This version of the page http://cityplaza.lexus.ua/node/86 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-13. The original page over time could change.
В Лексус Сіті Плаза відкрилась персональна виставка картин Катерини Ковальскої | Лексус Сіті Плаза, Київ, Україна

В Лексус Сіті Плаза відкрилась персональна виставка картин Катерини Ковальскої

З 9 жовтня по 9 листопада в Лексус Сіті Плаза на Печерську проходитиме виставка картин  Катерини Ковальскої «Подорож моєї мрії»

 

Подорожі для автора – це завжди можливість отримати нові враження, заряд енергії, шанс переосмислити своє життя і поглянути на світ по-новому. Саме таке судження і лягло в основу картин Катерини Ковальської. Всі роботи написані з реальних вражень і авторських фотографій.

 

«Подорож моєї мрії» - друга виставка молодої художниці. Вперше, свої роботи Катерина представила публіці навесні в рамках проекту «Початок Шляху». Як говорить сама художниця, тоді «Назву виставки було обрано не випадково - це прекрасний приклад того, як людина кардинально змінює свої життєві пріоритети». Всі роботи Катерини пронизані теплотою, фарбами і в той же час, надзвичайною легкістю, як і вона сама.

 

Лексус Сіті Плаза на Печерську вже кілька років поспіль надає можливість своїм клієнтам зануритися у світ мистецтва і організовує виставки різноманітного характеру. За цей час на території автосалону виставлялися роботи українського художника Слави Займака, роботи художників-партнерів галереї «Мануфактура» і арт-центру «Якова Гретера», Аліни Півненко, автора проекту ScissorHands.

 

Насолодитися творчістю Катерини Ковальської Ви зможете в робочі години автосалону Лексус на Печерську, з 9.00 - 19.00 в будні та з 10.00 до 18.00 у вихідні та святкові дні.

 

Завжди раді бачити Вас в Лексус Сіті Плаза на Печерську.

вул. Мечникова 2А

(044) 499 40 09