This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?p=3803 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-12. The original page over time could change.
ВИСТАВКА «АГРО-СФЕРА» – ІННОВАЦІЇ В ДІЇ! | ТОВ "Господар ЕЦ"

ВИСТАВКА «АГРО-СФЕРА» – ІННОВАЦІЇ В ДІЇ!

III Спеціалізована виставка     23-25 листопада 2016 рокуОДЕСА, виставковий комплекс ТРЦ Рів’єра

З 23 по 25 листопада в Одесі, у виставковому комплексі ТРЦ Рів’єра відбудеться третя спеціалізована виставка  «Агро-СФЕРА». Виставка – традиційна щорічна подія – відбувається за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України (Лист 37-13-7-15/14159  від 07.09.2016). Активну участь у підготовці проекту беруть засновники та партнери - Одеська обласна державна адміністрація, Аграрний союз України, Селекційно-генетичний інститут – Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення, Одеська національна академія харчових технологій, Одеська державна академія будівництва та архітектури, Одеська регіональна торгово-промислова палата, Всеукраїнська асоціація пекарів, Координаційний центр з інноваційного розвитку вітчизняного сільськогосподарського та автотранспортного машинобудування, Асоціація молодих фермерів.

Будучи унікальним спеціалізованим заходом на півдні України, присвяченим розвитку сільського господарства, виставка 2015 року зібрала більш ніж 100 компаній з 16 областей України та 4 країн світу (Йорданія, Данія, Сербія, Німеччина). Ми раді повідомити, що кількість наших експонентів збільшилась на 25% і виставка підтверджує свої позиції у якості традиційного щорічного майданчика для зустрічі спеціалістів та демонстрації новинок аграрної галузі.

Третій рік поспіль на експозиції виставки будуть представлені основні області агропромислового комплексу України.

Один з пріоритетних напрямків сільського господарства, насінництво, представляють на експозиції інститути та підприємства: Всеукраїнський інститут селекції (ВНІС), Дер-Трей, Зивелеос, НВФ Гран, ТД Насіння, ООО Маис,  Кіровоградський насіннєвий завод, СП Укрсоя-21, НПК Квадрат, ООО НПФ Селекта, ООО Семагро, Ювента Агрохим.

Агрохімію та високоефективні засоби захисту рослин представляють компанії ООО Агрофирма Гермес, Спецэлеватормельмаш.

На виставці будуть представлені відомі світові бренди сільськогосподарської техніки:   ХОРШ Україна, Transservice, Ландтех, група компаній ТРИА, Бодекс Україна. Поряд зі світовими брендами національні виробники (ЮЖМОРМОНТАЖ, ЭкспрессАгро) презентують найновішу техніку та розробки.

Різноманітність запчастин і комплектуючих до імпортної та вітчизняної сільськогосподарської техніки буде представлена на стендах компаній Агро-Дока, МАШЗАВОД ТЕХНИКА.

У продовження теми агрологістики, на експозиції виставки будуть представлені компанії, що надають послуги та реалізують обладнання і технології з переробки зернових та олійних культур, перевалки та зберігання: Маріупольський морський торговельний порт і компанії Agrotechnology APS, ПроектКонтактСервис, Агросервис СВ, Дакс Компани, ЮГАНГАРСТРОЙ.

Технології та обладнання з очищення, переробки, транспортування та контролю якості зерна будуть представлені на стенді компанії Аэромех. Традиційно тематика лабораторного обладнання  буде представлена провідними компаніями галузі -  Химлаборреактив и ВенкЛабТек.

Розробки та технології у галузі енергозбереження та альтернативних джерел енергії будуть представлені на стендах компаній ПРОМЭНЕРГОВАТ, Эдванс Технолоджи.

В роботі виставки прийме участь провідний в аграрному секторі банк – Райффайзен Банк Аваль.

Формується насичена програма заходів. Другий рік поспіль у період виставки відбудеться Міжнародна конференція «Зернові термінали: нові проекти, обладнання та технології», організована в співдружності з видавництвом «Порти України», ІАЦ “BlackSeaTrans”.

Департамент екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації організує науково-практичний семінар «Підвищення ефективності екологічного моніторингу та вдосконалення співпраці для зниження впливу антропогенних джерел забруднення».

Одеська національна академія харчових технологій організує круглий стіл «Інновації в переробній галузі».

Аграрний союз України проведе семінар, присвячений питанням сучасних методів оптимізації агрономічних технологій та програмі «Від посіву до реалізації».

Компанія «Арт Софт» разом з «КПД-УЗ» готує круглий стіл «Актуальні питання автоматизації управління та обліку для підприємств морського і залізничного транспорту, елеваторів і зернових терміналів». До роботи запрошені фахівці транспортного бізнесу та АПК з 40 компаній України, Латвії, Румунії, Молдови.

Чекаємо на ВАС з 23 по 25 листопада на ІІІ-ій експозиції виставки «АГРО СФЕРА»/«ЗЕРНО СФЕРА» в Одесі у новому виставочному комплексі ТРЦ Рів’єра!

Оргкомітет ТОВ «ЦЕНТР ВИСТАВОЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ»