This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?p=2959 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-12. The original page over time could change.
СЕЛЯНСЬКЕ ВІЧЕ “ЗАХИСТИ СЕЛО – ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ” | ТОВ "Господар ЕЦ"

СЕЛЯНСЬКЕ ВІЧЕ “ЗАХИСТИ СЕЛО – ЗБЕРЕЖИ УКРАЇНУ”

15 березня, вперше з часу існування, Асоціація фермерів та приватних землевласників України зібрала на Селянське віче біля 15 тисяч селян: фермерів, власників ОСГ, працівників сільськогосподарських підприємств, сільських вчителів та лікарів.

Акція проходила в два етапи. Спочатку фермери зібралися в Жовтневому палаці, де відбулося Селянське віче, участь в якому прийняли біля 2000 представників від усіх регіонів України. Учасники обговорили та затвердили вимоги до Кабінету міністрів та Верховної ради України.

Потім відбулася Селянська хода до стін Кабінету Міністрів та Верховної Ради України, де на той час зібралося майже 15 тисяч селян та розпочався мітинг на захист інтересів українського селянства.

Результатом проведення Акції стала зустріч президента АФЗУ Івана Томича та віце-президентів Леоніда Кириченка, Івана Якуба та Віктора Шеремети з головою Верховної Ради Володимиром Гройсманом та головами бюджетного, податкового та фінансового комітетів, та заступниками міністрів Міністерства фінансів та Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Підсумком цієї зустрічі стало погодження плану реалізації вимог АФЗУ.

Пропонуємо Вашій увазі фотопідбірку заходу.

Прес-служба АФЗУ