This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?p=3849 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-12. The original page over time could change.
ЧИМ НЕ СПОДОБАЛАСЯ ФЕРМЕРСЬКА ГАЗЕТА ЧИНОВНИКАМ З МІНАГРОПОЛІТИКИ? | ТОВ "Господар ЕЦ"

ЧИМ НЕ СПОДОБАЛАСЯ ФЕРМЕРСЬКА ГАЗЕТА ЧИНОВНИКАМ З МІНАГРОПОЛІТИКИ?

Всім селянам відомо, що в третю неділю листопада аграрії традиційно св’ткують День працівника сільського господарства, з чим до речі ми їх і вітаємо. Хотіли ще привітати їх нашим виданням – газетою «Вісник Фермер України», вручити її кращим аграріям, які приїдуть на святкування 17 листопада в Український дім. Та на жаль, «рідне» міністерство сказало  – «зась»!

Спочатку чиновники затребували представити видання на рецензію, а раптом там щось крамольне. А там лише актуальні селянські проблеми та матеріали Всеукраїнського селянського віче, що відбулося 29 жовтня в Київекспоплазі. Мабуть це їм і не сподобалося.

А фермери, і в першу чергу АФЗУ, завжди думали що проблеми у нас спільні, і вирішувати їх необхідно спільно. А виходить що ні!

А від редакції хочемо поставити до міністерських чиновників запитання, в тому числі і міністру Тарасу Кутовому: “Чи не забули вони, працівники бюджетної сфери, за чиї кошти вони живуть, та за чиї кошти проводять подібні заходи?”

Прес-служба АФЗУ

Редакція газети “Вісник “ФЕРМЕР УКРАЇНИ”