This version of the page http://visnik-press.com.ua/?p=54343 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
Поліція Київщині затримала двох водіїв, які керували автомобілями за підробленими документами | Вісник Переяславщини | Вісник Переяславщини

Поліція Київщині затримала двох водіїв, які керували автомобілями за підробленими документами

На території Київської області, 16 березня, працівники поліції затримали двох водіїв за використання підроблених документів на автомобілі: «BMW» та «OPEL».

 16 березня, у селі Проліски, Бориспільського району, на вулиці Броварській, був зупинений автомобіль «OPEL», під керуванням 29-річного місцевого мешканця. Під час перевірки було встановлено, що реєстраційні документи на транспортний засіб викликають сумнів у їх дійсності та мають ознаки підробки. Від будь-яких пояснень водій відмовився. На місце події викликано слідчо-оперативну групу.

Аналогічний випадок зареєстрований в місті Бориспіль. Там, на вулиці Київський Шлях, правоохоронці зупинили автомобіль «BMW-316». 27-річний керманич, мешканець Борисполя, також надав для перевірки свідоцтво про реєстрацію з ознаками підробки.             Водіїв затримано та для подальшого з’ясування всіх обставин доставлено до відділу поліції.

Проводиться перевірка.

Управління превентивної діяльності  ГУНП в Київській області

224 total views, 2 views today

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Залишити відповідь

Натисніть сюди, щоби скасувати відповідь.

Ви повинні увійти для комментування.


Дизайн: Lifestar