This version of the page http://www.veselanauka.com/ua/master-class/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
Майстер-класи
рус

Календар подій

Квітень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

   

    

Спортивные секции для детей

Майстер-класи

Майстер-класи від "Веселої науки" – це цікаві заняття, в яких творчість та практичність міцно переплітається з науковими знаннями, цікавими фактами та захоплюючими дослідами.

Майстер-класи можуть замовлятися як окремі студійні заняття, так і слугувати ефектним доповненням до святкових програм та комплексних заходів.

 

Парфумерна лабораторія

Майстер-клас для юних парфумерів, на якому ми дізнаємося особливості роботи нюхового аналізатору, навчимося розрізняти класи ароматів, визначимо ноту нашого настрою, виготовимо індивідуальні олійні парфуми та саше.

Русалчина наука

Всі таємниці води відкриються на нашому майстер-класі. Ми разом закрутимо неймовірний торнадо, навчимося носити воду в решеті, створимо підводний вулкан, навчимося малювати по воді та власноруч виготовимо сувенір напам’ять незвичним способом.

Професор Кулька

Разом будемо пізнавати фізичні закони за допомогою звичайної повітряної кульки: як надути кульку за допомогою пляшки, як примусити кульки цілуватися. Змайструємо колюче ліжко для кульки, шашлик з кульки та багато інших не менш цікавих речей, а також виготовимо фігурки використовуючи техніку "твістинг".

У світі полімерів

Дізнайтеся більше про чарівний світ полімерів, що оточують нас скрізь: синтетичні тканини, плівки, будівельні матеріали, нейлонові колготки та дитячі підгузки... Вивчаймо властивості складних речовин через низку цікавих дослідів: бездонний стакан, штучний сніг, кульки-невидимки, зникаючий стаканчик, тверда рідина, полімерні черв'яки та слизовий монстр у подарунок.

Силікатні дива

Неймовірний різнобарвний силікатний сад з хімічними водоростями та медузами, малиновий десерт та силіконова прикраса на згадку, створена власноруч – все це на нашому силікатному майстер-класі. А ще ми дізнаємось, як насправді називається "Силіконова долина", з’ясуємо, що спільного між клеєм та кропивою та які космічні очікування покладаються на цю дивовижну хімічну сполуку.

Секрети мікрохвиль

Досить незвичний майстер-клас для всіх сміливих експериментаторів! Разом ми дізнаємось, що буде з різними предметами після їхнього «нагрівання» в мікрохвильовій печі. Нашій фантазії немає меж: лампочки, диски, чіпси, мило – в хід піде все! А ще ми створимо незвичайну об’ємну картину та різнокольоровий чудо-олівець!

 

СПА-салон

Тема майстер-класу точно зацікавить як зовсім юних дослідників, так і старших експериментаторів.  Це чудова нагода не лише власноруч виготовити авторське мило та бомбочку для ванни, самостійно обравши колір, аромат та форму продукту, але й поглянути на популярні продукти з неочікуваної хімічної сторони.

Хімія в ванній кімнаті

Цей майстер-клас нікого не залишить байдужим! Адже разом ми будемо досліджувати склад косметичних засобів по догляду за тілом та волоссям, навчившись читати етикетки, та визначати, яким з них надати перевагу. Дізнаємось, чим мили волосся в давнину, а також виготовимо індивідуальні безпечні косметичні засоби: шампунь та гель для душу.

Косметична лабораторія

Майстер-клас для справжніх леді! Ми пропонуємо поринути у світ косметичних засобів, поділившись секретами створення абсолютного безпечних для юної шкіри крему для обличчя та блиску для губ. Також дівчата визначатимуть тип шкіри, особливості догляду за нею та багато іншого!