This version of the page http://www.veselanauka.com/ua/party/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
Календарні свята
рус

Календар подій

Квітень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

   

    

Спортивные секции для детей

Календарні свята

Календарні свята

Веселі вчені проведуть для ваших дітей незвичайні пізнавально-розважальні шоу в дитячих садках, школах, позашкільних установах та закладах сімейного дозвілля з приводу будь-яких свят: Перший дзвінок, Хелоуїн, Свято Миколая, Новий рік, Різдво, День останнього дзвоника, День іменинника, будь-яке тематичне свято на ваш запит.

Незабаром Новий Рік - найулюбленіше дитяче свято. "Весела Наука" приготувала для малечі три унікальні новорічні програми.

Веселі Вчені з їх супер-МЕГАцікавими дослідами, дивакуватий Дід Мороз, Крижана Королева та неймовірні пригоди очікують хлопчиків та дівчаток.

Сценарій новорічного свята в науковому стилі розрахований на дітей від 5 до 16 років (та їхніх батьків!).

Докладніше про програми дивіться на сторінках: "Зимова небувальщина", "Назустріч Діду Морозу", "Спекотні витівки Діда Мороза".

 

Виклик Діда Мороза і Снігуроньки додому
Чарівні дива від Діда Мороза та Снігуроньки!
Тільки справжній Дід Мороз на очах у вашої дитини зможе створити сніг, перетворити воду в лід і напустити хурделицю прямо в стаканчик!
Подаруйте дитині Новий Рік з Дідом Морозом і Снігуронькою, які можуть творити чарівні дива.
Унікальну програму і незабутні враження гарантуємо!

Виклик Діда Мороза і Снігуроньки додому (2 героя). Тривалість - 30 хв. + подарунки від Діда Мороза.

Вартість:
25-30 грудня - 1500 грн.
31 грудня (до 18:00), 1 січня (з 10:00) - 2500 грн.
Новорічна ніч - 3000 грн.

Випускний в молодшій школі

Вік: 3-4 клас

Кількість дітей: до 35 чоловік

Місце проведення: школа, ресторан, природа

В програмі: цікаві досліди, наукові естафети, командні ігри, шоу з сухим льодом та димові коктейлі.

Тривалість програми: 2 год

Пропонуємо яскраво завершити останній рік початкової школи разом з Веселими вченими. Для переходу на наступний навчальний етап діти мають довести свою готовність. А для цього їм потрібно оволодіти усіма 4-ма стихіями: підкорити воду, вогонь, навчитися управляти повітрям та стихією землі. Тим, хто впорається до кінця (а ми впевнені, що усім це під силу!), відкриється таємниця 5-го елементу, що стане символом їхньої дружби та радості! 


Назустріч Діду Морозу

Вік: 8-15 років.

Місце проведення: ресторан, школа.

Тривалість: 1 год - для шкіл, 45 хв. - для ресторанів.

Пропонуємо здійснити кругосвітню подорож назустріч Діду Морозу, і разом з цим познайомитися з новорічними героями інших країн світу. По дорозі на дітей чекають різні перешкоди, але Веселі Вчені допоможуть подолати їх і дістатися поставленої мети.

Спекотні витівки Діда Мороза

Чи здогадуєтесь Ви, як глобальне потепління впливає нашу планету? І що відбувається при цьому з жителями Північного полюса? І як реагує Дід Мороз на ці кліматичні зміни? Коли відбувається тепловий удар - навіть добрий Дідусь може накоїти таких дивацтв, що лише Веселі вчені, заручившись активною підтримкою дітей, зможуть повернути все на свої місця і врятувати природні багатства планети від незворотних наслідків! Детальніше...