This version of the page http://www.veselanauka.com/ua/birthday/syhyylid.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
Шоу-програми для дітей
рус

Календар подій

Квітень 2017
ПнВтСрЧтПтСбНд
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

   

    

Спортивные секции для детей

Шоу-програми для дітей

Дитячий день народження - дуже важлива подія. Як провести свято так, щоб дитина стала не тільки ще веселішою, добрішою, повірила у казку, але і дізналася про щось нове та корисне?

Ми пропонуємо провести оригінальне дитяче свято у науковому стилі, замовивши шоу-програму від "Веселої науки".

"Весела наука" пропонує вибрати будь-який зручний для Вас варіант наукового шоу: наші інструктори проводять заходи вдома, в школах, в кафе і ресторанах, в клубах і в басейнах.

Наукові шоу-програми на дитячих днях народження з "Веселою наукою" проходять в інтерактивній формі. Сценарії свят об'єднують загальною тематикою масу цікавих наукових дослідів і експериментів. Діти активно беруть участь у всьому, що відбувається. До всього можна доторкнутися і зробити досліди своїми руками. Адже це так цікаво, що дуже часто до експериментів долучаються і дорослі. Пінні вулкани, швидкий лід, димові напої, полімерні лизуни, штучний сніг, кріо-шоу з рідким азотом, фізичні фокуси і багато інших цікавинок - у виїзній лабораторії "Веселої науки"! Наші програми різноманітні, перелік дослідів та експериментів постійно поповнюється.

Наші шоу-програми проводяться українською, російською та англійською мовами. Якщо Ви плануєте провести день народження дитини в певному стилі - ми створимо такий концепт наукового шоу, який органічно доповнить сценарій Вашого свята!

Ціни на програми та додаткові послуги:

Київ       Дніпропетровськ      Запоріжжя      Чернігів      Львів 

 

 

Свято диваків

Вік: 6-10 років.

Місце проведення: школа, клуб, квартира, кафе.

Необхідні умови: столи, стільці.

Тривалість: 45 хв, 1 год, 1,5 год, 2 год.

Це інтерактивне наукове шоу ідеально підходить для святкування Дня народження та Дня іменинника у молодшій школі і рекомендується тим, хто бачитиме нас вперше. Безпечні хімічні досліди, фізичні фокуси та естафети подарують імениннику незабутні емоції. 

Детальніше...

Володар стихій

Вік: 8-12 років

Місця проведення: дитячий клуб, ресторан, школа, квартира.

Необхідні умови: столи, стільці, розетка.

Тривалість: 1 год, 1,5 год, 2 год.

Щоб створити новий секретний елемент, який стане символом дитячої дружби та радості, дітям доведеться підкорити усі чотири стихії: приборкати воду, приручити вогонь, опанувати повітря та подолати сили землі. Цей квест під силу лише дружнім, веселим та кмітливим хлопцям і дівчатам! Детальніше...

Магія чи наука?

Вік: 10-13 років.

Місце проведення: школа, ресторан.

Необхідні умови: столи, стільці.

Тривалість: 45 хв, 1 год., 1,5 год., 2 год.

Колишній співробітник нашої лабораторії став на шлях шахрайства і вводить людей в оману своїми начебто "магічними" дивами! Спробуйте разом з веселим вченим вивести його на чисту воду та розібратись остаточно: де - магія, а де - наука? Програма демонструє різні види хімічних реакцій та явища, що їх супроводжують: індикаторні перетворення, виділення тепла та газу, зміну агрегатного стану речовини, полімеризацію, горіння. Детальніше...

Скарби природи

Вік: 8-12 років

Місце проведення: ресторан, школа.

Необхідні умови: розетка, стільці.

Тривалість: 45 хв, 1 год, 1,5 год.

Пропонуємо здійснити кругосвітню подорож та познайомитись з найцікавішими явищами на нашій планеті. Проведемо разом яскраві досліди, що імітують світ природи. Детальніше...

Зимова небувальщина

Вік: 8-15 років.

Місце проведення: ресторан, школа.

Тривалість:  45 хв., 1 год

Яскрава зимова програма, в якій ви побачите, як змінився б наш світ при температурі -196 градусів.

В цій програмі Вас очікує зустріч із несподіваною гостею - Королевою з Країни рідкого азоту. Детальніше...

 

Шоу з сухим льодом

Вік: 5-10 років.

Місце проведення: ресторан, молодша школа.

Тривалість: 30 хв.

 Бажаєте урізноманітнити свято Вашої дитини? Пропонуємо яскраві досліди із замороженим вуглекислим газом (харчовим, до речі, про що ми маємо офіційне підтвердження).

Емоційно-пізнавальне шоу з сухим льодом підходить для святкування в кафе в якості доповнення до роботи інших аніматорів. Детальніше...

 

Потойбічний контакт

Вік: від 6 років

Місце проведення: ресторан, школа.

Необхідні умови: розетка, стільці.

Тривалість: 45 хв, 1 год.

Обираєте, як відсвяткувати Хелловін? Привиди, монстри, вампіри й паранормальні явища - те, що наразі цікавить вашу дитину? Пропонуємо містичний сценарій для хеловінської вечірки або оригінальну програму на день народження для справжніх відчайдухів! 

Детальніше...

 

Наукові фокуси

НОВА ПРОГРАМА!!!

Вік: від 5 до 100.

Місце проведення: школа, квартира, вуличний варіант.

Необхідні умови: стіл.

Тривалість: від 45 хв. 

Бюджетний варіант наукового шоу, що найбільше підходить для масових довготривалих заходів в якості окремої розважальної локації. Програма охоплює багатоповторювані досліди, що демонструють наукові закономірності через фокуси. Детальніше...

Кухонна лабораторія

Вік: від 7 років

Місце проведення: ресторан, кафе.

Необхідні умови: стіл, стільці.

Тривалість: 1 год.

Незвичайна програма для допитливої аудиторії, в якій кожна дитина візьме участь в якості кулінара-дослідника: дізнайтеся, які дива можна робити зі звичайними харчовими продуктами. Наші реактиви: молоко, сік, оцет, сода, яйця, олія, овочі та фрукти.

Дуже темна історія

НОВА ПРОГРАМА!!!

Вік: від 8 років

Місце проведення: ресторан, кафе.

Необхідні умови: затемнене приміщення, розетка.

Тривалість: 1 год.

Одному божевільному професору  знадобиться наша допомога, але робити це доведеться в абсолютній темряві. Адже у нашого професора...геліофобія. Не знаєте, що це? От разом і з'ясуємо. А ще він змусить нас скласти присягу на таємничій кулі з блискавками та пройти не одне випробування. Ми разом врятуємо його, віднайшовши ліки, а за це він нагородить нас сяючими подарунками. І все це у присутності лише таємничого «холодного» світла...

 

1 2