This version of the page http://svan.com.ua/ua/spezobuv-zaporozhie.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2017-04-11. The original page over time could change.
Спецвзуття Запоріжжя. Ціни оптові. Продаж робочого взуття в інтернет-магазині спецвзуття «СВАН»
Избранное всего: 0
Избранное
  • Власний склад
  • Ми виробники
  • Більше 1000 найменувань
  • Гарантія кращої ціни

Ви залишаєте заявку або дзвоните нам

Консультація і підбір відповідного асортименту

Оплата рахунок-фактури

Доставка товару в строк

Клієнт задоволений.Чекаємо нових замовлень

Робоче взуття
  • Демicезонне взуття
  • Водостійке взуття
  • Медичне взуття
  • Утеплене взуття
Наші гарантії
  • наявність товару

    Власна фабрика і сировинна база дозволяють забезпечити потрібну Вам кількість продукції на складі

  • якiсть

    Уся продукція проходить перевірку якості на усіх етапах виробництва. Ми надаємо сертифікати якості на увесь асортимент

  • терміни доставки

    Власна служба логістики забезпечує доставку точно в строк. На будь-якому з етапів доставки наші менеджери володіють інформацією про поточний статус замовлення

  • Оперативна доставка

    Ексклюзивні умови роботи з компанією 'Нова пошта'' надають право на отримання 20%% знижок на перевезення. Доставка здійснюється швидко, якісно і точно в строк!

Купити спецвзуття в Запоріжжі

Безумовно, крім зручним і комфортним одягу, співробітники будь-якої компанії або підприємства заслуговують на якісне взуття, яка не менше необхідна, особливо в сферах діяльності з високим рівнем небезпеки та екстремальними умовами праці. Сьогодні робоче взуття (Запоріжжя) користується великим попитом, тому виробники намагаються максимально задовольнити потреби споживачів.

Для того, щоб продуктивно і безпечно працювати, робоче взуття повинна володіти певними характеристиками: бути зручною, безпечною і довговічною.

Купити спецвзуття в Запоріжжі тепер стало ще зручніше і простіше, адже наша компанія відкрила інтернет-магазин. В каталозі зібрана докладна інформація про пропонований товар, його технічні характеристики. Можна зробити оптовий замовлення. Доставка або Новою поштою, або самовивіз. Ми співпрацюємо з провідними польськими виробниками, так що гарантуємо відмінну якість товарів і гарантію довгої служби.

Спецвзуття Запоріжжя. Ціни на робоче взуття

Магазин спеціального одягу « СВАН » пропонує своїм клієнтам великий асортимент продукції. Ви зможете купити спецвзуття за доступними цінами:

  1. Утеплення взуття (бурки, черевики, чоботи, калоші);
  2. Водостійка (черевики, чоботи);
  3. Демісезонне (чоботи, сандалі, черевики, сабо, захисні туфлі).

Весь представлений товар виготовлений з міцного якісного матеріалу, який прослужить не один рік. Ви маєте можливість купити спецвзуття в Запоріжжі, виходячи із специфіки своєї роботи. У нас ви знайдете жіноче та чоловіче взуття різних розмірів і висоти халяви.

Магазин спецвзуття в Запоріжжі « СВАН » пропонує спецвзуття, яке володіє різними необхідними атрибутами для безпечної і комфортної роботи: термоустільки, водовідштовхувальна просочення шкіри, антишокова система, антикорозійна фурнітура.

При цьому не тільки якісним повинне бути спецвзуття в Запоріжжі; ціни на нього повинні бути доступні для середньостатистичного покупця. Ми пропонуємо польську продукцію, яка не тільки зарекомендувала себе на ринку з позитивної сторони, за рахунок свого бездоганної якості, але і абсолютно доступна за ціною для Українського ринку.

Крім того, в нашому інтернет-магазині ви можете купити спецвзуття оптом в Запоріжжі. Це актуальна послуга, оскільки в Запоріжжі зосереджено безліч великих і дрібних підприємств, яким необхідно забезпечити своїх працівників необхідними засобами захисту.

У вас є можливість ознайомитися з усім асортиментом пропонованої продукції, вибрати необхідний для вас варіант і зробити замовлення. Ми гарантуємо врахувати всі ваші побажання і надати готову продукцію в максимально короткі терміни.

Перейдіть в наш каталог товарів, щоб детальніше ознайомитися з асортиментом

перейти