This version of the page http://zpl.com.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
Заробітна плата

Вітаю на Вашому новому сайті!

Будь ласка, зробіть наступні кроки для настройки і початку використання Вашого сайту:

  1. Настройте Ваш сайт Зайшовши перший раз відвідайте секцію адміністрування, де Ви можете настроїти під свої вимоги усі аспекти Вашого сайту.
  2. Включіть додаткову функціональність Далі, продивіться список модулів і включіть можливості, які відповідають Вашим специфічним вимогам. Ви можете знайти додаткові модулі на сторінці завантаження модулів Друпалу.
  3. Налагодьте дизайн Вашого сайту Щоб змінити "вигляд та механіку" Вашого сайту, прогляньте секцію тем. Ви можете обрати одну з існуючих тем дизайну або завантажити додаткові теми з секції завантаження тем Друпалу.
  4. Почніть публікувати наповнення Нарешті Ви зможете створювати наповнення для Вашого сайту. Це повідомлення зникне після появи першої публікації на головній сторінці.

За повнішою інформацією зверніться до секції допомоги, або до онлайн підручників Друпалу. Також Ви можете звернутись за допомогою на форумі Друпалу, або переглянути велику кількість інших можливостей підтримки.

Актуальні новини:

  • 10:04
    Зміни у роботі банків
  • 07:04
    Зміни у скороченні працівників
  • 05:04
    Новий порядок виплати лікарняних переміщеним особам
  • 05:04
    Новий розмір допомоги на поховання
  • 05:04
    «Дотяжка» ЄСВ і страховий стаж
Читайте №4, 2017
Шановні колеги! Вітаємо вас на сторінках нашого улюбленого журналу! Весна поволі набирає обертів, і мимоволі на думку  спадають рядки з пісні «Майже весна» гурту «Океан Ельзи»: «Якби тобі — мої думки, ну а мені — та й чари твої, якби тобі — мої слова, якби мені — тебе і навпаки», пригадуючи які проводиш паралелі з бухгалтерським сьогоденням. Адже відразу перед очима постає численна армія бухгалтерів з думками й побажаннями про тих і тим, хто вніс зміни до КЗпП щодо мінімальної заробітної плати, та стосовно «дотяжок», «підтяжок» і доплат до мінімальної зарплати. Але за вікном весна, і все обов’яз ково буде добре! Слідкуйте за анонсами наших вебінарів, під час яких ми продовжимо розглядати питання про підсумований облік робочого часу. Будьте активними, ставте запитання, запрошуйте колег і діліться посиланнями на записи вебінарів. Запрошую також відвідати мої авторські семінари, присвячені актуальним питанням оплати праці та оподаткування. Повідомляємо про деякі зміни в правилах користування прямою лінією. Щоб пересвідчитися, що ви є передплатником нашого журналу, в кожному номері вказувався пароль, що складався з певної комбінації цифр (наприклад, 2012016, 01012017 тощо). Оскільки українці — люди щедрі, деякі залюбки ділилися ним з колегами, які не передплачували журналу. Відтепер паролем для отримання консультації на прямій лінії буде відповідь на запитання консультанта. Не хвилюйтеся, запитання не стосуватиметься 
історії України, тобто називати дату битви під Берестечком чи роки діяльності Кирило-Мефодіївського товариства вам не доведеться. Запитання буде пов’язане зі змістом поточного номера, і якщо хтось не є передплатником нашого видання, відповісти на нього не зможе. Тримаймося, любімо один одного, будьмо чемними й толерантними! І все обов’язково буде добре для кожного з нас, і настане комфортний для праці в бухгалтерії час!
З повагою, 
Галина Казначей,
науковий редактор журналу «Заработная плата»

Отпускной стаж: исчисляем правильно

22
Галина Фольварочная
Понятие «отпускной стаж» знакомо не всем работ-никам  предприятий, однако при расчете количества дней отпуска специалисты отдела кадров всегда используют этот термин. Об исчислении этого стажа — в статье

Безосновательно начисленная и выплаченная зарплата: как удержать

29
Алла Рыбинцева
В статье рассмотрен порядок удержания с работника безосновательно начисленной и выплаченной ему зарплаты в период, когда он находился на больничном

Медицинское страхование работников: особенности налогообложения

69
Ирина Красовская
Некоторые работодатели предлагают работникам полис добровольного медицинского страхования. Как они облагаются НДФЛ и ЕСВ, читайте в статье 

Новини від партнерів:

  • 28:02
    Анте

bottom menu

       

© 2016 Заработная плата