This version of the page http://www.ukravto.ua/ua/selling/export (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
Експорт УкрАВТО | Корпорація УкрАВТО
  • Каталог автомобілів: ціни
  • Легкові авто
  • Грузові авто та автобуси
  • Мотоцикли
  • Корпоративним клієнтам
  • Експорт УкрАВТО
  • Дистриб’юторські компанії
  • Авто з пробігом
Головна → Продаж авто → Eкспорт УкрАВТО

Експорт УкрАВТО

 

Однією з важливих складових продажів корпорації та ЗАТ "ЗАЗ" є експортні поставки автомобілів в країни ближнього і далекого зарубіжжя. Максимальний обсяг експортних відвантажень був досягнутий в 2008 році - на експорт було відвантажено понад 72 000 автомобілів і автобусів різних модифікацій.

Корпорація УкрАВТО прагне збільшити свою присутність на зовнішніх ринках і завжди готова розглянути потенційні можливості експортних поставок автомобілів.

 

Для експорту потенційним покупцям українських автомобілів пропонуються автомобілі, які виробляються на Запорізькому автомобільному заводі методом повномасштабного виробництва.

 

ЗАЗ Lanos седан
Зовнішній вигляд автомобіля розроблений фірмою ІталДизайн в стилі біодизайну і відрізняється плавними лініями і максимальним округленням країв, що максимально покращує активну безпеку. Салон автомобіля оснащений рядом додаткових елементів, що підвищують комфорт пасажирів. На панелі приладів є тахометр, електронний годинник, висувні підстаканники, 4-х канальна магнітола, невеликі відсіки для дрібних речей і на підлозі рукоятки дистанційного приводу відкриття багажника і люка паливозаливної горловини. Задні сидіння мають спинку, що складається в пропорції 60/40, що дозволяє перевозити різні довгомірні предмети і додатково пасажира позаду. Об'єм багажного відсіку при цьому складає 322-958 л.
Пасивна безпека автомобіля добре продумана і забезпечується інерційними ременями безпеки для всіх сидінь, наявністю подушки безпеки водія, додатковими підсилювачами під панеллю приладів і у всіх дверях автомобіля.
Автомобіль має в комплектації 3 типи двигуна робочим об'ємом 1,3; 1,5; 1,6 л у поєднанні з п'ятиступінчастою механічною коробкою передач і забезпечує відповідність нормам токсичності Євро 2, Євро 3, Євро 4 для всіх типів двигунів.
Шасі автомобіля відрізняється достатньо великими ходами і вдало підібраними зусиллями амортизаторів, що забезпечує добру керованість і плавність ходу, а також комфорт пасажирів.

 

ЗАЗ Lanos hatchback

Автомобіль з кузовом 5-дверний хетчбек є модифікацією базового автомобіля Lanos з кузовом седан. Кузов автомобіля максимально уніфікований за конструкцією до седану. Основна відмінність - це наявність задніх підйомних дверей і коротший задній звіс, що додає машині великої динамічності і універсальності в експлуатації.
Комплектація включає всі опції седана і має додатково електроочищувач і обмивач заднього скла. Кузов має достатньо великі задні двері, які у поєднанні з складеними задніми сидіннями дозволяють перевозити вантажі, які не можливо завантажити в седан. Об'єм багажного відсіку складає 250-886 л. Таким чином автомобіль з таким типом кузова є більш універсальним і цим визначається його популярність останнім часом.
Автомобіль є найбільш популярним у молоді, оскільки завдяки меншій вазі має кращу динаміку розгону і гальмування.

 

ЗАЗ Lanos Pick-Up
Вантажна модифікація спроектована і вироблювана на ЗАТ «ЗАЗ» на платформі автомобіля Lanos седан. Автомобіль оснащений двома типами двигунів робочим об'ємом 1,3 л і 1,5 л, що відповідають норми токсичності Євро 2 і Євро 3, посиленою задньою підвіскою. Запасне колесо розташоване за спинкою пасажира і для його витягання не треба вивантажувати багаж з вантажного відділення при заміні колеса. Вантажний відсік відокремлений від пасажирського приміщення жорсткою перегородкою, закритою оббивкою. Двері вантажного відсіку склопластикові, розчинні з фіксацією у відкритому положенні на 90 і 180 градусів. Довжина і відстань між арками коліс дозволяють завантажувати у відсік вантаж на європіддоні.

 

I-VAN A07A

Автобус I-VAN А07А/А1 випускається у двох виконаннях - місто (3 ряди сидінь) та передмістя (4 ряди сидінь). Можливе виконання з м'якими і напівм'якими сидіннями з різних покриттів. Автобус має рамну конструкцію на базі шасі ТАТА. Система гальм автобуса додатково оснащена ABS, що підвищує його активну безпеку. Нижня частина автобуса виконана з оцинкованого листа. Салон оснащений автономною закритою системою обігріву з підігрівачем WЕBАSТО.

 

I-VAN A10C31

A10C31-низькопідлоговий автобус середнього класу для приміських перевезень. Кузов автобуса несучого типу. Всі стекла автобуса клеєні, що підвищує жорсткість кузова його довговічність і додає привабливий зовнішній вигляд. Підвіска автобуса пневматична регульована з автоматичним підтриманням дорожнього просвіту незалежно від навантаження. Салон A10C31 розрахований на 62 пасажири з них 24 місця для сидіння. A10С31 оснащений сучасними надійними агрегатами: двигун DEUTZ Євро-3, який може комплектуватися механічною коробкою передач ZF і зчепленням ZF Sachs або автоматичною коробкою передач, задній міст RABA, гідропідсилювач керма ZF Servocom, гальмівні механізми KNORR BREMSE, на передній осі дискові, на задньому мосту барабанні, оснащені ABS. Ергономічне сидіння водія фірми ISRI на пневматичних подушках обладнано підголівником, ременем безпеки і кількома ступенями регулювань, що в поєднанні з регульованою рульовою колонкою дає водієві можливість зручно розташуватися за кермом.

 

 

Департамент Експорту УкрАВТО

Начальник: Наталуха Андрій Миколайович
Тел.: (044) 201–15–76, 206-81-87 
Е-mail: e.petrashevich@ukravto.ua



Презентація Корпорації УкрАВТО


УкрАВТО у Вашому мiстi