This version of the page http://www.farmer-ukr.com/?p=1449 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-12. The original page over time could change.
ВСІ ПЕРЕВІРКИ, ОКРІМ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ, ПОЗА ЗАКОНОМ! | ТОВ "Господар ЕЦ"

ВСІ ПЕРЕВІРКИ, ОКРІМ ФІСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ, ПОЗА ЗАКОНОМ!

До АФЗУ звернулися фермери ряду районів Харківської області з інформацією про те, що їм надходять листи від Харківського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України про розгляд справи за ознакою вчинення фермерськими господарствами порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним становищем на ринку що може призвести до ущемлення інтересів власників земельних паїв.

Насамперед повідомляємо, що  Мораторій на перевірки бізнесу продовжено ще на пів – року. Про це в ході підсумкової прес-конференції 18 грудня 2014 року повідомив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк. “Що стосується малого і середнього бізнесу, то ми ввели мораторій на проведення перевірок і дворазово зменшили оподаткування для малих підприємств. Ще на півроку продовжено мораторій на всі види перевірок, які проводяться контролюючими органами України, крім Державної фіскальної служби та Державної фінансової інспекції”.

 Довідка. Перевірки підприємств, установ та організацій, фізичних осіб – підприємців контролюючими органами (крім Державної фіскальної служби України та Державної фінансової інспекції України) здійснюються протягом січня – червня 2015 року виключно з дозволу Кабінету Міністрів України або за заявкою суб’єкта господарювання щодо його перевірки. (ЗАКОН УКРАЇНИ Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України (Закон, ВР України, від 28.12.2014, № 76-VIII “Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України”)

Юридична служба АФЗУ