This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=58221 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Через недотримання безпечної дистанції батько з дитиною опинились у лікарні | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Через недотримання безпечної дистанції батько з дитиною опинились у лікарні

ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 травня, близь 15 години, на 43 км. автодороги Київ – Знам’янка, що в Обухівському районі.            

35-річний місцевий мешканець, керуючи автомобілем «Volkswagen», не вибрав безпечної дистанції та допустив зіткнення з «Мерседесом»», що рухалась попереду у попутному напрямку.

Внаслідок автопригоди  постраждало двоє людей: 38-річний батько, що їхав за кермом «Мерседеса» та його 5-ти річний син. Їх з однаковими травмами: струсом головного мозку та закритою  черепно-мозковою травмою госпіталізовано до лікарні. Розпочато розслідування.

Водії! Дбайте про свою безпеку! Враховуйте дорожні та погодні умови. Неухильно дотримуйтесь правил дорожнього руху – не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань.

 

 

Управління превентивної діяльності

Головного управління Національної поліції

У Київській області

07.05.2016

606 total views, 2 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar