостачання міста Одеси" будуть змінені Національною комісією, що здійснює регулювання у сфері комунальних послуг, виконавчий комітет Одеської міської ради буде змушений переглянути тарифи на опалення та гаряче водопостачання для кінцевих споживачів.

Комунальними підприємствами "Житлово-комунальний сервіс" проводиться робота з розрахунку економічно обгрунтованих тарифів на послуги з утримання житлових будинків, споруд та прибудинкових територій

відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 р. № 869

"Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-

комунальні послуги".

4 листопада 2013 року Олексія Костусєва було звільнено з посади Одеського міського голови.