This version of the page http://www.veselanauka.com/ua/kyiv/instructors.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
Наша команда - Київ - Весела наука
рус

Календар подій

Квітень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

   

    

Спортивные секции для детей

Наша команда

НАША КОМАНДА

Професор Крокодил - кандидат біологічних наук, заслужений улюбленець дитячої публіки, досвічений наставник для підлітків, авторитетна постать для батьків, учасник шоу "Україна має талант-4", інструктор семінарів та старший інструктор тренінгового центру "Веселої науки" Петро Чорноморець. Винахідник та експериментатор, головний експерт в компанії та непередбачуваний імпровізатор на виступах. Проводить заняття трьома мовами (українська, російська, англійська).

 

Професор Лампочка - яскрава, позитивна Юлія Кумановська, музикант за освітою, аніматор зі стажем, працівник Центру дитячої та юнацької творчості, герой коміксів про "Веселу науку".  Перетворить науку на казкову подорож для найменшої аудиторії та знайде вихід з будь-якої неочікуваної ситуації.

  

 

Професор Теорема – енергійна та винахідлива Надія Іващенко інструктор семінарів та методист "Веселої науки", кандидат хімічних наук, репетитор з хімії для учнів та студентів, учасник шоу "Україна має талант-4". Після її виступів діти гарантовано наповнені не лише враженнями, але й знаннями. Проводить заняття трьома мовами (українська, російська, англійська).

 

Професор Колбочка - запальна, харизматична Аня Шумська, бакалавр філософських наук та акторка аматорського театру Києво-Могилянської академії. Заряджає всіх своєю невгамовною енергію та спонукає до наукових пошуків та роздумів.

 

 

Професор Іскра загадкова Лідія Кошкідько, професійна акторка театру, найяскравіша Королева з Країни рідкого азоту, найперший інструктор в команді, досвідчена артистка у роботі з дорослою аудиторією. 

 

 

Професор Молекула - педагог за освітою, досвідчена вожата літніх таборів, розважлива та завжди усміхнена Ольга Кіржой вміє розпалити інтерес дітлахів до науки не лише яскравими експериментами, але й цікавою інформацією. В арсеналі її педагогічних методів - дружній діалог, гарний настрій та гарне почуття гумору.

 

Професор Еврика - креативна, жартівлива, дотепна Ярослава Святенко, старший вчитель англійської мови, інструктор семінарів та літніх таборів, учасниця шоу "Україна має талант-4". Її виступи завжди емоційні, жваві і веселі.

 

Професор Резонанс магістр біології Сергій Черкашин, досвідчений аніматор, винахідливий вчений, гнучкий імпровізатор та запальний ведучий. Він фонтанує не лише цікавими ідеями, але й корисними знаннями. 

 

 

Професор Сніжинкапедагог Світлана Левченко, не лише інструктор святкових та семінарських програм, але й чуйний, лагідний вихователь, улюблена вожата літнього табору та чудова мати.

 

Читайте також:

  • Новини та акції
  • Розклад подій
  • Вакансії
  • Ціни на послуги