This version of the page http://pravda.if.ua/news-119531.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-14. The original page over time could change.
Правда.if.ua — Росія планувала захопити Україну у три етапи, – генерал СБУ

Росія планувала захопити Україну у три етапи, – генерал СБУ

Tweet

У 2014 році Кремль не планував обмежуватись лише Донбасом та Кримом. Росія планувала захопити всю Україну – аж до її західних кордонів.

Про це розповів колишній начальник управлінь СБУ у Донецькій і Луганській областях Олександр Петрулевич, пише "Гордон".

За нашими даними, (а у нас ще були і радіоперехоплення, і повідомлення розвідки), планувалося три етапи: перший – південний схід, другий – центр, третій – західні кордони: Львів, Івано-Франківськ. Ніхто не збирався обмежуватися південним сходом,
– підкреслив екс-генерал.

Зі слів Петрулевича, про підготовку захоплення південно-східних регіонів СБУ дізналася від затриманого співробітника ГРУ РФ Романа Банних, якого було затримано 5 квітня 2014 року в пункті пропуску "Красна Талівка", що на Луганщині.

Росіянин розповів про кураторів з Москви та Ростова, які займались реалізацією захоплення півдня і сходу України.

"У процесі первісного допиту (це була розробка центрального апарату), він відразу почав розповідати (тільки в фільмах мовчать – хоча до нього ніхто не застосовував сили), що приїхав для перевірки готовності бойових груп. Більш-менш готовими виявилися групи в Луганську і у Донецьку, на відміну від Харкова, Дніпропетровська, Херсона та Одеси", – зазначив генерал.


30 березня, 10:01  Версія для друку   Відправити другу   До закладок   Лист редактору

Якщо ви помітили помилку виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі:
Гість, 30 березня, 10:15
Собаки лают , ветер носит ! Йозеф Геббельс в гробу переворачивается от зависти и восхищения действиями своих выкормышей !
Відповісти

Гість, 30 березня, 12:50
Генерал СБУ оказался простым вокалом похожим на тысячу спившихся и похожих на него сослуживцев!Продать родину подороже !Вот задача перед генералом!
Відповісти

Додати новий коментар


Loading...

Погода, Новости, загрузка...
Loading...

Погода, Новости, загрузка...



Останні новини з категорії Політика:
В облдержадміністрації обговорили можливість співпраці з польсько-німецькою компанією FALUBAZ щодо переробки твердих побутових відходів (фото)
14 квітня, 20:43
Олег Гончарук: На прикладі області прагнемо реалізувати дієву модель пілотного проекту із будівництва сміттєпереробного заводу
14 квітня, 19:32
Батько Гройсмана купив елітне авто майже за мільйон гривень
14 квітня, 16:30
Анатолій Матвієнко: Пам’ятки архітектури Городенківщини повинні стати важливими туристичними об’єктами Прикарпаття (фото)
14 квітня, 16:09
За день до затримання Насіров приїжджав до Луценка
14 квітня, 13:34