This version of the page http://www.veselanauka.com/ua/seminar/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
Дитяча наукова лабораторія
рус

Календар подій

Квітень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

   

    

Спортивные секции для детей

Дитяча наукова лабораторія

Дитяча наукова лабораторія - це цикл дослідницьких занять для дітей віком від 4 до 12 років, на яких вони пізнають основні закони природи через експеримент, розвивають критичне мислення, формують системне бачення світу, вчаться формулювати та аргументувати власну думку тощо. Це можливість подати учням складну тему знань у веселому розважально-пізнавальному стилі, коли теорія підкріплюється цікавими фактами, науковими експериментами, іграми та вікторинами. Наші заняття охоплюють основні природничі дисципліни: хімію, фізику, природознавство, біологію, астрономію, географію, а також їхнє застосування у людському побуті та мистецтві.

Окрім нових знань та неймовірних вражень, кожен учасник отримує кольорову роздруківку за матеріалами пройденого заняття.

У 2016-2017 навчальному році ми працюємо:

Простір розумного дозвілля "Весела наука" (м. Позняки, вул. С. Крушельницької, 7а) 

"Перші досліди" - НД, 10:30

"Наука в дії" - НД, 12:00 

"Школа дослідника" - НД, 13:30 

 

Реєстрація обов'язкова! Зареєструватись на заняття можна за посиланням.

Додаткова інформація за телефонами: 099-642-25-30, 097-156-55-33

Ціна 1 заняття - 150 грн, абонемент на 6 занять - 720 грн. На перше пробне заняття діє знижка 30 %.

Детальну інформацію по курсам читайте нижче. 

 

НАУКА У ДІЇ

Для чого працюють вчені? Як ці знання застосовуються в нашому повсякденному житті? Курс для експериментаторів 9-11 років присвячений винаходам людства та прикладній науці. Як закипає вода в чайнику? Як відрізнити штучну тканину від натуральної? Як створити картину в мікрохвильовці? Відповіді на ці та інші питання - шукайте разом з нами!  

Рекомендований вік 9-12 років.

ШКОЛА ДОСЛІДНИКА

Можливість пізнати закони природи через низку яскравих експериментів, підкріплених іграми, вікторинами та цікавими фактами. Заняття охоплюють основні природничі дисципліни: хімію, фізику, природознавство, біологію, астрономію, географію, а також їхнє застосування у людському побуті та мистецтві. 

Програма розрахована на 2 роки. Рекомендований вік 7 - 10 років.

 

ПРОФІ-LAB

Найсучасніші відкриття, найцікавіші факти, найскладніші досліди для тих, хто в темі.

Для дослідників віком від 12 років пропонуємо більш поглиблене вивчення найцікавіших тем. Разом ми зануримося в деталі хімічних реакцій та фізичних процесів, що назиблить нас до розуміння законів природи та познайомимось з сучасними українськими вченими, що розкажуть нам про стан наукових досліджень в тій чи іншій області. Читати далі...

ПЕРШІ ДОСЛІДИ

Прекрасна нагода для зовсім юних ЧОМУчок знайти відповіді на безліч питань. Закони фізики, хімії, біології, екології відкриються через досліди та ігри. Разом з маленькими експериментаторами ми побачимо, як речовини змінюють колір, потрапимо в задзеркалля та подивимось на світ крізь лінзу, дізнаємось про незвичайні властивості таких знайомих води та повітря, дослідимо секрети наших органів чуття та багато інших цікавих речей.

Адаптований курс "Школа дослідника" для дітей 4-6 років.